St. James'sのグルメな方や食通におすすめのベストレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(343)
本日120回予約が入りました。
A family-friendly casual dining group with over 40 sites across Europe. Located at the heart of London, you can’t miss our bright and beautiful flagship restaurant in Piccadilly Circus, London. Happy London was proud to win Best Restaurant in London and Best Hospitality Team in the UK at the British Restaurant Awards.For bookings of 6 or more, please email bookings@happyrestaurants.com
本日15回予約が入りました。
Welcome to Ginza St. James.A multi-sensorial journey through traditional flavours and cooking styles.The beauty and variety of Japanese cuisine reflects on our menus, including Edomae Sushi, Teppanyaki and Robata dishes, as well as one of the most extensive Sake list in London.Using top quality ingredients we create a beautiful harmony including teppanyaki - a cooking style in which a chef cooks in front of you as well as a very popular Sushi bar.Relax in the gorgeous and contemporary lounge on the first floor. The perfect setting for pre or post dinner drinks.
本日11回予約が入りました。
Mele e Pereは、かつて絶賛されたWild HoneyのPeter HughesとAndrea MantovaniがロンドンのSOHOにオープンした、一味違うイタリアンレストランです。Mele e Pereに到着し、窓に何列も並ぶムラーノガラスのリンゴと梨を目にした瞬間から、いつもと違う何かをきっと感じるでしょう。地下の内装は、Anglepoiseのランプが灯り鮮やかな抽象画が飾られた、これまでのイタリアンレストランとは全く異なります。メニューには、ベ ネチアの魚やシチリアのエビのほか、ローマや北部からの赤肉やトライプなどのヘルシーな食材を含め、イタリア全国からの選りすぐりの料理を自信を持って提供しています。また、典型的なイタリア人と同じように、デザートを食べる余裕も残しておく価値があります。最も辛口の評論家も絶賛する自家製アイスクリームをぜひお試しください。Mele e Pereのワインリストには、幅広い価格帯の銘柄約30種類が揃っています。
本日2回予約が入りました。
1742年オープンのWiltonsは、Londonの高級英国料理の縮図としての評判を一貫して享受しています。
George William Wiltonは、LondonのHaymarketの業者に最高のカキを提供しました。現在Wiltonsはその伝統を継続し、最高のカキ、シーフードを提供し続けています。
Wiltonsは伝統的な英国のサービスにモダンな哲学を加え、完璧なダイニング体験を提供しています。
6名以上のグループ予約の場合、Wiltonsまで直接お問い合わせください。
バースデーケーキやシャンパンなどの特別リクエストがあれば、予約時にWiltonsまで直接お問い合わせください。
男性の方は長袖シャツと長ズボンをご着用ください。 スポーツウェアやつま先が見えるサンダル着用での入店はお断りしています。
本日23回予約が入りました。
Richard Weiss, iconic restaurateur and sommelier, returns to London’s West End with Saint Jacques restaurant. A relaxed and discrete chic bistro setting, Saint Jacques makes the perfect venue for breakfast, a convivial lunch, early evening cocktail or intimate dinner to savour. Bringing new life to St James’s with classic French dishes and modern creations, the Saint Jacques seasonal menu blends tradition and innovation to suit all tastes – from Richard’s legendary tableside prepared Steak Tartare to a decadent fondant au chocolat.Saint Jacques’ interior amalgamates the characteristics of a warm traditional brasseries with a vibrant and fresh aesthetic. Key features include the light and airy main dining area, where the clean and organic design coupled with the floral artwork complements the local and seasonal ingredients used. Our French windows then open onto our courtyard, a tranquil oasis of a kind rarely found in Central London.
本日18回予約が入りました。
OUR PHILOSOPHY‘O ver comes from the Neapolitan dialect to mean: “Truth”We do our best to reflect this with the authentic, delicious and healthy food we freshly prepare every day.‘O ver uses the unique ingredient of Pure Sea Water, which is extracted from the purest areas of the Mediterranean.Less sodium and more minerals makes the food lighter and easy to digest.Pizzas, breads and all the seafood dishes are made with Pure Sea Water.We directly buy our ingredients from small independent Italian producers and we only use the best local suppliers.We only serve Authentic Neapolitan Wood fired pizza, pasta from Gragnano, fresh fish & British meats.Every single dish is handmade with love and patience by our chefs, in full respect of the tradition.Simple recipes, only the best ingredients and a lot of Passion.Please note we are serving a simple and delicious Sunday Lunch Menu for £55 per person with 11 courses including dessert. We do not serve Pizzas on Sunday.
本日38回予約が入りました。
Goldies’ menu focuses on the use of a wood-fired grill, with a selection of small and large plates connected by rich, smoky flavours. Highlights include a Merguez Scotch Egg with harissa mayonnaise, Marinated Baby Chicken with smoked yoghurt, and Grilled Wild Mushrooms, Baby Leek, and a confit egg yolk. In a nod to the founders’ French roots, variations of the iconic Frites are the signature of the restaurant, which are hand-cut and twice-cooked, in either beef dripping or vegetable oil.The design of the space is centred on the expertise of wood-fired cooking, with kitchen counter seating to create a dramatic dining experience for guests. The interiors are cosy, with contemporary decoration, terracotta warm tones and a groovy musical atmosphere. Goldies features a noteworthy terrace that fits 30 guests.
本日90回予約が入りました。
Nestled in the heart of Soho's bustling streets, Bocconcino offers an exquisite blend of traditional Italian gastronomy and contemporary London dining. Our restaurant showcases modern Italian elegance, with interiors featuring warm tones and marble accents. Our menu celebrates Italy's culinary heritage, marking us a standout Italian restaurant in Soho.Recognised by Conde Nast Traveller as a top 'Italian Restaurant in London' and nominated for 'Best Luxury Restaurant' and 'Best London Restaurant' at the 2023 British Restaurant Awards, Bocconcino sets the standard for Italian dining.Every Friday and Saturday, and for Saturday brunch, our restaurant with a DJ comes alive. Our ground floor vibrates with energy from live DJs, making Bocconcino the prime choice for a bottomless brunch or fine dining in Soho.
本日28回予約が入りました。
2010年11月にオープンしたHakkasan Mayfairは、高い評価を受けているHakkasanブランドのロンドン2号店です。シェフのTong Chee Hweeは、エレガントな内装の空間で現代的にアレンジした広東料理を提供しています。
厳選された点心、変化しつづけるダイナミックで新しい中華料理を、革新的なカクテルやユニークなワインリストとともに楽しめます。
最高級の食材から作られた本格的な現代の広東料理は、驚くほど繊細な味わいです。
Hakkasan Mayfairは、2フロアを使用しています。美しい木製のスクリーンで仕切られた地階では、Hakkasanらしい落ち着いた雰囲気の中で食事を楽しめます。リラックスした雰囲気のグラウンドフロアは、賑やかなバーもある素晴らしい空間です。