Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Tooting​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(338)

Smoke & Saltの写真
4.8
素晴らしい(57)
価格:高い
• イギリス料理(コンテンポラリー) • トゥーティング
本日7回予約が入りました。
We love the simplicity of seasonal and local ingredients. Modern dining and ancient techniques such as smoking, curing and preserving are at the heart of our restaurant. These aspects motivate us as well as bringing in other global flavours, ingredients, and cuisines. In this way, we try to reflect the diversity and multiculturality of South London and the UK through our food. We are a Catey and Time Out Love London award-winning restaurant with mentions in the Good Food Guide and the esteemed Michelin Guide.We are pleased to offer one of the cheapest tasting menu experiences in London too - so don't hesitate to book us for your next special occasion.Guests will be offered our five OR seven course sharing menus only with options available for dietary requirements only.If no tables are available do give us a call on 07421327556, we may have something extra available!
Harwood Armsの写真
4.7
素晴らしい(3610)
価格:非常に高い
• ガストロパブ • フラム
本日39回予約が入りました。
Harwood Armsは、何度も重要な改修を経て2008年9月に再オープンしました。 フラム中心部にある郊外の隠れ家的なこのお店は、有名なレッドベリー・レストランのブレット・グラハム、バークシャー郊外の人気パブ、ポット・キルンのマイク・ロビンソン、有名なヴォー醸造所のエドウィン・ヴォーによるコラボレーションです。 美味しく調理された最高の英国産の食べ物を楽しみ、手頃な価格で上質のビールやワインを飲める、本当にくつろげる場所をロンドン市民に提供するのがこのレストランのコンセプトです。
Daphne'sの写真
4.6
素晴らしい(1692)
価格:高い
• カクテルバー • サウス ・ ケンジントン
本日52回予約が入りました。
Daphne'sは、季節の料理に加えて、素朴な温かみにあふれたイタリアの魅力を楽しめるレストランです。Daphne’sのエレガントなコンサバトリーは、最大40名までのプライベートなランチやディナーに最適で、ウェディングや民事婚のセレモニーを執り行うことも可能です。明るいコンサバトリーは、夏季は屋外ダイニングの雰囲気を醸し出し、冬季は暖炉のある隠れ家のような雰囲気を漂わせています。 レストランはチェルシーとサウス・ケンジントンの間にあるブロンプトン・クロスに位置し、ナイツブリッジやキングス・ロードでのショッピングの後でランチを楽しむのに最適です。自然史博物館、科学博物館、ビクトリア&アルバート美術館、ロイヤル・アルバート・ホール、カドガン・ホール、ロイヤル・コート劇場もすぐ近くにあります。
The Ivy Asia, Chelseaの写真
4.3
非常に良い(2603)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • チェルシー
本日127回予約が入りました。
Enjoy a taste of east in the heart of west at The Ivy Asia, Chelsea.Our menu takes you on a journey through Asia where you can enjoy sushi & sashimi, small dishes such as prawn tempura or vegetable gyoza, and large dishes including the likes of slow-cooked pork belly and avocado crispy tofu. All our meals are the perfect match for our theatrical drinks and cocktails.On the weekend, our vibrant destination comes alive with entertainment, music, and DJs, encouraging you to stay and play late into the night.
Trinityの写真
4.9
素晴らしい(3537)
価格:非常に高い
• ヨーロッパ料理 • クラップハム
本日23回予約が入りました。
Trinityは、新しいさわやかな背景を再現しながら、同じ精神、文化、チームで10月に再オープンしました - その洗練さを保持し、Claphamの重要なレストランのまま。 屋外ダイニングエリアには24席、ダイニングルームには50席を用意し、翡翠色とくすんだヒース・ピンクの柔らかな色合いに囲まれた長椅子席とオープンプランのキッチンを見渡せます。 彼の料理のスタイルに忠実な新しいメニューは、リラックスした親しみやすい環境の中で偉大な古典のAdamの演出に焦点を当てます。 キッチンでは、前菜/メインとデザートのそれぞれ異なる料金の3コースメニュー6種類を提供し、ワインリストはお得なChef's Cellar List(VAT、持ち込み料別)を用意しています。 現在1階にあるワインセラーで、量・質共に増え全体的に拡張した最大400箱の主要なワインリストを展示中です。
JOIA Restaurant & Barの写真
4.5
非常に良い(807)
価格:高い
• ポルトガル料理 • バタシー
本日27回予約が入りました。
JOIA is an Iberian restaurant, bar and rooftop located in the heart of Battersea Power Station's new neighbourhood. Conceptualised by award-winning Portuguese chef, Henrique Sá Pessoa, JOIA showcases Henrique's vibrant, unique and fresh takes on traditional dishes using the best of British and Iberian produce.
Claude Bosi at Bibendumの写真
4.7
素晴らしい(1679)
価格:非常に高い
• フランス料理 • サウス ・ ケンジントン
本日12回予約が入りました。
Celebrated French chef Claude Bosi launched Claude Bosi at Bibendum back in 2017, with a ground-floor seafood and oyster bar and first-floor restaurant which is ‘unashamedly fine dining’, with the chef's signature contemporary and light-hearted flair.The a la carte menu features some of his signature classics and the chef’s Michelin-starred alma matter, with ingredients sourced predominantly from the British Isles and France. The striking upstairs dining room with its dramatic and iconic floor-to-ceiling stained glass windows has been redesigned to house a larger central open kitchen. The light and airy dining room will feature the original Conran chairs with a soft colour palate of muted blues.
Upstairsの写真
4.8
素晴らしい(400)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • クラップハム
本日12回予約が入りました。
Almost three years on from its culinary christening, Upstairs has sparked a reputation for casual dining in its finest form. A self-contained dining space, Upstairs offers guests a selection of small plates from our daily-changing menu, all of which are cooked to order from an open island kitchen and designed to share.As well as being available for reservations and exclusive hires, Upstairs proudly plays host to a variety of exciting events and special evenings for our guests to enjoy; from expertly-led wine masterclasses to convivial Sunday lunches.Our aim has always been to offer our guests the opportunity to get closer to the cooking process than ever before, and with the unfaltering passion and dedication of our team, a recently (and very proudly) received Bib Gourmand Award, and the continued support of our wonderful guests, we truly see nowhere to go but up.
Kutirの写真
4.8
素晴らしい(1197)
価格:非常に高い
• インド料理 • チェルシー
本日18回予約が入りました。
‘A small cottage in the middle of nowhere’Kutir’s story is taken from a time when innovation with ingredients was paramount. Chefs were expected to craft unique dishes on a daily basis to keep the cottage’s guests happy.Step into Kutir and we will transport you to a time of magnificent wildlife, abundant forestry and deep human connection. A world away from the hustle and bustle of everyday life.Rohit Ghai and Abhishake Sangwan have led some of this country’s most decorated establishments – earning a Michelin star in the process.Kutir is their first solo project. It takes inspiration from the stories of India’s wildlife and countryside, drawing influence from their early careers working in luxury properties nestled away in India’s forestry.Kutir promises a place of escapism and discovery – and everyone is welcome to come and explore it.
Soif Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(786)
価格:高い
• ヨーロッパ料理 • バタシー
本日18回予約が入りました。
SOIF is a charming neighbourhood bistro, serving seasonal modern European food and an excitingnatural wine selection.Please note that we do not take bookings for outside. We work with first arrived, first servedpolicy. Thank you for your understanding. The kitchen closes at 9am on Monday and 9.30pm during the rest of the week and at 3.30pm on Sunday. We are opening on Mondays for Chicken & Wine Monday. From Tuesday to Saturday, kitchen closes between 3pm and 6pm, however as we are still open for drinks, we can serve Charcuterie Selection or Cheese Selection during this period.CARD PAYMENTS ONLY.Our Bookings Cancellations & T&C's clickhttps://www.soif.co/_files/ugd/c4417e_d55fd31077184aed8e57de3cb654c57a.pdf
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ