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Co-op City​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(35)

Roberto's Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(1192)
価格:高い
• イタリア料理 • Belmont
本日2回予約が入りました。
Roberto Paciulloは、約20年前に彼と同名のレストランをオープンしました。それ以来、近所のお気に入りの店となり、またアーサー・アベニューとして知られている地域を訪れる人たちの人気スポットにもなっています。彼は最愛の故郷のイタリア、サレルノの料理を用意しています。週替わりのスペシャルは、パスタのカルトッチョから根強い人気を誇る子牛のオッソブッコまで、Robertoがクリエイティブに地元の食材を使用した料理を楽しめます。
Hudson Garden Grill at the New York Botanical Gardenの写真
4.5
非常に良い(3538)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Bronx Park
本日33回予約が入りました。
Set among the towering pines of The New York Botanical Garden's Ross Conifer Arboretum, Hudson Garden Grill serves as a spectacular backdrop for modern farm-to-table cuisine. Featuring the bounty of New York's Hudson Valley and the surrounding hills and waters, the menu embodies the restaurants dedication to partnering with family farmers for ingredients grown, raised, and foraged locally-- with exquisite results!For inquiries, please email us at: nybg.hgg@constellationculinary.com
NoMa Socialの写真
4.3
非常に良い(332)
価格:普通
• 地中海料理 • ニュー ロシェル
本日1回予約が入りました。
ラディソンホテル内に位置するノマ・ソーシャル(NoMa Social)は、かつてf.i.s.h.とBarcelonaに在籍したシェフのBill Rosenbergが作り出す、イチヂクのジャムを添えたハロウミ・ア・ラ・プランチャ、チッポリーニ・オニオン・キャンディ、スカート・ステーキなどタパス料理の小皿メニューを取り揃えています。ディナーメニューでは、薪焼きピザ、パエリヤ、チキン・スカルパリエッロ、お好みのシャルキュトリーの取り合わせとともに、種類豊富なワインやビールのメニュー、特製サングリアを用意しています。カジュアルで居心地の良いおしゃれな雰囲気の中で、魅力的なメニューを堪能できます。ノマ・ソーシャル(NoMa Social)は、地元で人気のランチ&ディナースポットで、エリアの美食家たちやホテルの宿泊客で賑わっています。日替わり、深夜、週末のメニューを提供しています。好みに合ったおいしい料理をバー、ダイニングルーム、快適なカウチでお楽しみください。
Aunt Jake's Pasta Experienceの写真
4.9
素晴らしい(927)
価格:普通
• イタリア料理(コンテンポラリー) • アッパー イースト サイド
本日29回予約が入りました。
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
HAVEN Riverfront Restaurant and Barの写真
4.7
素晴らしい(4061)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • エッジウォーター
本日39回予約が入りました。
HAVENはニューヨークタイムズ紙により「非常に良い」の評価を受けたレストランで、新しいモダンなアメリカ料理をランチ、ブランチ、ディナータイムに提供しています。リラックスできるラウンジ、バー、ダイニングルーム、または屋外テラスにて食事を楽しめます。エッジウォーターのハドソン川の畔に位置しており、マンハッタンの街並みの絶景を望めます。HAVENでは月曜~金曜の17:00~19:00にサンセット3コースの均一価格メニューを、月曜~金曜の17:00~20:00にハッピーアワーを提供しています。
Dagonの写真
4.6
素晴らしい(1874)
価格:普通
• 地中海料理 • アッパー ウエスト サイド
本日63回予約が入りました。
Hailed as "The Best New NYC Restaurant of the Pandemic" by the NYC Post, Dagon is an exciting restaurant on Manhattan's Upper West Side that features cuisine from "somewhere in the Mediterranean." Named for the Phoenician and Philistine god of agriculture and the earth, the menu showcases modern Israeli cuisine with Levantine influences.
Sandro's Restaurantの写真
4.9
素晴らしい(1021)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • アッパー イースト サイド
本日25回予約が入りました。
Sandro's, a cherished family-run establishment, offers an authentic Roman dining experience. Chef Sandro Fioriti crafts timeless Roman dishes, while his wife Anna and son Sandro Jr. oversee the restaurant's day to day operations. Eschewing flashy decor and modern tunes, Sandro's ambiance transports guests to Italy, with its traditional cuisine and exclusively Italian wine selection, constantly evolving to delight wine enthusiasts.WHEN BOOKING PLEASE NOTE THE SEATING OPTION YOU ARE BOOKING FOR. BAR is for seats at the BAR, and DINING ROOM is for tables in the restaurant. We will do our best to accommodate any seating requests but cannot guarantee accommodation. As a busy establishment with limited space, we kindly ask that large strollers may be turned away to ensure a comfortable dining experience for all our guests.If you have any questions or concerns, please feel free to call us. We appreciate your understanding and cooperation.
Toku Modern Asianの写真
4.8
素晴らしい(1450)
価格:高い
• アジア料理 • マンハセット
本日54回予約が入りました。
Tokuでは中華料理、韓国料理、東南アジア料理のアレンジを加えた和食を中心に提供しています。世界中の食材や調理方法を用いて現代アジア風のメニューを作り出しています。オーナーのGillis & George Pollは世界中で料理を食べ歩き、「最高の中の最高」と呼べる感動の料理に出会いました。Gillesは「気に入ったものを混ぜ合わせて、料理にひねりを出しました」と言います。Georgeはメニューのシンプルさと多様性を強調し、「お好みに合わせて楽しめる、さりげないシンプルな料理です」と話します。前菜、メイン、デザートの伝統的なコースを楽しんだり、寿司だけを注文することも可能です。カクテル、前菜の盛り合わせ、取り分け可能な串焼き料理も提供しています。「メニューは取り分けを前提にしています」とオーナーは言います。Tokuで気ままなひとときをお楽しみください。
Red Rooster Harlemの写真
4.7
素晴らしい(10643)
価格:普通
• バーラウンジ • ハーレム
本日54回予約が入りました。
ハーレムの中心部に位置するRed Roosterは、アメリカ料理のルーツと近隣諸国の多様な伝統料理をヒントにしたコンフォートフード(心の安らぐ料理)を提供しています。ハーレムにあった禁酒法時代のもぐり酒場にちなんで命名されたシェフのMarcus Samuelssonが、自分の故郷と呼ぶハーレムで料理に情熱を注いでいます。
MASSERIA EASTの写真
4.7
素晴らしい(379)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • アッパー イースト サイド
本日16回予約が入りました。
Parma is now Masseria East. Cozy, Elegant, Traditional Italian Restaurant with an Italian authentic menu revised by Giorgio Manzio former La Masseria General Manager and Executive Chef Pino Coladonato.

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