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Norwood Park​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
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目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(24)

Libertadの写真
4.7
素晴らしい(3226)
価格:普通
• 中南米料理 • スコーキ
本日17回予約が入りました。
Libertad(リベルタ)は、ラテンアメリカ風の料理に特化した、カジュアルな、シェフ主導の地域型レストランです。 エグゼクティブ・シェフであるArmando Gonzalez(アルマンド・ゴンザレス)は、シカゴの最も注目すべきレストランでの経験もあり、ラテンアメリカ諸国の多様なモザイクを共有し、体験するのにふさわしい、小さなプレートの季節のメニューに、大胆かつ刺激的な味を組み込んでいます。 著名なミクソロジストであるAdam Seger(アダム・シーガー)は、ソムリエであるShebnem Ince(シェブネム・インス)が、グラスやボトルを選りすぐることで、メニューを彩るシンプルなワインリストを提供する一方、楽しさあふれる、創造的なカクテルメニューを組み合わせています。 Libertad(リベルタ)が、生粋の地元レストランを体現していることがすぐにわかるでしょう - 歓迎的で、リラックスできる雰囲気のなか、メニューはとても美味しく、選ぶのが難しいほどなので、いつでも食事したい、そして食事できる場所なのです。ジレンマに対する回答をお求めであれば、何度もアクセスしてください
Daisies Chicagoの写真
4.8
素晴らしい(300)
価格:高い
• アメリカ料理 • ローガン広場
本日92回予約が入りました。
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Artango Bar & Steakhouseの写真
4.4
非常に良い(1803)
価格:高い
• ステーキハウス • リンカーン スクエア
本日11回予約が入りました。
Experience Buenos Aires’ Golden Age at Artango Bar and Steakhouse, where the rich cultural heritage of Argentina comes alive. Set amidst a tableau of Art Nouveau and Neo-classical architecture and décor are the exciting tastes, lively music and dancing of Argentina.An evening at Artango feels as if you’ve traveled to Buenos Aires, and guests have the opportunity to enjoy authentic imported Grass-Fed Argentinian steaks. Selection of 120 day wet-aged, grass-fed black angus beef cuts are grilled on an Argentinian parrilla at a slightly lower temperature and for a longer period of time – similar to the Patagonian method of barbecuing crafted by Buenos Aires-born celebrity chef, Francis Mallmann. Argentine cuts are lean, tender and full of flavor.Pair your meal with Prohibition-era cocktails and both classic and rare European and Argentine wines. Dining at Artango is a memorable journey to Argentina.
Little Goat- Southportの写真
4.7
素晴らしい(213)
価格:普通
• アメリカ料理 • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日44回予約が入りました。
Little Goat Diner, located in the vibrant Southport Corridor, is your go-to neighborhood spot, helmed by award-winning Chef Stephanie Izard. Enjoy all-day breakfast, weekend brunch, coffee catch-ups with friends, and your favorite lunch and dinner classics, all with Chef Izard's creative twist on new all-day favorites. Plus, bring the little ones! Kids eat free every Tuesday from 4-7PM, making it the perfect midweek treat for the whole family. We gladly accept walk-in guests. Come join us and we’ll do our best to seat you as quickly as possible!
Bokaの写真
4.8
素晴らしい(7271)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • リンカーン パーク
本日55回予約が入りました。
ミシュランの星を獲得したはBoka(ボカ)レストランは、2003年以来、シカゴのダイニングシーンで重要な位置を占めてきました。大規模な改装工事を行った後、2014年1月にエグゼクティブシェフ/パートナーとしてLee Wolenが加わりました。彼がBokaで働き始めて以来、批評家の注目の的です。リーはシカゴ・トリビューンのPhil Vettelとイーターシカゴから、「2014年の最優秀シェフ」に選ばれました。最近では、リーは「2015年の最優秀シェフ」に選ばれ、Bokaレストランはシカゴの名誉あるJean Banchet賞で「2015年の最優秀レストラン賞」を受賞しました。Bokaでは、旬の、できるだけ多くの地元の食材を使用することにこだわりながら、現代的なアメリカ料理を提供しています。2015年にペースト専門シェフのMeg GalusがBokaのキッチンに加わり、塩味と甘味を見事に使い分け、高い品質の食材を使用して美しく盛り付けるWolenのこだわりに忠実に沿っています。
Braseroの写真
4.9
素晴らしい(400)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウェスト・タウン
本日26回予約が入りました。
Named by Robb Report as one of the Top 10 Best New Restaurants in the country, Brasero combines South American passion with midwestern grit and brings Chef John Manion's talent for wood-fired Latin cooking to West Town’s bustling restaurant row. This sultry 120-seater draws inspiration from across Latin America, honed through Manion’s decades of experience. Think flame- roasted, whole young chickens slicked with garlic-chili oil, steaks cooked over an open fire alongside chimichurri, and moqueca teeming with clams, shrimp & Mahi Mahi with coconut-scented rice—all washed down with quenching caipirinhas, locally brewed, Latin-inspired beer and 100 bottles of wine under 100 dollars.For parties of 6-10, enjoy our Family Style Hearth Experience!
Edenの写真
4.8
素晴らしい(1655)
価格:高い
• アメリカ料理 • Avondale
本日28回予約が入りました。
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Tala Houseの写真
4.8
素晴らしい(232)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • アンダーソンビル
本日13回予約が入りました。
We pride ourselves in offering only the best ingredients with an impeccable service. Whether you're joining us for dinner or weekend brunch, our dishes reflect a modern take on Chicago's melting pot of cultures where we celebrate our diversity and embrace flavors from around the globe. From locally sourced ingredients to unique flavor combinations, be ready to discover Tala’s story: cooking with no boundaries!
Taximの写真
4.6
素晴らしい(1100)
価格:普通
• ギリシャ料理 • バックタウン、ウィッカーパーク
本日4回予約が入りました。
Taxim, which is located in Chicago's Wicker Park neighborhood, features regionally-inspired Greek dishes paired with an all-Greek wine list. The stunning dining room is fitted with soaring 16-foot ceilings, travertine marble floors, dramatic Byzantine-style lamps and artwork, and the rooftop dining area lined with Greek flowering herbs.The restaurant was chosen as one of of Chicago's Best New Restaurants in 2009/2010 by the Chicago Tribune, Chicago Magazine and the Chicago Reader. Additionally, Taxim's housemade yogurt with young favas and lamb confit was selected as one of the Best Bites of 2009 by the Chicago Reader, the house-cured sardines were mentioned in Time Out Chicago's 2009 "100 Best Things We Ate (and drank) This Year" feature, and the wood-grilled octopus was selected as 2010's "Best New Dish" by Chicago magazine. Additionally, chef-owner David Schneider appeared on the Food Network's "Iron Chef America" in April 2011 going head-to-head with Iron Chef Cat Cora.
Mott Streetの写真
4.8
素晴らしい(1078)
価格:高い
• 中央アジア料理 • バックタウン、ウィッカーパーク
本日66回予約が入りました。
Mott Stは空腹のRuxbinチームのポストサービスからインスピレーションを得たメニューを提供しています。パートナーシェフのエドワード・キム、ジェニファー・キム、ヴィッキー・キム、ネイト・チョンは心地よい快適さを共有しており、塩こしょうした鶏の胸肉のハングタウン・フライ(オムレツ)を提供しています。Mott Stはファミリースタイルのレストランで、キレのあるドリンク各種と合わせた様々な料理を楽しめます。

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