Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Serra Mesa​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(44)

The Smoking Goat Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(2639)
価格:普通
• フレンチアメリカン料理 • ノース・パーク
本日21回予約が入りました。
The Smoking Goatは、サンディエゴのノースパーク中心部に位置する、受賞歴のあるカリフォルニア・フレンチ・ビストロです。 エグゼクティブシェフでオーナーのFred Piehlは、農場からテーブルへというヨーロッパ式の教育、またル・コルドン・ブルー・パリでの料理のトレーニングによって、クラシックなフランス料理とサンディエゴの食材を素朴ながらも洗練された、想像力豊かで気取らないものへと調和させています。 ディナーには、季節の地元産の食材で、環境に優しくオーガニックなものを使っています。ヨーロッパの田舎を思わせるユニークな料理を体験できます。 厳選したワイン、ビール、職人の作ったアペリティフ、カクテルリストは、ヨーロッパ産とアメリカ産を種類豊富に揃えています。The Smoking Goatでは、いつでも最高の組み合わせを楽しめます。
Cellar Handの写真
4.8
素晴らしい(111)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ヒルクレスト
本日7回予約が入りました。
Nestled in the heart of Hillcrest, San Diego, Cellar Hand embodies a commitment to sustainability, craftsmanship, and community. Through a farm-to-table approach, our menu showcases hyper-local seasonal fare. Our extensive wine list highlights the diverse terroir of California, serving as an extension of founder’s Pali Wine Co. Santa Barbara County winery. By fostering deep connections with local artisans, farmers, fishers, and stewards, Cellar Hand strives to be a destination where guests can savor the essence of California’s bounty in every bite and sip.Enjoy our exposed kitchen, an indoor-outdoor bar, outdoor fire pits, and artwork by Nick Perr. Opened Wednesday - Sunday with daily happy hour specials and Sunday brunch!
Bleu Bohemeの写真
4.8
素晴らしい(3546)
価格:高い
• フランス料理 • ケンジントン
本日15回予約が入りました。
世界の旅とその喜び、各地から持ち帰ったアイテムを用いた装飾、素晴らしい話のシェア、そして最も重要なのは様々な文化からのシンプルながら美味しいレシピです。当店の使命は謙虚さです。それは世界中から私達のレストランにお越しになる人達、健康と幸福の場へ私達と一緒に夜の旅をする人達に対する謙虚さです。 Bleu Bohèmeはフランスの旧世代の感覚を生み出すように設計され、ボヘミアンとパリの左岸の芸術的な自由奔放な精神が調和しています。Bleu Bohèmeは、手頃な価格の家庭的なフランス料理を提供する地元のレストランです。
One Door Northの写真
4.5
非常に良い(503)
価格:普通
• アメリカ料理 • ノース・パーク
本日9回予約が入りました。
One Door Northはアウトドアの冒険心を讃えたニューアメリカンのバー&レストランで、ファーム・トゥ・テーブル料理のみを提供しています。一緒に冒険を楽しみましょう。ご来店を心よりお待ちしています。予約は6名以上の場合のみ受け付けています。6名未満の場合は、直接お越し下さい!
True Food Kitchen - San Diego FVの写真
4.5
非常に良い(1917)
価格:普通
• アメリカ料理 • ミッション バレー
本日24回予約が入りました。
True Food Kitchenで食事をするには厳格なヨガ行者である必要はありません。自分の身体に栄養を与えたい、記憶に残る味覚を味わいたいと望む気持ちがあればいいのです。True Food Kitchenでは、アンドルー・ワイル博士の抗炎症ダイエットの原理に基づき、パレオダイエットや地中海式ダイエット向けの料理に加え、ビーガン、ベジタリアン、自然オーガニック食材、グルテンフリーといった幅広いオプションを提供しています。True Food Kitchenは、大変おいしく体にも良い料理を提供することで、健康を気遣う方へのニーズに応えています。お客様に元気になって長生きしてもらい、その過程で口にするものを楽しんでもらうことが私たちの願いです。
Tavola Nostra Pizzeria E Cucinaの写真
4.8
素晴らしい(545)
価格:普通
• イタリア料理 • ヒルクレスト
本日11回予約が入りました。
San Diego, meet Pinsa.An ancient recipe comes back to life at Our Hillcrest Restaurant.Tavola Nostra Pizzeria E Cucina is a full-service Italian restaurant and pizzeria bringing a modern touch to family recipes and an ancient style of pizza called, Pinsa.Tavola Nostra, which means “our table”, is owned and operated by Jeff Oliveri – a first time restaurateur from a family of longtime restaurant owners who hopes to honor his familial heritage and tradition with his Italian dining concept that creates one of the best Hillcrest restaurants.
Harley Gray Kitchen & Barの写真
4.7
素晴らしい(1301)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ミッションヒルズ
本日6回予約が入りました。
Harley Gray kitchen & bar is located on the corner of Goldfinch St. and Washington St. with outside patio seating on both sides, includes heaters and has an open sliding glass door wall. We offer breakfast, lunch and dinner as well as an amazing weekend Brunch Menu with items including a Lobster Benedict, Organic Acai Bowl and Spicy Chiliquiles and you can take advantage of the $10 free flowing mimosas! We are known for many of our fantastic weekly specials at Harley Gray: Wednesday Night neighborhood night which offers Happy Hour all night, Thursday night Live Maine Lobster and Friday night Slow Roast Prime Rib to mention some more popular ones. We strive to offer you an amazing dining experience that includes incredible food, unique and fun cocktails and of course friendly professional service from our entire staff.
Animaeの写真
4.8
素晴らしい(3210)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ガスランプ
本日69回予約が入りました。
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
Addison By William Bradleyの写真
4.8
素晴らしい(1884)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • デルマール
本日19回予約が入りました。
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
Herb & Woodの写真
4.7
素晴らしい(6458)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • リトル ・ イタリー
本日73回予約が入りました。
Brian Malarkeyがサンディエゴにお届けする最新のコンセプト

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ