Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Sorrento Mesa​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(17)

Addison By William Bradleyの写真
4.8
素晴らしい(1884)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • デルマール
本日21回予約が入りました。
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
Sea & Skyの写真
4.3
非常に良い(206)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日10回予約が入りました。
Welcome to Sea & Sky, Hotel La Jolla’s new penthouse dining experience with breathtaking ocean views. Indulge in a meticulously crafted menu that highlights the bounty of coastal California. Feast on the freshest seafood and locally sourced ingredients as Sea & Sky takes you on a culinary journey, where the flavors of the ocean meet the infinite horizon.Sea & Sky will also offer an innovative drink menu with regional California and Valle de Guadalupe wines, as well as handcrafted cocktails with ingredients from around the world. Please join us for Jazz brunch every Sunday. Happy hour offered daily in the bar and lounge from 3PM - 5PM (reservations not accepted). Please note on Mondays we offer a limited menu in our lounge and bar.
AR Valentien at The Lodge at Torrey Pinesの写真
4.8
素晴らしい(2506)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ラ ・ ホーヤ
シグネチャーレストランA.R. Valentienでは、シェフJeff Jacksonが市場に並ぶ新鮮な魚介類、肉、農産物、乳製品にこだわった料理を提供しています。 メニューは季節に応じて変更しています。一部の農家では、ロッジ専用の食材を生産しています。南カリフォルニアとバハで捕れた魚介類を扱う地元の小規模な海産物会社や、その他の西海岸の生産者から調達しています。 食材の質を重視し、素材本来の風味と食感を活かすように調理しています。 手を加えすぎないアプローチと、様々なオリーブオイルや味のバランスを取るための濃厚な出汁などのシンプルな調味料を使い、栄養素を最大限に残しています。
RED O Taste of Mexico - La Jollaの写真
4.3
非常に良い(2668)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日40回予約が入りました。
Dining at RED O is an experience like no other that offers a unique combination of Prime Steak and Seafood with Rick Bayless’ signature Mexican inspired influences. With sustainably sourced and local ingredients, RED O creates flavorful dishes true to the authentic flavors of Mexico. RED O’s team of friendly employees creates a welcoming atmosphere that parallels the luxury resort interior of the restaurant. RED O also features an impressive bar and lounge where you’ll find specialty cocktails, an extensive tequila list and an award winning wine list. The bar also offers Happy Hour from 3-6 p.m. daily and Late Night Happy Hour from 9-11pm Friday-Saturday.
The Winery Restaurant & Wine Bar- La Jollaの写真
4.4
非常に良い(1431)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ラ ・ ホーヤ
本日17回予約が入りました。
The Winery Restaurant & Wine Bar has been focused on successfully pairing contemporary California regional cuisine, with a hip, vibrant, sophisticated setting, to create a cutting-edge dining experience. When Partners JC Clow, William Lewis and Chef Yvon Goetz set out to deliver a culinary experience straight from wine county, little did they know that they would also earn the title of Restaurateurs of the Year for their achievements and have their restaurants in Newport Beach and Tustin earn the title of Restaurant of the Year multiple times!The three partners strive to deliver the best dining experience In Orange County on a nightly basis. Chef Goetz, whose accolades include the AAA Five Diamond Award and multiple Chef of the Year honors, describes his menu at The Winery Restaurant as wine country-driven a perfect match for a wine program that features a list with 650 selections that change weekly and climate-controlled cellars, which can house up to 7,500 bottles!
Seasons 52 - San Diego - UTCの写真
4.8
素晴らしい(4956)
価格:高い
• アメリカ料理 • ユニバーシティ・シティ、ゴールデン・トライアングル
本日88回予約が入りました。
Seasons 52は焼きたてのグリル料理やワインを楽しめるレストラン&バーで、地元のファーマーズマーケットからヒントを得た季節のメニューを提供しています。Seasons 52は旬の食材を仕入れ、石窯のロースト、オークやメスキート材を使った直火のグリルなど、素材の自然の風味を引き出す素朴な調理法を用いています。料理に合わせ常時入れ替えが行われる各国のワインを100種以上用意、そのうち52種類はグラスで注文可能です。また、素晴らしい特製の手作りカクテルも味わえます。 毎日ランチとディナータイムに営業し、週末は営業時間を延長しています。 Seasons 52はプライベート/セミプライベートイベントの会場としても最適で、少人数や親しい仲間との食事にはシェフズテーブルも用意しています。詳細はウェブサイト www.Seasons52.comをご覧ください。
Barbarellaの写真
4.4
非常に良い(783)
価格:普通
• ヨーロッパ料理 • ラ ・ ホーヤ
本日107回予約が入りました。
Barbarella is a restaurant and full bar located on Avenida De La Playa in La Jolla Shores. Adorned with an eclectic mix of art and boasting plenty of outdoor seating, Barbarella a one-of-a-kind culinary gem with executive Chef Lynn Crawford!
The WineSellar & Brasserieの写真
4.9
素晴らしい(993)
価格:高い
• フランス料理 • ソレント メサ
本日6回予約が入りました。
Established in 1988, The WineSellar & Brasserie is San Diego's premiere destination for fine wine and exquisitely crafted locally sourced, organic fare. Consistently ranked among OpenTable's Top 10 local restaurants, The Brasserie has been honored with either Wine Spectator's "Grand Award" and "Best Of Award Of Excellence" every year since our inception. With your meal, enjoy a bottle from the adjoining WineSellar boutique wine shop or choose a wine from our award-winning list. Either way, you’ll find an outstanding selection of unique small-production wines not found anywhere else. Not in the mood for wine? Choose from our rotating list of craft beers or seasonally available craft cocktails.
James' Placeの写真
4.2
非常に良い(1055)
価格:高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日15回予約が入りました。
上質の料理を手ごろな値段で楽しめるJames'' Place Prime Seafood and Sushiは、最高級の寿司、種類豊富な前菜、厳選したメインディッシュを提供しています。
NINE-TENの写真
4.7
素晴らしい(2922)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日19回予約が入りました。
最も新鮮な地元食材のみを使用した創作料理を提供するNINE-TENは、美食を愛する方なら必ず訪れるべきレストランです。シェフのJason Knibbが率いる居心地の良いレストランは、洗練さ、カジュアルな優雅さ、ラホヤのProspect Streetの理想的な立地という完璧な組み合わせを誇っています。地元の熟練農家が毎日厳選した食材を使い、進化するカリフォルニア料理を提供するレストランです。地元の魚や、ハワイや北太平洋、大西洋地​​域から毎日届く食材を含む海の恵みも楽しめます。特別な均一価格のコース料理のメニューのほか、豊富なワインセラーから料理に合ったワインを提供しています。屋内、歩道のパティオ、またはオーシャンビューのテラスで食事を楽しめます。独立したバーでは一部メニュー、ハッピーアワースペシャルを毎日提供しています。朝食、ランチ、ディナータイムに毎日営業しています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ