Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. オースティン

South Austin​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(37)

ATX Cocinaの写真
4.8
素晴らしい(2640)
価格:非常に高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日61回予約が入りました。
ATX Cocina experiments with the boundaries of Mexican cuisine. We have taken traditional Mexican dishes and elevated them with modern approaches and techniques. Corn, the basis of the Mexican cuisine for thousands of years, is also the foundation of our kitchen. We nixtamalize and process our masa in house sourcing it from heirloom varieties of corn grown by small family farms in Mexico.
Hestiaの写真
4.8
素晴らしい(1903)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日32回予約が入りました。
Hestia, named after the Greek goddess of the hearth, is a modern live-fire grill house. Dishes find inspiration from a custom 20-ft hearth which anchors the kitchen and dining room. Our menus offers an opportunity to explore and showcase techniques that highlight the role of fire in food. You may choose to order from our a la carte menu or experience our chef curated tasting menu.We accept reservations 60 days in advance. For event inquiries, please visit our website.2024 Michelin One Star
Red Ash Italiaの写真
4.9
素晴らしい(3897)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日109回予約が入りました。
テキサス州オースティンの倉庫地区にあるRed Ash Italia(レッド・アッシュ・イタリア)は、シンプルで現代的な内装の広々としたレストランで、薪火で調理したイタリア料理を提供しています。シェフでオーナーのJohn Carver氏とスタッフが創作する様々な特別料理を楽しめます。自家製パスタや新鮮なシーフードやプライムステーキはすべて薪火のグリル、オーブン、鉄板で調理されます。国際的なワインリスト、特製カクテル、地元のビールが揃っています。料理のお供にはドルチェやグラッパ、アマロまたはヴィーノドルチェをどうぞ。
Canjeの写真
4.9
素晴らしい(2101)
価格:高い
• カリブ料理 • イースト・オースティン
本日63回予約が入りました。
Traditional meets modern in this new age Caribbean cuisine restaurant brought you by Chef Tavel Bristol-Joseph of E&R Hospitality Group. Named after the Canje pheasant, national bird of Guyana, Canje pulls inspiration not just from mainland Guyana, but from Jamaica to Puerto Rico, and all the islands in between. Our menu explores the cooking techniques, ingredients, and many expressions of vibrant food across the region.Tucked away on the east side of Austin, this lively environment brings a unique cocktail program boasting both spirit forward and fruit driven cocktails and a small selection of natural wines alongside our inventive food menu.
RedFarm - Austinの写真
4.5
非常に良い(109)
価格:非常に高い
• 中華料理 • ダウンタウン
本日40回予約が入りました。
RedFarm brings a greenmarket sensibility to modern and inventive Chinese food and super-charged dim sum complemented by modern, rustic décor. Joe Ng’s menu takes a clean, fresh approach to Chinese food. Signature items include clever dim sum creations for which Ng is known and small plates: Pac Man dumplings; yuzu wasabi shrimp; mushroom spring rolls that evoke a chanterelle mushroom; and a sculptural chicken salad. Modern takes on classic main dishes includes remarkably tender marinated rib steak with steamed baby bok choy and spicy steamed sea bass.RedFarm is located at 201 West 3rd St., in Downtown Austin, at the corner of West 3rd and Colorado Streets.
TenTenの写真
4.7
素晴らしい(520)
価格:高い
• 日本料理 • ダウンタウン
本日26回予約が入りました。
TenTen’s menu highlights craveable, shareable dishes, from the freshest sashimi and sushi to flavor-forward robata, Japanese-style grilled meats and vegetables. The bar offers a full sake selection, cocktails inspired by Japanese flavors and a curated wine and beer list. Housed on the first floor of the refurbished Miller Blueprint building, TenTen is a high-energy urban design with stone and wood fixtures, cozy booths and intimate lighting resulting in a welcoming, vibrant and fresh ambiance.
Tomaloの写真
4.1
とても良い(134)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日3回予約が入りました。
Tomalo is a worldly Mexican inspired restaurant, created by UrbanSpace Hospitality, that draws influences from various regions of Mexico and beyond. Tomalo anchors the ground level of the 44 East Ave. Residences, the skyscraper on the banks of Lady Bird Lake where East Ave meets Rainey St. We source and utilize local ingredients and a focus on community. Reservations are recommended but walk-ins are welcomed any day of the week (closed Mondays).
Uchi Austinの写真
4.9
素晴らしい(5430)
価格:非常に高い
• 寿司 • ダウンタウン
本日36回予約が入りました。
お知らせ:シェフ、タイソン・コールは2011年度のジェームズ・ビアード財団により「Best Chef Southwest」賞を受賞しました。UchiとUchikoファミリー、友人のサポートに感謝します! Uchiでは、フード&ワイン誌による「2005年度アメリカで最高の新参シェフ」を受賞したエグゼクティブシェフ/寿司マスター、タイソン・コールの料理を提供しています。日本の伝統料理に新たな風味を加えた刺激的なメニューです。「家」を意味するUchiは、日本の多くの寿司バーのように古い家を改装した建物を利用しています。活気ある雰囲気の斬新なデザインで、オースティンの多様な飲食店の中に溶け込んでいます。Uchiでは予約数は限られており、大半のテーブルを予約なしのお客様のために空けています。ほとんどのテーブルは先着順です。お客様全員がお揃いになってからテーブルに案内します。
La Condesaの写真
4.6
素晴らしい(2245)
価格:普通
• メキシコ料理 • ダウンタウン
本日22回予約が入りました。
La Condesaは、受賞歴のあるモダンなメキシコ料理レストランで、2008年のジェームズ・ビアード賞で、ベスト・ニュー・レストラン賞にノミネートされました。エグゼクティブ・シェフのRick Lopezが率いるLa Condesaは、オースティンの賑やかな2番街に位置し、W Hotel Austinや世界でも有名なAustin City Limitsの向かい側にあります。 La Condesaでは、100%のブルー・アガベ・テキーラやオースティンのメスカル、カクテル・ワールドカップ・チャンピオンのNate Wales監修のクラフトバー・プログラムを楽しめます。
Geraldine’sの写真
4.8
素晴らしい(2343)
価格:普通
• 未指定 • ダウンタウン
本日25回予約が入りました。
レディー・バード湖とダウンタウンのスカイラインを上から見渡せるGeraldine'sは、かつてレイニー・ストリートを歩き回っていたホロホロ鳥にちなんで名付けられました。いたるところにオースティンの歴史と文化への敬意が感じられるレストランで、シェフがつくるモダンなメニューには地元産の食材を使用し、生演奏はオースティンを語るのに欠かせないということで、毎晩コンサートを開催しています。テキサスの照りつける太陽を遮ってくれる屋上ラウンジがあり、プライベートカバナ席と屋外席も併設しています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • JohnVIP
    オースティン •12​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    We had dinner at the bar. The staff had great recommendations and the food was fantastic! Definitely coming back soon.
    詳細を見る
    RedFarm - Austin価格:非常に高い• 中華料理• ダウンタウン
    4.5
  • ELISE
    オースティン •2​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    What a memorable night! It was worth the wait of having to make a reservation months in advance. We dined on a Friday evening and there was such a synergy to the entire restaurant. Even the Chef on expo looked so at ease with tickets flying in, he stopped and said hi to a smiling baby. Our server Kevin made us feel welcomed and as if we were the only table he was serving, just flawless. The steak cut like butter, it was perfect and highly recommend. The gnocchi reminded me of the last time I was in Italy, just delicious fluffy pillows. Our 9 year old had the Bolognese and it was bursting with flavor which was unexpected but delightful. We also had the meatballs and garlic bread, a perfect way to start the meal. Save room for dessert, you will not be disappointed. The only criticism was that our table was by the entry door and it was drafty and cold. I had to keep my jacket on during dinner, but other than that we look forward to returning in March!
    詳細を見る
    Red Ash Italia価格:非常に高い• イタリア料理• ダウンタウン
    4.9
  • Corey
    ヒューストン •1​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Every dish and every cocktail was outstanding. Flavor explosions with every bite, well balanced and unique cocktails. Gabby and Rudy took great care of us, George is a true hospitalitarian, and everyone who came to our table was so knowledgeable about the item they were serving. Great restaurant, great staff. Completely understandable why they earned a Michelin star. Run, don’t walk, to your reservation now!
    詳細を見る
    Hestia価格:非常に高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ダウンタウン
    4.8
  • Brooke
    オースティン •6​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    This was our second time eating here, and it was so much better than I remember (and I remember falling in love with the food)! Our server was so kind and helpful, the food was phenomenal -we got the ceviche, Jamaican bread and cheese, pepperpot and roti on the side- and the drinks were amazing (the First Dance is my favorite cocktail all time). I highly recommend this restaurant, especially if you want to try a new cuisine that you don’t see in every city!
    詳細を見る
    Canje価格:高い• カリブ料理• イースト・オースティン
    4.9
  • Jana
    オースティン •2​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    We had an amazing dinner on Tuesday evening. They have a great selection of tequila. The wine selection is a bit pricey, we had a nice bottle for about $85. For an appetizer we had the Hamachi, which I enjoyed but my husband was not really fond of. We also had the Brussel Sprouts and Sopes as an appetizer to share for the table. They were both excellent. The Brussel Sprouts had jalapenos, which gave them a nice kick. The entrees are very large, next time I think we will share. I had the whole roasted fish, which was amazing. Lots of garlic and the sauce was very flavorful. They debone the fish and it was wonderful with the homemade tortillas. My husband had the short rib, which was also delicious. It was very tender and flavorful. Our guests had the carne asada and the El Rey and both were very pleased. We shared the sweet potatoes and corn as sides. I really loved the sweet potatoes. Our service was great, even on a busy night and the manager did come by to check on us at one point. They are very conscious of food allergies, which I greatly appreciate. The entire menu is gluten free! A great place for dinner, before a show at ACL. Reservations required as they are very busy.
    詳細を見る
    ATX Cocina価格:非常に高い• メキシコ料理(コンテンポラリー)• ダウンタウン
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ