Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Wheaton​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(31)

Melinaの写真
4.8
素晴らしい(1428)
価格:高い
• ギリシャ料理 • ノース・ベテスダ
本日55回予約が入りました。
The name Melina is rooted in Greek origin and derives from the Greek word for "honey". "Mel" can be derived from the name Melissa meaning "honey-bee". The restaurant is named after the daughter of Co-Founder Chef Dimitri Moshovitis. “Melina” will honor the strength of the matriarchy in the Greek family. It will lean vegetable-forward with modernized Greek classics from the sea and grilled meats. Greek cuisine is all about freshness and quality of ingredients and that will be on display in a fine casual setting.
matchbox Rockvilleの写真
4.3
非常に良い(3442)
価格:普通
• アメリカ料理 • ロックビル
本日14回予約が入りました。
Bubbling, thin crust pizzas, mini burgers, crisp salads, and craft cocktails...four great reasons to visit matchbox today. We’re the neighborhood gathering place for fun, upscale casual dining, with local, award-winning beers, broad spectrum wines, and handcrafted signature cocktails you won’t find anywhere else.A titan of a space, Rockville was modeled after a hunting lodge yet still manages to feel cozy. A comfortable fireplace fills the space, as well as two wood-fired ovens that churn out thin-crust pizzas in minutes. With two outdoor patios and the private 30-seat Congressional Room, there’s plenty of space for intimate dinners, large parties and get-togethers.
Seasons 52 - North Bethesdaの写真
4.7
素晴らしい(6326)
価格:高い
• アメリカ料理 • ノース・ベテスダ
本日34回予約が入りました。
Seasons 52は、地元農家の市場の食材にヒントを得た季節ごとに変わるメニューを提供するフレッシュグリル&ワインバーです。Seasons 52では最も新鮮な旬の食材を仕入れ、石窯焼き、オーク材やメスキートウッドを使った直火焼きなど、食材そのもの風味を引き出す素朴な方法で調理しています。料理に合わせたワインは常時入れ替えが行われる100種類を超える各国のワインで、うち52種はグラスで注文できます。手作りの素晴らしい特製カクテルも楽しめます。 毎日のランチとディナーに加え、週末は時間を延長して営業しています。毎週日曜10:00~13:00はサンデーブランチを提供しています。 Seasons 52はプライベートまたはセミプライベートなイベントの会場に最適です。少人数や親しい仲間との食事には、シェフズテーブルを用意しています。詳細はウェブサイト www.Seasons52.com をご覧ください。
Medium Rare - Bethesdaの写真
4.6
素晴らしい(1450)
価格:普通
• ステーキハウス • Bethesda
本日31回予約が入りました。
A Diner's Choice Award winner for the last 12 years! Legendary Medium Rare offers a unique, $28.95prix fixe dinning experience of artisan bread; a mixed green salad; prime, dry-aged steak; and hand-cut fries (Vegetarian option always available) in a relaxed, fun, environment. Please allow us 15 minutes to seat you after your full party has arrived and after checkin at our host stand. As we do only one thing, we do our best to make the food and experience exceptional and also a good value. We also serve brunch on Saturday and Sunday's with a great prix fixe including French Toast, Steak and Eggs, Eggs Benedict and bottomless Bloody Marys, Mimosas and Screwdrivers. WALK INS and CALL AHEAD seating are always welcomed.
True Food Kitchen - Bethesdaの写真
4.4
非常に良い(2377)
価格:普通
• アメリカ料理 • Bethesda
本日20回予約が入りました。
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Bethesda guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located at the corner of Wisconsin Ave. & Woodmont Ave. at the Solaire Bethesda Apartment Complex. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Barrel & Crowの写真
4.5
非常に良い(1638)
価格:普通
• アメリカ料理 • Bethesda
本日24回予約が入りました。
Barrel and Crow:現代的なアプローチで調理する郷土料理です。シェフ主導のレストランでは、地元の食材や肉のみを使用しています。シェフであるペドロ・マタモロスは、季節の食材を使用して、洗練され、元気の出る馴染みの料理を調理します。毎晩、手作りのパスタや肉の惣菜を提供しています。シェフは、食事制限にも合ったメニューを常に考案しています。グルテン、ベジタリアン、ビーガン、乳製品のアレルギーのすべてに対応しています。パティシエであるリタ・ガルバのデザートメニューには、現代風にアレンジした伝統的な各種デザートを用意しています。小規模生産のワインを主に揃えた折衷的なワインリストを提供しています。中部大西洋地域でトップの醸造所からの製品も含まれた豊富なビールのリスト、本格的なバー、季節のカクテルメニュー、少量バッチの厳選スピリッツもあります。
Jôntの写真
4.9
素晴らしい(113)
価格:非常に高い
• フレンチジャパニーズ料理 • Uストリート・コリドー
本日16回予約が入りました。
At Jônt, we are a team of young and inspired chefs taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.Jônt has been recognized with two Michelin stars since 2021.
Claudio's Tableの写真
4.7
素晴らしい(311)
価格:普通
• イタリア料理 • パリセーズ北西
本日27回予約が入りました。
Claudio Pirollo grew up in Belgium where he soon discovered his passion for cooking as he wandered around his father’s fine Italian épicerie (grocery store) and watched his mother prepare dinner every day. The dual influence of Italy and Belgium triggered Chef Pirollo’s aspirations to develop his knowledge and experience with different flavors.A Trattoria is not a pizzeria, it is an Italian-style eating establishment that is generally much less formal than a ristorante but more formal than an osteria. It is similar to what the French call Bistrot.Trattorias are traditionally family owned, casual, rustic neighborhood restaurants found throughout all of Italy that offer fresh, regional, local and family specialties on the menu.
Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19453)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日298回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(278)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ショウ
本日44回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ