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Washington​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

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ダイニングオプション
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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(51)

Modenaの写真
4.5
非常に良い(1209)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日4回予約が入りました。
Bibianaは、Knightsbridgeレストラングループの受賞歴のある店です。シェフのジェイク・アデオは、ニューヨークと香港でも特に有名なレストランで16年に渡る比類ない経験を積みました。ジェイクは、ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフのいるAbboccato Italian Kitchenでシェフ・ド・キュイジーヌを勤めました。デイヴ・ペーターナック率いるEsca、フォルチュナート・ニコトラ率いるMario BataliとFelidia、リディア・バスティアニッチのもとでも働いた経験があります。シェフのアデオは、ワシントンDCにすばらしいイタリアの郷土料理をもたらしました。
Toscaの写真
4.9
素晴らしい(4540)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日15回予約が入りました。
Ristorante Tosca(リストランテトスカ)は素晴らしいモダンな北イタリア料理を提供しています。Toscaは季節の食材を強調した、トスカーナ料理の偉大な伝統に敬意を払った創造的なアプローチを利用したイタリア料理を提供しています。Toscaはモダンなスタイルと優雅さを兼ね備え、快適かつ親密な空間を作り出しています。
Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19545)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日256回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
Jaleo - DCの写真
4.7
素晴らしい(11041)
価格:高い
• スペイン料理 • ペンクォーター
本日109回予約が入りました。
Jaleoは、有名なシェフのホセ・アンドレスの指示の下で伝統的でモダンなスペイン料理の豊かな地域的多様性を反映したメニューを用意しており、スペインの精神と味をお楽しみいただけます。Jaleoは、陽気でカジュアルな雰囲気の中で、種類豊富なタパス(スペインの伝統的な小皿料理)のほか、美味しいパエリヤ、素晴らしいサングリア、厳選されたスペイン産ワインとシェリーを提供しています。
Gordon Ramsay Hell's Kitchen - Washington DCの写真
4.4
非常に良い(621)
価格:非常に高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日183回予約が入りました。
Transcend on set to Chef Ramsay's iconic 22-season, six-time, Emmy-nominated television series Hell's Kitchen. A fine dining experience like no other, watch as the red and blue teams prepare, cook, and plate dishes emulating on-set Hell's Kitchen dinner service.
Jôntの写真
4.9
素晴らしい(136)
価格:非常に高い
• フレンチジャパニーズ料理 • Uストリート・コリドー
本日15回予約が入りました。
At Jônt, we are a team of young and inspired chefs taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.Jônt has been recognized with two Michelin stars since 2021.
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(305)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ショウ
本日14回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Estuaryの写真
4.5
非常に良い(725)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ペンクォーター
本日25回予約が入りました。
At Estuary, we celebrate the essence of contemporary American cuisine while embracing the rich bounty of the Chesapeake region. Modern design and floor-to-ceiling windows await you, giving way to sweeping views of DC’s iconic skyline. Here, the city’s dynamic energy pairs seamlessly with a menu that tells a story of culture, tradition, and artistry – all firmly rooted in the Chesapeake.Here, artful cuisine is brought to life through impeccable service. Our dedicated staff is committed to upholding the highest standards, ensuring an unforgettable experience. About Our ChefChef de Cuisine Arturo Elias brings a deeply personal touch to every dish, making full use of his traditional French training while also drawing inspiration from memories of cooking side-by-side with his grandmother in Mexico. His multicultural experience shines through in bold, flavorful accents that add a unique twist to Mid-Atlantic fare, blending time-honored techniques with a passion for innovation.
Succotash PRIMEの写真
4.6
素晴らしい(4001)
価格:普通
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日131回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Dirty Habit | The Glass Houseの写真
4.3
非常に良い(2305)
価格:普通
• バーラウンジ • ペンクォーター
本日29回予約が入りました。
Dirty Habit(ダーティ・ハビット)は、プロによる手作りカクテルや、斬新なソーシャルプレートメニュー、刺激的なデザイン、ドラマチックな都会のパティオを中心とする鮮やかなソーシャルシーンを提供します。
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