Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外

Wynnewood​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(32)

Fraschettaの写真
4.6
素晴らしい(1217)
価格:普通
• イタリア料理 • ブリンマー
本日19回予約が入りました。
ブリンマー中心部に位置するFraschettaは、ザ・フィラデルフィア・インクワイアラー紙による3ベルレストランとして知られています。ローマ生まれのシェフGianluca Demontisは、伝統的と現代的なローマ料理を提供しています。シンプルな料理を趣のあるより良い料理に変える才能を持つシェフです。新鮮な旬の食材のみを使用し、メニューには様々なシーフード、肉、自家製パスタ、ベジタリアン料理、グルテンフリー料理を取り揃えています。
Blackfish - Conshohockenの写真
4.9
素晴らしい(3209)
価格:普通
• アメリカ料理 • コンショホッケン
本日15回予約が入りました。
Blackfishはシェフオーナーのチャールズ・ "チップ"・ローマンの主要店となるBYOB(アルコール持参可能なレストラン)で、魚介類を中心としたフランスの影響を受けた前進的なアメリカ料理を提供しています。 日替わりのアラカルトメニュー、5~7コースのテイスティングメニューを楽しめます。 2006年にオープンしたBlackfishは、Philadelphia Magazineの2011年の「ベストレストラン50」特集号で、「Blackfishは大変素晴らしい。アバンギャルド過ぎずに洗練されている。気取り過ぎずに素敵で新鮮。現在最も素晴らしいレストランである」と評されました。
Little Waterの写真
4.6
素晴らしい(96)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • センター シティ
本日29回予約が入りました。
Located in the historic neighborhood of Rittenhouse Square, Little Water is the latest restaurant from husband-and-wife team, Chef Randy Rucker and Amanda Rucker. Inspired by the Ruckers' experiences living along the Gulf Coast, New England, and Mid-Atlantic regions, Little Water is a contemporary coastal restaurant that celebrates the ecological diversity of life by the sea.The sister restaurant to the acclaimed East Passyunk Avenue gem, River Twice—which has been recognized by The Philadelphia Inquirer and The New York Times, and has earned Chef Randy’s Philadelphia Magazine’s “Best Chef” and, most recently, a James Beard Award nomination in 2024 for Best Chef: Mid-Atlantic—Little Water continues the Ruckers' dedication to sustainability and local sourcing. With an a la carte menu inspired by the dynamic ecosystem of tranquil marshes, expansive bays, and secluded coves, Little Water captures the coastal spirit in a warm and lively atmosphere.
Talula’s Gardenの写真
4.9
素晴らしい(13258)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ワシントン ・ スクエア
本日125回予約が入りました。
精巧に作られた鉄の門の裏の、ハーブの中庭を通り抜けたアトリウムにTalula's Gardenがあります。温かく、洗練された、このワシントン・スクエアのレストランは、Aimee Olexy とStarr Restaurantsが手掛けました。丁寧に集められた食材で料理された、軽いヨーロッパ風の近代的なメニューは季節ごとに変わります。芸術的な料理、温かくもてなすスタッフ、サステイナブルな考え方、チーズ造りへの取り組みなど、ここでの食事は非常に印象的です。
Amada PHLの写真
4.7
素晴らしい(8730)
価格:高い
• スペイン料理 • オールド・タウン
本日54回予約が入りました。
Amadaはアンダルシアのタパスバー&レストランです。シェフのホセ・ガルセスはスペイン料理の豊かな伝統を取り入れ、豪華なラスティックシックな雰囲気の中で前衛的な調理技術をふるっています。 特製料理 スパニッシュオクトパス、ガーリックシュリンプ、トルティーヤエスパニョーラ、ロブスターパエリア、子豚の丸焼き(72時間前に要予約、日曜を除く)、季節のサングリア プライベートパーティー:Amadaではあらゆる規模のグループを歓迎しています。お祝いのセッティング、サービス、メニューは、友人との親密なディナー、特別な行事、休日、企業の会議、スタッフパーティーに最適です。レストランの貸切予約が可能で、プライベートダイニングルームは毎日利用できます。12名以上のグループの場合は、プライベートイベントチームにご連絡ください。電話番号は267-284-7979、Eメールはevents@garcesgroup.comです。
AMINAの写真
4.5
非常に良い(1378)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • オールド・タウン
本日55回予約が入りました。
Owner Felicia Wilson and Chef Partner Darryl Harmon, who hails from Gouldstown, NJ in Cumberland County, which is considered the oldest black community in the U.S., is an award-winning chef for The Lure Group in New York City. He previously served as the Executive Chef at the Water Works Restaurant in Philadelphia between 2007 and 2012.
Founding Farmers PA: King of Prussiaの写真
4.5
非常に良い(10303)
価格:普通
• アメリカ料理 • キング オブ プラシャ
本日217回予約が入りました。
Our Pennsylvania-inspired farmhouse restaurant is located in the lively King of Prussia Town Center. Open 365 days a year serving delicious food and drink from scratch with high-quality ingredients from farmers and suppliers we know and trust. Join us for breakfast, lunch, dinner, weekend Farmers Market Buffet Brunch, or grab a cup of our house-roasted coffee or house-churned ice cream from our First Bake Cafe & Creamery. Majority owned by American family farmers, including the more than 50,000 farmers of the North Dakota Farmers Union, we actively care about our guests, our communities, and the planet. This all comes together everyday in our restaurant. PARKING:Parking can be found directly behind the restaurant and throughout the KOP Town Center lots. Additionally, there is a free parking garage directly next to LA Fitness & complimentary valet offered 7 days a week starting at 4pm, located on the corner of Main Street and Town S
The Loveの写真
4.8
素晴らしい(7369)
価格:高い
• アメリカ料理 • リッテンハウス スクエア
本日191回予約が入りました。
Aimee Olexy and Stephen Starr's The Love is a bi-level sanctuary features 150 seats, split between the main dining room, sidewalk seating, and an upper-level loft. The restaurant is a spirited and carefree neighborhood café celebrating everyday American cuisine. The menu is crafted around what’s truly seasonal and local, while the beverage program reflects the best of the region. This creative energy is matched by a front-of-house service staff passionate about providing homey hospitality morning, noon and night.
Buddakan - Philadelphiaの写真
4.7
素晴らしい(11365)
価格:高い
• アジア料理 • オールド・タウン
本日129回予約が入りました。
ステファン・スターが経営するBuddakanは、創造性とドラマに満ちたエキゾチックな味のモダンなアジア料理を提供する豪華なレストランです。「大部分がホワイトの空間は印象的で、中央に置かれた内側から光るシェアテーブル、そして、滝、10フィートのキャンドルで飾られたブッダがあります。宗教上のアイコンは、通常このようなホットスポットで見かける料理をはるかに超えた汎アジア料理にふけるヒップなゲストを見下ろしています。」とボナペティは語ります。「デザインはまた料理の表明者です。」とニューズウィークはレポートしています 。フィラデルフィアで最もホットな新しいレストランの一つであるBuddakanに足を踏み込み、きらめく滝と日本風の川の小石を通り過ぎると、「生姜味噌こそすべて」とつぶやきます。そして、ダイニングルームを占拠する壮大な10フィートのブッダが目の前に現れます。トラベル・アンド・レジャー誌の「アメリカのトップレストラン50」、グルメの「トップレストラン・フォー・ファン」に選ばれたBuddakanは、国内で最も話題に上るレストランの一つとなりました。
El Vezの写真
4.8
素晴らしい(7050)
価格:普通
• メキシコ・アメリカ南西部料理 • センター シティ
本日98回予約が入りました。
モダンなメキシコ料理店El Vezでは、様々な珍しい料理(マヒマヒのタコス、キハダマグロのトスターダ、カルネ・アサーダ、パシーヤと蒸し豚のポソーレなど)、注文が入ってから作るワカモレとマルガリータ(搾りたてのジュースを使用)、「The El Vez(小麦粉を使用しないチョコレートケーキ、ピーナッツバター・ムース、カラメルバナナ)」を楽しめます。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Hanan
    フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外 •2​件の口コミ
    4.0
    1日前にご来店
    Overall great, quick service and delicious food! We did dine early, and I could see the kitchen slowly down during peak hours
    詳細を見る
    Amada PHL価格:高い• スペイン料理• オールド・タウン
    4.7
  • George
    ボストン •5​件の口コミ
    4.0
    1日前にご来店
    I unfortunately think this place suffered from being overhyped. The ambience and service were fantastic. However the food did not blow us away. While there were some highlights including the raw bay scallops, the hash brown, and the “Caesar like salad”, most was forgettable. For the price tag and portion sizes, we left a bit disappointed. Overall, good little spot. Not rushing back though.
    詳細を見る
    Little Water価格:普通• アメリカ料理(コンテンポラリー)• センター シティ
    4.6
  • Kelsey
    ジャクソンビル・北東部フロリダ州 •2​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Boyfriend and I got the lamb brisket as a starter, and then the salmon for main course and Thai cucumber salad as a side. We split them all. I would probably not order the lamb again, but everything else was fantastic. Our server Francis was super kind. Great dinner and highly recommend!
    詳細を見る
    Talula’s Garden価格:非常に高い• アメリカ料理• ワシントン ・ スクエア
    4.9
  • Cory
    フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外 •2​件の口コミ
    4.0
    2024年12月28日にご来店
    Overall, our group of four enjoyed our 2.5 hours at Fraschetta. The ambience was quaint. The noise level from the 2nd floor was not too, distracting,' quiet enough for everyone to be able to easily hear one another. The food was tasty though I felt one of the pasta specials was a little small. We ordered two pasta dishes (Rigatoni alla Norma and the Spinach Special), a steak entree, and the pork entree special. We followed that up with tortinos, gelato, panna cotta, expresso, coffee, and cappuccino. The overall bill was over $200 feeling as if some the dishes were overpriced by around $5 per plate. That all said, we did enjoy our time, meaning, I believe that we would come back in the future.
    詳細を見る
    Fraschetta価格:普通• イタリア料理• ブリンマー
    4.6
  • georgeVIP
    フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外 •57​件の口コミ
    5.0
    2024年12月28日にご来店
    We continually say that we believe Blackfish is the best restaurant outside of center city and can go head to head with most any. The lady had the oysters - the lemon 'foam' on top, oysters in the shell but 'free' so that you can just slide them in right from the shell leaving the foam in tact, were fresh and delightful. She followed that with the wild mushroom ravioli. Toasted home panko breadcrumbs and delightful sauce, all rich with mushroom flavor was also wonderful. I had the scallop more or less ceviche-type appetizer with thin scallop and radish slices in a marvelous orange and citrus sauce, finely diced onion and cucumber and fresh herbs - it was the best appetizer I have had there and I love the smoke salmon and quail egg and the brussels sprout salad (don't laugh until you have one - they too are delicious). I had the duck breast. Butternut squash, some home-made cranberry relish, another puree of something that was rich and tasty along with a brown a-jus gravy. It was really good. I could only eat half of it - quite large, but wonderful flavors. Blackfish continues to be at the top of our favorites list! Not to be missed. G
    詳細を見る
    Blackfish - Conshohocken価格:普通• アメリカ料理• コンショホッケン
    4.9
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ