Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. バトンルージュ・ラファイエット

Baton Rouge​のグループでの食事に使えるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Serop's Cafeの写真
4.8
素晴らしい(10)
価格:普通
• ギリシャ料理 • バトン ルージュ
Serop's is the pioneer of Chicken Shawarma (see picture left or above on mobile) in Baton Rouge, Louisiana. The earliest form of Serop's opened in Baton Rouge in 1979. Chicken Shawarma was a staple of the Greek and Lebanese restaurant scene in the beginning and is still a popular menu item today. Chicken Shawarma (marinated Chicken Breasts) and Gyros (a mixture of Beef and Lamb), both healthy and delicious, are slow-roasted vertically and basted with olive oil, garlic, and spices. What started with one restaurant in Baton Rouge in 1979 has grown to 7 restaurants in the Greater Baton Rouge area; and we're still growing! We'd love to share our past, our present and our future with you.
Red Lobster - Baton Rougeの写真
3.8
とても良い(13)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • バトン ルージュ
本日1回予約が入りました。
Elevate your day at Red Lobster, where fun meets fancy and every meal is a celebration. Whether you’re marking a special occasion or treating yourself or your crew, Red Lobster is the perfect place to enjoy all your seafood favorites. Dive into our signature shrimp, wild caught lobster and crab, and more. Plus, a variety of fish and popular non-seafood items like our Cajun Chicken Linguini Alfredo. Looking for a showstopper? Create Your Own Ultimate Feast or select a Live Maine Lobster straight from the tank. Or explore our Daily Deals with a different special available each weekday at a price you’ll love. Toast the day with Signature Cocktails including Lobster Punch and Main Deck Margarita Flights to make any moment feel festive. You won’t want to miss our newest menu items or special promotions like Lobsterfest and Crabfest. Reserve online today. Group Dining, To Go, or Catering options. For parties of 11+, please call.
Cecelia Creole Bistroの写真
4.8
素晴らしい(568)
価格:高い
• クレオール料理 • バトン ルージュ
本日9回予約が入りました。
The only place to get true Creole food is in Louisiana, or at least in someone from Louisiana’s kitchen. Come reste un peu (stay awhile) to downtown Baton Rouge and visit Chef Mark Reilly's Creole kitchen.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声

OpenTable でレストランを見つけましょう

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ