Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

South Park​のグループでの食事に使えるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(100)

Buona Forchettaの写真
4.6
素晴らしい(859)
価格:普通
• イタリア料理 • サウスパーク
本日71回予約が入りました。
Buona Forchetta started in 2011 as a craving of Matteo’s to bring some of his native Italy to our adopted home of South Park. We found the perfect corner and built the perfect oven. Since then, we’ve strived to deliver an exceptional and authentic Italian experience to our customers keeping our focus on the simple recipes that Matteo grew up on. We owe a huge “grazie” to our neighbors who have joined us on this awesome journey, and we hope that you will continue to be part of our story.
KINDREDの写真
4.8
素晴らしい(211)
価格:高い
• ビーガン • サウスパーク
本日39回予約が入りました。
Equal parts evil lair and Victorian cocktail salon, KINDRED has transfixed and beguiledall who step into its portal, with whimsical eccentricity, world class vegan dishes, and ambitiously inventive cocktails.Since opening its doors in late 2015 in the enchanting neighborhood of South Park, SanDiego, KINDRED has garnered recognition which transcends its plant-based credo,heralded as one of the city's premier dining institutions. It has been named EATER SanDiego's and San Diego Magazine's Restaurant Of The Year, topped Zagat San Diego'sMost Important Restaurant Openings, and earned an Orchid Award for interiordesign from the San Diego Architectural Foundation. KINDRED was also named within the Food Network's list of the best vegan restaurants in the country, was voted the Best Vegan Bar in the U.S. by VegNews magazine, and received regional honors from the Tales Of The Cocktail Foundation for Best Restaurant Bar in the West.
Cowboy Starの写真
4.9
素晴らしい(4757)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン/ガスランプ
本日49回予約が入りました。
サンディエゴのイースト・ビレッジ,地区に新たに加わったCowboy Starは、細部へのこだわりと高レベルのサービスで他のレストランと一線を画しています。Cowboy Starは顧客最優先主義で、顧客の満足度がレストランコンセプトの礎となっています。 先祖伝来のアメリカの地元料理を、真のおもてなしで提供しています。レストランでは料理に地元産の自然なオーガニック食材を使用することにより、地元や地域の農家、漁民、生産者を支援しています。より持続可能な食品への意識を高めることを目指すとともに、地産地消の地域の連帯意識を復活させることに一役買っています。 Cowboy Starのメニューには、Niman Ranchを含む全国有数のCertified Humane認定の自然な環境で飼育されたアンガス牛を使用しています。
Mister A'sの写真
4.8
素晴らしい(8684)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ガスランプ
本日59回予約が入りました。
サンディエゴのダウンタウンからわずか数分で、最上階までエレベーターでアクセスすると信じられないような光景がそこにあります。巨大なジェット旅客機は、目の高さで飛んでゆき、美しい街並み、サンディエゴ湾、海も街全体も見渡すことができます。
Barbusaの写真
4.6
素晴らしい(4312)
価格:普通
• イタリア料理 • リトル ・ イタリー
本日91回予約が入りました。
Barbusaは、地元のモダンなシチリア料理のレストランです。 店内で毎日作る新鮮なパスタを提供しています。Crudo Barでは最高級の魚介類を提供しています。石造りのオーブンで焼くピッツァも提供しています。
Animaeの写真
4.8
素晴らしい(3247)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ガスランプ
本日58回予約が入りました。
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
Senecaの写真
4.7
素晴らしい(4206)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日145回予約が入りました。
Roman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
Herb & Woodの写真
4.7
素晴らしい(6480)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • リトル ・ イタリー
本日82回予約が入りました。
Brian Malarkeyがサンディエゴにお届けする最新のコンセプト
Lumiの写真
4.6
素晴らしい(687)
価格:高い
• 日本料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日55回予約が入りました。
Featuring world-renowned celebrity chef Akira Back, Lumi is an energetic and upscale rooftop experience serving innovative Japanese fare and sushi accompanied by handcrafted libations in a vividly unique atmosphere.
Books + Recordsの写真
4.7
素晴らしい(379)
価格:高い
• アメリカ料理 • バンカーズ・ヒル
本日59回予約が入りました。
Global inspired American cuisine, craft cocktails, and weekend brunch in an upbeat atmosphere, with live music.Chef Ryan Stickel is serving up San Diego's freshest food takes in an art deco meets mid-century mod warehouse space. With a tenured run on both Eater's Heat Map and list of San Diego's Hottest Cocktail Bars, the food and drinks are both guaranteed to delight your senses.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ