Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Daly City​の人間観察にぴったりなお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(28)

NOVYの写真
4.7
素晴らしい(703)
価格:普通
• ギリシャ料理 • ノー・バレー
本日13回予約が入りました。
1977年にJohn GianarasがL&Fコーナーマーケットを購入し、彼の父の名前にちなんでPanos’というカジュアルレストランをオープンさせました。1988年に新婚夫婦のJohnとViが敷地を拡げて、カリフォルニア風ギリシャ料理を楽しめる高級レストランに改装し、愛され続けてきたPanos'を計20年にわたって切り盛りしました。それから17年後、Gianaras一家が再びお店を引き継ぎ、娘のKristenとKathrynが経営しています。NOVY(ノビー)ではカジュアルな雰囲気の店内にて、できる限り新鮮な地元の有機食材を使ったカリフォルニア料理をお得な料金で用意しています。無駄をなくすために、すべてのビールとワインはタップで提供しています。Noe Valleyのニックネームを冠したNOVYは、気軽に利用できる家族経営のレストランで、楽しく快適で、洗練されたダイニング体験を提供することを目指しています。皆様のご来店をお待ちしています!
Foreign Cinemaの写真
4.8
素晴らしい(8817)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ミッション
本日150回予約が入りました。
Foreign Cinemaは、外国映画/インディペンデント映画に着想を得たユニークなレストランで、カリフォルニア風地中海料理を提供しています。屋内ダイニングルーム(暖炉付)、屋外にある中庭、メザニン、フルバーを併設するインダストリアルでシックな雰囲気を楽しめます。
Little Original Joe's -- Marinaの写真
4.9
素晴らしい(59)
価格:普通
• イタリア料理 • マリーナ、カウホロー、プレシディオ
本日34回予約が入りました。
Welcome to Little Original Joe's -- an Italian-American neighborhood eatery featuring pizza, pasta, and parmigiana in San Francisco's Marina neighborhood! Limited reservations are available for up to 6 guests -- we look forward to seeing you soon!
The Progressの写真
4.8
素晴らしい(2468)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウェスタン ・ アディション
本日47回予約が入りました。
The Progressは隣接するState Bird Provisionsの姉妹店で、オーナーシェフのStuart BriozaとNicole Krasinskiがより広い領域に目を向け、現代の素朴なカリフォルニア料理を体現する「自分で選ぶファミリースタイル」のメニューを提供するレストランです。 ダイニングルームでの1名62ドル(USD)のディナーメニューには、スナックのほか、各テーブルごとに選べる人数分の大きなプラター4皿が含まれます。営業中いつでも予約なしで入れる店頭のバーでは、アラカルトのメニューを提供しています。さまざまなワインを取り揃えた幅広いワインリスト、慎重に選ばれたカクテルで楽しい食事を締めくくれます。
Boulevardの写真
4.7
素晴らしい(9097)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日33回予約が入りました。
1993年のオープン以来、Boulevardレストランはサンフランシスコで最高のレストランの一つとして評判を集めてきました。Boulevardには、デザイナーPat Kuletoと共同で作りあげた、ベル・エポック様式のエレガントで温かみのある居心地の良い内装が施され、シェフNancy Oakesによる心のこもった、風味豊かな、美しい料理にピッタリの雰囲気を演出しています。アメリカの地方料理、フランスの影響を受けたスタイル、魅惑的なデザインをすべて満喫できるBoulevardは、サンフランシスコの復活したウォーターフロントエリア中心部に位置する歴史的なAudiffredビル内にあります。Boulevardは、ジェームズ・ビアード・アワードの2012年アウトスタンディング・レストランを筆頭に、数々の賞を受賞しています。
Starliteの写真
4.4
非常に良い(160)
価格:高い
• カクテルバー • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日59回予約が入りました。
Starlite is a historic San Francisco cocktail bar with nearly a century of vibrant stories. Renowned for hosting lively parties and attracting iconic figures like Alan Ginsberg, Starlite invites guests to the Beacon Grand’s 21st-floor, featuring refreshed interiors by San Francisco designer Alice Crumeyrolle. The atmosphere is set with rich velvet fabrics and a jewel-tone palette inspired by the Art Deco Era, paying homage to the city’s icons. Crafted by Scott Baird of Trick Dog fame, the cocktails are both playful and meticulously made. Michelin-award-winning chef Johnny Spero curates a menu that celebrates San Francisco’s culinary artistry, drawing inspiration from international fare. Enhancing the experience are nightly, all-vinyl DJ sets by music director Nina Tarr.
Bon Delireの写真
4.6
素晴らしい(108)
価格:高い
• フランス料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日53回予約が入りました。
Bon Délire’s chic yet approachable atmosphere draws inspiration from the cafés, lounges, and bistros of Paris. The interior boasts a sculpted horseshoe-shaped wooden bar, plush banquettes, and vibrant, European-imported furnishings that invite intimate dining and lounging. Guests can enjoy indoor seating with views of the Bay Bridge, or relax at the outdoor cafe-style seating, framed by planter boxes and umbrellas, perfect for people-watching along the Embarcadero.At night, the space comes alive with flickering projections of vintage French films and a relaxed, nostalgic soundtrack of throwback French and American tunes, making Bon Délire a sophisticated yet cozy setting for private and semi-private events.
Cultivarの写真
4.8
素晴らしい(239)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • マリーナ、カウホロー、プレシディオ
本日17回予約が入りました。
Mo-Sat: Food until 9pm, Wine until 10pm Sun: Food until 8:45pm Wine until 9pmSat/Sun: Brunch: 11am-3pm Cultivar San Francisco is an wine-centric farm to table restaurant by Cultivar Wine. The menu is inspired by locally-sourced seasonal ingredients including from our culinary garden at Caspar Estate. The menu complements hand-crafted wines from our Cultivar Winery and boutique wines from California and beyond. Cultivar Wine club flights are available. Cultivar Wine Club members get 20% off their Cultivar wine and Cultivar food. Join our Cultivar Wine Club!Our back patio has a fireplace, heaters and festive lighting, perfect setting for a private dinner or a celebration. Sidewalk tables on Chestnut have heaters, great for people watching and guests with dogs. Seasonal dishes and Cultivar Wines available for take out and to go.Our location is near the Lyon St. entrance to the Presidio, near the Palace of Fine Arts and in the Marina District of San Francisco.
STK - San Franciscoの写真
4.0
とても良い(1285)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日94回予約が入りました。
STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
COQUETA - San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(3367)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日53回予約が入りました。
Brought to you by Award Winning Chef Michael Chiarello and located at Pier 5 on the bustling San Francisco Waterfront, Coqueta is inspired by the cuisines of Spain. Chef Chiarello feels that Spain’s signature ‘small plates’ coupled with the social vibrancy of their dining scene is the perfect combination for San Francisco, which has its own deep-rooted history with the country. Focusing on regional dishes from Madrid, Catalonia, the Basque Country and beyond, the menu will feature Chiarello's interpretation of traditional Spanish cuisine and, as has always been his tradition, will highlight the bounty of fresh, local ingredients from land and sea.Coqueta means “flirt” or “infatuation” in Spanish, and represents Michael Chiarello and his team’s exploration and interpretation of Spanish Cuisine, wine and inspired cocktails, while highlighting the bounty of Northern California.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ