Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Riverside​の人間観察にぴったりなお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(14)

Petite Vieの写真
4.8
素晴らしい(296)
価格:普通
• フランス料理 • ウエスタン ・ スプリングス
本日23回予約が入りました。
Nestled in the heart of downtown Western Springs, Petite Vie offers a menu curated with classic French dishes infused with Chef Paul Virant's signature flair. Spending time researching in France for inspiration, Virant has crafted every dish with meticulous attention to detail and a reverence for tradition. Seating 65 guests, Petite Vie’s intimate space exudes the warmth and comfort of a traditional French brasserie, while seamlessly blending modern design elements. A collaboration between Virant, his wife Jennifer and long-time friend and designer Jody Tate, every detail at Petite Vie tells a story of meticulous craftsmanship and thoughtful curation. Featuring French intricacy and layering, the space is a canvas of artistic expression, with artwork curated from both local talents and treasures acquired during the team's time in Paris. Framed prints, commissioned paintings, and a round antique mirror passed down through generations, adorn the walls, adding layers of intrigue.
Kama Bistro La Grangeの写真
4.8
素晴らしい(1544)
価格:高い
• インド料理(コンテンポラリー) • ラ グレーンジ
本日59回予約が入りました。
Kama offers fresh, bold modern Indian cuisine in downtown La Grange. The father and son team of Manmohan and Vikram Singh have created a unique menu comprising of dishes from various regions of India and Indian inspired Americana. Following the tradition in Vikram's family kitchen, everything is made from scratch, to order and customized to your taste. The bar program, led by Agnes Kalusiewicz, infuses Indian spices and chutneys into scratch-made syrups, ensuring a unique and bold experience with every sip.Kama symbolizes aesthetic pleasure of the senses – touch, smell, flavor, vision and sound. Food is our most intimate connection to nature and a source of everlasting memories. For private event space bookings, large group reservations and caterings please reach out to us at: kama@kamabistro.com
Cabra - Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(3054)
価格:高い
• ペルー料理 • ウェスト・ループ
本日59回予約が入りました。
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Bar La Rueの写真
4.6
素晴らしい(199)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理 • ウェスト・ループ
本日55回予約が入りました。
Bar La Rue celebrates French-American cuisine with an inventive cocktail program in the heart of Fulton Market. The stylish space boasts a beautiful all-season, street-side, walk-in-friendly pergola bar and dining area, perfect for a cozy patio experience. The menu incorporates French plays on approachable American comfort foods, offering an inviting setting for lunch, brunch, or dinner. Whether you're enjoying cocktails at the bar, celebrating birthdays, or planning a romantic date, Bar La Rue provides a Mediterranean-inspired atmosphere perfect for any occasion.
The Publicanの写真
4.6
素晴らしい(5913)
価格:高い
• アメリカ料理 • ウェスト・ループ
本日42回予約が入りました。
Blackbird やavecと同系列なので、ビール、豚肉、魚介類がメインです。総料理長のPaul Kahanと、料理長のCosmo Gossは、食品調達業者のネットワークを発達させ、ひとつひとつ厳選した、サステイナブルに漁獲された魚介類、サステイナブルに育成されたエアルーム・ポークなどをレストランに供給できるようにしました。これらの食材が、シンプルで飾りのないメニューと折衷的な料理を結びつけています。パートナーのEduard SeitanとTerry Alexanderによって選択された、国際的で豊富なビールリストは、およそ100種類のエール、ラガー、スタウト、シードルをボトルで提供していますし、その内の12種類は生で楽しめます。The PublicanもBlackbirdやavecと同じように、ジェームズ・ビアード財団賞の受賞暦があり、設計協力者でもあるThomas SchlesserとDonnie Madiaのチームがデザインしています。
Bar Siena - West Loopの写真
4.5
非常に良い(3283)
価格:普通
• イタリア料理 • ウェスト・ループ
本日72回予約が入りました。
DineAmic Groupの支店でリバー・ノースにある人気スポットのBar Sienaは、Siena Tavernに比べカジュアルなイタリア料理を提供しています。料理部門は、テレビ番組「Top Chef」に出演した人気のパートナーシェフFabio VivianiとBar Sienaのエグゼクティブ・シェフJeremy Tannehillが担当しています。 イタリアの様々な地方料理を取り入れた一部のメニューは、頻繁に変更されます。種類豊富なイタリアの屋台フードやピッツァ、バー料理をはじめ、複数の人数で分けるのに最適なcicchetti(チケッティ)と呼ばれる小皿料理、よりボリュームのある大皿料理も用意しています。
Eliaの写真
4.5
非常に良い(281)
価格:普通
• 地中海料理 • バックタウン、ウィッカーパーク
本日22回予約が入りました。
Elia, a stunning new Modern Mediterranean restaurant, is now open in the heart of Wicker Park. Elia's menu features dishes inspired by Greece, Italy, France, Spain, and other Mediterranean countries. The restaurant's beautiful interior and friendly staff enhance its charm, making it an ideal spot for special occasions. Elia offers a delightful dining experience with "amazing" food and a cozy atmosphere. Guests rave about the "fresh and delicious" seafood, Mediterranean dishes, and a broad menu. Service is often praised as "excellent" and "attentive."
Beatrix - Fulton Marketの写真
4.7
素晴らしい(2642)
価格:普通
• アメリカ料理 • ウェスト・ループ
本日108回予約が入りました。
Beatrix is a neighborhood coffeehouse, restaurant and meeting place in Chicago’s River North, Streeterville, Fulton Market, The Loop and Oak Brook neighborhoods. The restaurant is the brainchild of Lettuce Entertain You Enterprises’ Founder Rich Melman, Executive Partner and Divisional President Marc Jacobs and Chef Partners Andrew Ashmore, Rita Dever and Susan Weaver. The menu features healthy meets delicious options, and is known for its iconic coffee and bakery counter, including signature cookies, in-house pastry favorites and our house blends from Beatrix Coffee Roasters, featuring Light, Dark, Espresso and Decaf roasts.
Rooftop at Nobu Hotelの写真
4.6
素晴らしい(885)
価格:非常に高い
• カクテルバー • ウェスト・ループ
本日6回予約が入りました。
Soak in the vibes of Chicago’s famous Restaurant Row and the views of the stunning city skyline at the Rooftop at Nobu Hotel. The Rooftop encourages walk-ins.
Osteria Langheの写真
4.7
素晴らしい(1181)
価格:高い
• イタリア料理 • ローガン広場
本日20回予約が入りました。
ローガン・スクエアに位置するOsteria Langheは、イタリアのピエモンテ地方の伝統を大切にする温かく居心地の良いスポットです。シェフのキャメロン・グラントは、地域への情熱を反映した季節限定の環境に優しい料理のメニューを用意しています。ピエモンテにこだわったワインリストには、地域との密接な関係と深い知識に基づいて厳選された素晴らしいワインを取り揃えています。エキサイティングなクラフトカクテルリストと数多くの厳選されたイタリア産スピリットも提供しています。 週替わりメニューには、最新のメニューを楽しめる3コース料理(均一価格)のトライフェクタ・チューズデーなどを用意しています。日曜日の「食べ放題」のミートラグーはすぐにお客様の間で人気のメニューとなりました。 有名な生産業者の食材を用いたさりげなくクールでくつろいだワインディナー、実践的な料理/ワイン教室、常に入れ替わる多くの特別イベントを通してピエモンテへの当店の情熱を感じてください。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ