Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. オレンジ カウンティ

Placentia / Yorba Linda​の人間観察にぴったりなお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Paseoの写真
4.4
非常に良い(209)
価格:普通
• メキシコ料理 • アナハイム
本日50回予約が入りました。
From the heart and mind of Michelin-starred Chef Carlos Gaytán, the Downtown Disney® District’s newest authentic Mexican restaurant blends cultural legacy with the present day. Enjoy delicate, rich flavors blended together with zest and spice over an inspiring meal with friends and family.
Centricoの写真
4.3
非常に良い(109)
価格:普通
• メキシコ料理 • アナハイム
本日42回予約が入りました。
From the heart and mind of Michelin-starred Chef Carlos Gaytán, the Downtown Disney® District’s new open-air Mexican restaurant and cantina is the perfect gathering place. At Céntrico, create memories over the vibrant flavors of outstanding specialty cocktails and authentic dishes inspired by Chef Carlos’s childhood in Mexico.
Jazz Kitchen Coastal Grill & Patioの写真
4.6
素晴らしい(1606)
価格:普通
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • アナハイム
本日38回予約が入りました。
Ralph Brennan's Jazz Kitchen は、本格的なニューオーリンズのダイニング体験を提供するユニークな独立系レストランです。食欲をそそるルイジアナ料理から、「ビッグ・イージー」をテーマにした華やかな内装まで、Ralph Brennan's Jazz Kitchen は細部すべてがニューオーリンズらしさを表現しています。 ダウンタウン・ディズニー地区に位置する、伝統的なフレンチ・クォーター風の建築を模した2階建ての建物で、オープンエアの中庭、隣には迅速なサービスを提供するダイニング施設、ニューオーリンズスタイルのジャズクラブがあります。上の階には、趣向を凝らしたニューオーリンズスタイルが特色のカジュアルで上品なダイニングルームと、賑やかなダウンタウン・ディズニー地区を見渡すジャズバルコニーを用意しています。シェフはルイジアナ産の最高級の食材を活かし、ニューオーリンズ料理ならではの素晴らしい風味をメニュー全体に取り入れています。Ralph Brennan's Jazz Kitchen は、ランチおよびディナーの予約を受け付けており、プライベートパーティー施設も併設しています。
Byblos Cafeの写真
4.6
素晴らしい(92)
価格:普通
• 地中海料理 • オレンジ
本日2回予約が入りました。
Byblos Café, originally a Mediterranean market, has been a staple in the orange circle since the 50’s. It was sold to Adel and Zalfa Mahshi in 1989. The family run business became a favorite in the town for Lebanese cuisine. Many locals loyally frequented the spot for their famous Turkish coffee. In 2022, Daily Dose Hospitality, the crew that also runs Bosscat Kitchen & Libations, purchased the business from the family. While Adel and Zalfa had the opportunity to retire, their son, Tim, joined the team alongside Pedram Yazarlou as operating partners. They have transitioned the cuisine to a Mediterranean fusion style with influences from Greece, Turkey, Iran, Lebanon, & Jordan.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ