Beachesの静かに会話ができるレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(13)
本日15回予約が入りました。
Welcome to Restaurant Lucie, a quintessential French fine dining experience nestled in the heart of Toronto’s Financial District. As you step into our elegant restaurant, you'll be transported to a world of culinary excellence and refined taste. Our Executive Chef, Arnaud Bloquel, combines traditional French techniques with modern innovation to create a symphony of flavors on each plate.At Lucie, we believe that dining is experiential, and every visit is an opportunity to create lasting memories. Discover the epitome of French culinary excellence at our enchanting fine dining establishment named after the Owner’s beloved grandmother.We currently offer an A La Carte lunch menu and two set menu offerings during dinner service.
本日21回予約が入りました。
Inspired by the farm-to-table ethos, our restaurant offers a refined culinary experience that celebrates the best of each season, guided by the vision of Chef Jonathan Williams. Paying tribute to the bounty of our region, our dishes are crafted from locally-sourced, sustainable ingredients, highlighting the freshest produce, meats, and seafood—all of which are prepared in house.Chef Williams’ thoughtfully curated menu evolves with the seasons, delivering exceptional flavor combinations that reflect a deep connection to the land. Each plate is a celebration of both simplicity and sophistication, thoughtfully prepared using contemporary techniques that honor the integrity of every ingredient—spanning culinary traditions and techniques from various regions.
本日15回予約が入りました。
エグゼクティブシェフであるLoseto(ロゼット)の革新的なトロント料理は、市内のマーケットから仕入れた、天然の、地元で採れた、サステイナブルな旬の食材に注目して使用しています。「つまり、食材は季節だけでなく、世界中の多くの異なる文化が発信するモノにインスピレーションを受けているということです」と、Loseto氏は述べています。George(ジョージ)では、新鮮かつバラエティに富んだ原則が、常連客のテーブルに運ばれています。
シェフであるLosetoの料理の、大胆な味わいや食感を探索するために、おいしいメニューから、5、7、または10種類の注文をお勧めします。ソムリエ・チームにより慎重に選りすぐられたワインのペアリングにより、試飲しながら、すばらしい体験をすることができます。ワインのラインナップは、品質、持続可能性とテロワール(土地)に焦点を当てられています。ワインは、ユニークなアペラシオン(産地)と品種を重視し、小規模のサプライヤーから供給されています。テーブルでは、当店の5 人のソムリエの一人が、セレクションは完ぺきが、ユニークな料理とペアになっていることを示してくれます。
本日2回予約が入りました。
空高くに位置するStratusはトロントの最高の隠れ家です。
Stratusでは、絶妙な料理と行き届いたサービスを10年以上に渡って提供しています。世界各国の影響を受けた素晴らしく印象的な料理を楽しめます。
街、港、島々の素晴らしい景色を眺めながら食事ができます。
私たちのスタッフやシェフが、最高のダイニング経験をお約束します。
Stratusに限界はありません。
本日25回予約が入りました。
フランク・ゲーリーが設計を手掛けたFRANKは、ダンダス・ストリート沿いの建物の1階に位置する立地条件の良いレストランです。色鮮やかなアクリルのテーブルトップを取り付けたデンマークのモダンな家具、エッチングガラス、米松の柾目板がアクセントになったカジュアルシックなデザインです。地元で最高級の食材を扱うことに専念しているため、メニューは季節の変化と在庫を反映した内容になっています。食材は一流の卸売業者と農場から調達し、食材本来の風味を引き出す素朴な方法で調理しています。
本日17回予約が入りました。
An original in-house restaurant at Gardiner Museum. Offering seasonal menus of fresh, local fare, inspired design that's deeply connected to the Museum's ceramic focus, and a seamless continuation of the impeccable service clients have to expect from the museum. Clay breathes new life into Yorkville's fine dining community.
本日6回予約が入りました。
Since the turn of the 20th century, afternoon tea has been a tradition at the King Edward Hotel. Throughout thehistory and evolution of afternoon tea, our service has remained one of the paramount tea experiences Toronto has to offer. As with anything we do, when embracing the future of our tea, we do so with respect to the history and tradition that has made us synonymous with Tea in Toronto.We invite you to step through our doors, pass into a world where old world luxuries become revived, and experiencethe personality and charm our hotel has to offer. Chef Daniel Schick and his innovative team constantly push theboundaries of sweet and savory in whimsical and playful manners to truly create a royal experience.In an effort to sate even the most experienced tea palates, The Omni King Edward Hotel is proud to offer ameticulously curated selection of premium teas from two Canadian companies: Sloane Tea Company from Torontoand Tea Leaves based out of Vancouver.
本日10回予約が入りました。
Located in the Queen’s Quay terminal, at the bottom on York St., The Goodman Pub & Kitchenoffers guests a relaxed, cozy atmosphere with panoramic views of the Toronto Waterfront.Warm up in our rustic, nautical themed dining room or take in the waterfront views in your ownheated patio cabana.Indulge your tastebuds in elevated pub classics like our legendary Chicken Pot Pie, or enjoy oneof our signature dishes – the Blackened Fish Tacos will leave you drooling! But we don’t stop atgreat food and incredible views.The Goodman Pub and Kitchen offers lots of options to our thirsty visitors. Sip on a variety ofhand-crafted cocktails, wines and a complete selection of top-shelf bourbons, whiskies, rums,gins, tequilas and vodkas. With 24 beers on tap and over 20 bottles in the fridge, you’re sure tofind the perfect pour!So what are you waiting for? Drop into The Goodman today and raise a glass!
本日8回予約が入りました。
A Toronto staple, The Pilot was established in Yorkville in 1944. We have a ground floor bar and dining areas, a private event space on our second floor and a large rooftop patio. We're open our main floor and rooftop patio starting at 11am, 7 days a week. The Pilot takes reservations online & over the phone. We also leave space for walk-in guests. For groups larger than 10 please contact info@thepilot.ca.
We are walking distance to famous landmarks like the ACC, Rogers Centre, CN Tower and Ripley's Aquarium. Twenty draught beers grace our bar, with many local and craft options to quench your various thirsts. Stop in next time you're in town to check out your favourite sports team or watch the game in comfort and style on one of our many wide screen televisions!We feature a waterfall-facing patio for those that want to soak up some sun and a pool table if you need a break.If you really want to see what we're all about meet us at the North West corner of Yonge and Queens Quay, and never mind the pronunciation.