Sutton Boningtonのアフタヌーンコーヒーが楽しめるベストレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(5)
本日1回予約が入りました。
Welcome to Nine B – an independent restaurant and bar set in the heart of Leicester! You’ll be able to relax in our contemporary surroundings whilst enjoying fabulous food, creative cocktails and fine wines from around the world. We work with range of local businesses integrating their products in our food and drink menus, including; Two birds Gin, Langton Brewery, St Martins Coffee and Brockleby Pies. The modern bar serves creative cocktails with a wide range of spirits, popular wine and a fine cellar selection. Our food features classics with added casual, high-end dishes. Just don't forget to indulge in our delicious desserts too!We are situated in the same building as the newly opened Novotel Hotel offering local office workers, shoppers and residents with a stylish city centre space to eat, drink and socialise.
The Anand family has a long & successful history of catering, originating from the Punjab, North India.Opened in 2007, the Cumin is situated just a stone’s throw from the Market Square and the castle. The restaurant offers a true taste of North Indian and Punjabi Cuisine.The Cumin’s attained many awards over the years, Best Newcomer, Best in Midlands by Pat Chapman & the Cobra Guide for 2013 - 2014, shortlisted for the British Curry Awards 2014-2015 and receiving 5 star Metro rating are just a few.These awards come from amazing cuisine, service & passion for the restaurant. Sunny who looks after front of house ensures all his guests are looked after, while our award winning executive chef Shelley brings the spices, aroma & flavors of North Indian Punjabi cuisine with a twist of his own skills & flare.
本日1回予約が入りました。
ノッティンガムの真のインド料理好きは、すでにメイドマリアン・ウェイにある大評判のレストランを知っています。様々なメニューを提供するこのモダンなレストランは、オブザーバー・フード・マンスリーアワードで2011年と2012年に「ベストレストラン第2位」に選ばれました。華やで贅沢なダイニングルームは壁があずき色で、インドの工芸品やチョコレート色の革張りソファがあります。ワインリストは主にヨーロッパ産を揃えていますが、さらに遠く地球の裏側からも仕入れています。MemSaab(メムサーブ)の自慢の料理は、ダチョウのタンドーリのガーリック&チリ風味、デザートの食用バラを散らしたラスマライ(サフランソースに浸したインドのミルクパテ)です。