Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ハワイ

Aiea​のアフタヌーンコーヒーが楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(36)

Black Angus Steakhouse - Pearl Cityの写真
4.3
非常に良い(8768)
価格:普通
• ステーキハウス • パールシティ
本日67回予約が入りました。
Cattle Company Steakhouseでは、ステーキを始め様々な料理を提供しています。印象に残る本格的なアメリカン・ステーキハウスとして知られるようになりました。シェフが誇りを持って提供するステーキにはブラックアンガスのみを使っています。丁寧に熟成され、毎日カットしたてを直火でグリルしています。 その他の特製料理には、ジューシーなシーフード、骨から崩れる柔らかさのベイビーバックリブ、人気のプライムリブのスローローストなどを取り揃えています。Cattle Company Steakhouseでは、高いクオリティ、フレンドリーなサービス、すばらしい食事を誰もが楽しめます。伝統を超えた情熱を持って日々営業しています。Black Angusではグルテンフリーのナチュラルフードのメニューも各種用意していますので、グルテンフリー・トレイルマップをリクエストしてください。
100 Sails Restaurant & Barの写真
4.6
素晴らしい(2128)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ワイキキ
本日40回予約が入りました。
Introducing Waikiki’s latest culinary delight, 100 Sails Restaurant & Bar, offering signature views of Ala Wai Harbor and the ocean beyond as well as breathtaking front row seats to Hawai‘i’s most spectacular sunsets. A renewed focus on island fresh cuisine promises to elevate the entire dining experience.Experience a fresh active bar serving as the centerpiece of the restaurant. Enjoy tasty small bites throughout the day and craft cocktails in the evening.Dinner Buffet is offered on Thursdays-Sundays.
Nami Kazeの写真
4.8
素晴らしい(1521)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • Kalihi-Palama
本日58回予約が入りました。
Nami Kaze Hawaii is the story of Chef Jason Peel’s culinary journey. Combining the flavors from his hometown of Kaua‘i, and the decades of experience working for some of Hawai‘i’s top culinary leaders, including Ian Ruso of Michele’s at the Colony Surf and Roy Yamaguchi, Nami Kaze Hawaii is a unique melting pot of culinary creativity. With a farmer-focused approach, guests can expect to embark on a culinary adventure, enjoying creations that reflect Peel’s appreciation for the produce and provisions found throughout the state. Nami Kaze Hawaii is currently open for brunch and dinner, Wednesday through Sunday. Nami Kaze Hawaii's brunch menu offers a unique take on local Hawaii brunch favorites, while its dinner menu features izayaka-style share plates with plans to debut a sushi omakase-style bar in 2023. For additional information or to make a reservation, visit www.namikaze.com.
Merriman's Honoluluの写真
4.8
素晴らしい(4120)
価格:高い
• ハワイ地方料理 • ホノルル
本日139回予約が入りました。
A pioneer of the “Farm to Table” movement in Hawaii, Peter Merriman brings Hawaii Regional Cuisine to Ward Village in Honolulu. Reflecting Peter’s personal style, the restaurant combines the feel of a neighborhood bistro with hints of old Hawaii. Lively, urbane, and whimsical, Merriman’s Honolulu is not just for special occasions. It’s an everyday place for those who appreciate great food and warm, friendly service!​Awards:- Honolulu Magazine, Best Oahu Restaurant, Gold- Honolulu Magazine, Best New Restaurant, Silver- Honolulu Magazine, Best Wine Program, Silver- Wine Enthusiast, 100 Best Wine Restaurants 2019- Hawaii Magazine, Best Farm to Table Restaurant-Hale Aina Award: Best Restaurant, Gold 2022All available reservations time slots are on OpenTable, we do accept walk-ins daily. Please arrive on time as we don't hold reserved tables for more than 15 min.Gift Cardshttps://merrimanshawaii.cardfoundry.com/giftcards.php
Istanbul Hawaiiの写真
4.7
素晴らしい(2954)
価格:高い
• 地中海料理 • ホノルル
本日51回予約が入りました。
In our Mediterranean & Hawaiian sanctuary, you become part of our ohana. Led by Chef Mom Nili, Baba Aydin, and Chef Ahu, you're invited on a culinary journey infused with Turkish and Mediterranean essences. Our recipes, a blend of diverse cultures, are nurtured with locally-sourced ingredients, reflecting the heart of our family-run and woman-led venture.Every interaction, whether in our restaurant's warm embrace, the vibrant energy of local events, or amidst the rich array of farmers' lands, is cherished. Each meeting is a chance to intertwine stories, laughter, and a piece of our heritage.Come, celebrate the art of dining with us, where every dish is a passage to the Mediterranean, caressed by the Hawaiian sun. We look forward to serving you, merging our narratives in meals that go beyond mere flavors. Here, every dining experience is an adventure, a discovery, and a celebration of togetherness, nurturing through food next to the Hawaiian ocean.
Ruscello - Nordstrom Ala Moanaの写真
4.7
素晴らしい(3947)
価格:普通
• 地中海料理 • ホノルル
本日116回予約が入りました。
Ruscelloは、地中海料理とイタリア風の料理を楽しめるフルサービスのレストランです。素晴らしい前菜、サラダ、サンドイッチ、レンガのかまどで焼いたピザ、パスタ、主菜、自家製デザートを中心とした大胆な味付けの食べ物を用意しています。ダイニングルームでの食事をはじめ、バーエリアで提供するドリンクと食べ物も楽しめます。 Ruscelloは3階にあります。
The Pig and the Ladyの写真
4.8
素晴らしい(1584)
価格:高い
• ベトナム料理 • Downtown
本日40回予約が入りました。
期間限定のレストランからファーマーズマーケットの売店、そして今や従来型の飲食店として成功を収めたThe Pig and the Ladyは、ジェームズ・ビアード賞のセミファイナリストに二度選出されたシェフのAndrew Leが率いるレストランです。シェフの母親Mama Leなどの家族の力も借り、本当の意味での家庭料理を調理しています。ホノルルでベトナム料理をベースにした多彩で大胆な各種料理を提供しています。シェフLeが率いるチームは伝統的な東南アジア料理をモダンで斬新にアレンジした料理を提供し、地元食材を使ったバインミーやフォー、その他の新しい人気料理を楽しめます。Leは東南アジア料理をベースにした現代的な料理で絶賛を得ている数少ないシェフの一人で、その基礎はシェフの母親が作ったおいしい料理の記憶に基づいています。レストランは月曜〜土曜のランチとディナー時に営業しています。現在でもBlaisdell、Kailua、KCCのファーマーズマーケットに出店しています。
MW Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(3228)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ホノルル
本日23回予約が入りました。
ハワイの郷土料理とユニークなデザートを楽しめるカジュアルレストランです。
Katsumidori Sushi Tokyoの写真
4.6
素晴らしい(1719)
価格:高い
• 寿司 • ワイキキ
本日27回予約が入りました。
You enjoy delicious sushi for 90 minutes set dinner time!!We like to have many customer as we can!!新鮮なお寿司を沢山のお客様に召し上がって頂くために、基本90分制とさせて頂いております!WE GOT AWARDS !☆Win the HAWAII 1-1-1 for SUSHI 1st prize☆Win the 22rd ILIMA AWARDS Rave ReviewProviding our customers with fresh, high-quality sushi at reasonable price and impressing service.We take great pride in presenting the Katsumidori experience.[活 Katsu] mean 'Encouragement', 'Fresh’, 'Active', and 'Living' which is our company's philosophy.We offer comfortable dining space for our guests.Modern Japanese style. Cool sushi Bar. Casual fine dining.
Seniaの写真
4.9
素晴らしい(27)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ホノルル
本日9回予約が入りました。
Senia invites you to share well-crafted drinks and delicious food in a comfortable, convivial environment. We celebrate Hawaii’s abundance of beautiful ingredients and showcase the delectable results of diverse cultures and multi-discipline culinary training coming together.Senia's founding Chef/Owner, Anthony Rush, has decades of culinary experience at the two and three Michelin-star level. Chef Rush applies his abundant and extraordinary talents to two different menus. Our à la carte menu highlights refined casual dishes, making Senia a great neighborhood restaurant. Our tasting menu, offered on Friday and Saturday nights at our Chefs’ Counter, is an exclusive and beautiful gastronomic experience that highlights incredible ingredients and exceptional technique. Senia’s name is a play on the word “xenia”, the ancient Greek ideology of hospitality where strangers and friends alike were treated with the same regard. It is in that spirit that we welcome you to join us.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ