South San Franciscoのバー席があるベストレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(18)
本日4回予約が入りました。
Time counts at BJ's Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we've continued to refine our brewhouse experience to make BJ's a place where you can make the most of any meal. We want BJ's to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we've put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven't just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it's because of them we're continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ's, a restaurant with a Brewhouse soul.
本日1回予約が入りました。
2015年初めにオープンしたAmoura Restaurantはサウスサンフランシスコの中心部に位置し、ベイエリアでモダンな地中海料理を提供しています。School House Grocery、Deli Up Café、サンフランシスコ国際空港やウエストフィールドモールにあるAmoura CaféのオーナーであるShihadeh家は、料理コンサルタントDavid Wilcoxと提携し、昔からの名物料理だけでなくユニークな料理を含め、地中海の情熱と味を反映したメニューを作りあげました。現在、才能あるJosh Dixonが率いるキッチンスタッフは、徐々にベイエリアにおける強力なプレーヤーとなりつつあります。本格的なバー、ユニークなカクテルメニュー、種類豊富なワインリストを提供しています。オープンキッチン(炉端グリルのあるロティサリー、室内ピタ用オーブン付)、ラウンジエリア、設備の整ったAV機器が付いたプライベートダイニングスペースが備わっています。Amouraは、サウスサンフランシスコのリンデン・アベニュー713番地に位置しています。
本日8回予約が入りました。
Saison Wine Bar invites wine lovers or anyone thirsty to enjoy a very personal list curated by Mark Bright and our team of Sommeliers, complemented by French wine bar fare. The vast wine collection - available by the glass, flight, or bottle - leans heavily into France while highlighting extraordinary global producers and our neighbors in Northern California. We showcase benchmark as well as niche labels, with deep verticals and highly allocated bottles. Our menu is designed for groups large and small to snack and savor, from traditional Croque Monsieurs or Pâté en Croûte, to our Signature Caviar Service and robust Charcuterie and Cheese program featuring imports and local artisans. The richly textured, classic "Saison blue" space offers banquettes, booths, and bar seating. We host winemaker events regularly. We are proudly part of Saison Hospitality - only a few minute walk from two Michelin-starred Saison! Our team is always here to taste, chat, or simply cheers. You're next!
本日65回予約が入りました。
Bon Délire’s chic yet approachable atmosphere draws inspiration from the cafés, lounges, and bistros of Paris. The interior boasts a sculpted horseshoe-shaped wooden bar, plush banquettes, and vibrant, European-imported furnishings that invite intimate dining and lounging. Guests can enjoy indoor seating with views of the Bay Bridge, or relax at the outdoor cafe-style seating, framed by planter boxes and umbrellas, perfect for people-watching along the Embarcadero.At night, the space comes alive with flickering projections of vintage French films and a relaxed, nostalgic soundtrack of throwback French and American tunes, making Bon Délire a sophisticated yet cozy setting for private and semi-private events.
本日2回予約が入りました。
Velvet 48 is a premium wine bar in downtown Burlingame started by 20-year wine industry veteran, Jason Cooper. We offer over 40 wines by the glass, 1100 wines by the bottle, a cultivated beer selection, and a variety of delicious savory and sweet small plates. We have wines across every price point so there is something for everyone, from the casual wine drinker to the wine aficionado, who will be impressed by a wine collection that houses some of the finest wines in the world. We aim to cultivate an experience for our guests that starts with a complimentary splash of our house label, Velvet 48 Sparkling wine, followed by outstanding service from our Wine Specialists to guide you through our expansive list. We offer a discount of 25% off bottles purchased TO GO.Due to the nature of our alcoholic license, we are unable to allow anyone under 21 on the premises, including infants. Thank your for your understanding.
本日19回予約が入りました。
サンフランシスコで批評家に称賛されたMochica(ペルー・フュージョンの本場)は、より広く新しい場所に移転し、現在ミッション(ポトレロ・ヒル)に位置しています。サンフランシスコでよく守られている秘密として長く考えられているシェフCarlos Altamiranoが、郷土のスパイスを用いた独特の風味の全料理に、予想外の楽しいアレンジを加え、紛れもないペルーの風味を際立たせています。大きなオープンキッチン、プライベートダイニングルーム2室、フルバー、ピスコバーのある新しいMochicaへぜひお越しください。ビジネスや特別な行事用の小規模/大規模パーティーに対応しています。16名以上のグループはハッピーアワーパーティーも開催可能です。思い出に残る楽しい時を過ごしていただけると確信しています!
本日47回予約が入りました。
El TechoはLolindaの屋上に位置する暖かい屋根付きのオープンエアレストランで、街の景色を見渡し、カジュアルなパンラテンアメリカン料理と、巧妙なクラシックカクテルを提供しています。お祝いの席や、ディナーに最適なミッション地区最高のステーキハウスです。サンフランシスコのスカイラインを見渡し、楽しい食事と陽気なカクテル「del Sol」を楽しめます。
本日25回予約が入りました。
We take pride in sourcing our ingredients from local farms and markets to ensure the freshest, most flavorful dishes possible. Our menu features seasonal produce and house-made bread, and we're particularly excited to offer our signature Voilà French Toast Brioche, which is quickly becoming a local favorite. For something a little more unique, try our Alcatraz Escape shrimp omelet, and of course, no brunch is complete without a warm bowl of our classic French Onion soup. Whether you're looking for a leisurely weekend brunch or a quick bite during the workweek, we invite you to join us in our cozy, inviting space and experience the warm hospitality of Sisterita.
本日3回予約が入りました。
Omakaseでは、2種類の異なるテイスティングメニュー(固定価格)を提供しています。食の旅では、東京の有名な築地市場から空輸した魚を用いた数多くの和食を紹介しています。Omakaseは、伝統的なスタイルの寿司である江戸前寿司の専門店です。東京の一流レストランでトレーニングを受けたシェフと共同で調理をしています。その日に厳選された最高の魚を味わえるように、食事に合う高級な日本酒をそれぞれ選択しています。当店のシェフにご期待ください。Omakaseへのお越しをお待ちしております。