Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New Jersey

Wayne​のバー席があるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Felina - Ridgewoodの写真
4.6
素晴らしい(845)
価格:非常に高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • リッジウッド
本日46回予約が入りました。
Inspired by the rich culinary tradition and culture of Italy, while be sensitive to locally grown and foraged ingredients, Felina’s culinary ethos translates to menus highlighting seasonality & sustainability, while focusing on technique to curate a memorable visit. Sit and enjoy the open kitchen bringing the culinary experience table-side, as you’ll also be witness to the culinary team of Felina - led by Executive Chef Joe Tartamella - and their orchestrated movements as they cook and present the many dishes they offer, with focus and precision.Choices abound when it comes to selecting a libation at Felina's bar, or tableside in our dining room. Our sommelier can guide your choice of wine, or one of our talented mixologists can customize a drink to your liking.Be sure to check out our rooftop bar, La Terrazza, after dinner! Our rooftop bar is first come first serve.
The Brookdaleの写真
4.3
非常に良い(349)
価格:普通
• アメリカ料理 • ブルーム フィールド
本日11回予約が入りました。
Kitchen Hours:Sunday - Wednesday 11:30am - 10pmThursday - Saturday 11:30am - 12amBar Open later then kitchen every night Happy Hour only at the Bar Area is Monday - Friday from 3-6pm. All Bar area seating is first come, first serve.Brunch is Saturday & Sunday from 11:30am - 3pm
Bivio Pizza Napoletanaの写真
4.9
素晴らしい(145)
価格:高い
• ピッツェリア • モントクレア
本日8回予約が入りました。
At Bivio our passion is authentic Neapolitan pizza. Napoli... our love of the city, its cuisine, and in particular, its pizza is where our story began. We heard time and time again “It’s all about the dough.” True to Neapolitan tradition, and the passion of the pizzaioli, we construct our pizza using “00” flour from Naples, San Marzano DOP tomatoes, extra virgin olive oil, fresh basil, fior di latte or bufala mozzarella, and sea salt. Our dough is gently mixed using a 28 year old “lieveto madre” (natural yeast culture) then with intense heat is baked in our wood burning il forno. At Bivio all of our dishes are made with the freshest and highest quality ingredients.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ