Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

San Mateo​の暖炉があるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(8)

The Barrel Bistro & Wine Barの写真
4.6
素晴らしい(369)
価格:普通
• フレンチアメリカン料理 • サンマテオ
本日9回予約が入りました。
The Barrel Bistro and Wine Bar welcomes everyone with selective wines selection and many pairings superbly with a wide variety of cuisine. With selective cheeses and charcutiers, hundreds of different wines, seafood,and meats.The Barrel Bistro&Wine Bar attracts colleagues for a drink after work, business dinners, a quick bite or drink before a show, late night revelers, families for Sunday brunch and more.
Rise Pizzeriaの写真
4.3
非常に良い(83)
価格:普通
• イタリア料理 • バーリン ゲーム
本日1回予約が入りました。
*All table reservations will be seated on a best available basis. Specific tables or locations can not be guaranteed. Specific tables or locations are guaranteed only for private event bookings.*For proper booking information and questions please contact us at info@risepizzeria.com. About Rise Pizzeria...Our Mission at Rise is to help people create moments. Unique wood fired pizzas and craft beers in an attractive social environment. Rise is about attention to detail and delivering a unique experience to each of our guests.
Mistral Restaurant & Bar - Redwood Cityの写真
4.4
非常に良い(1313)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • レッドウッド ・ シティ
本日4回予約が入りました。
Mistralのカリフォルニア料理は地中海料理の影響を強く受けており、地元産の最高の食材を主に使っています。シェフTim Fabatzによる、高い人気のできたての日替わり特製魚料理、季節の最高のシーフードと貝類のレギュラーメニューを提供しています。Mistralは、環境と周辺の人々に対して配慮しています。レストランで提供するシーフードは、持続可能な供給源からのもので、ビーフはホルモン剤を使用しないカリフォルニア産アンガス、自然に育てた最高品質のポーク、ラム、チキンなどです。可能な限りオーガニックの食材を使用し、トランス脂肪酸は調理に使っていません。Mistralは記念日や誕生日に出かける人気のレストランです。通年営業のパティオダイニングを併設し、水辺の景色を眺められるなど、静かな雰囲気が特徴です。屋外暖炉があり、屋外には暖房も多く設置しています。2つのプライベートルームと屋根付きのパティオを、プライベートダイニング、ビジネスディナー、パーティー、カクテルパーティー、結婚式、特別イベントに使えます。
It's Italiaの写真
4.8
素晴らしい(2051)
価格:普通
• イタリア料理 • ハーフ ムーン ベイ
本日19回予約が入りました。
It's Italiaはサンフランシスコ・スタイルのトラットリアとして1997年に開店し、いつでもカリフォルニア・イタリアンの風味のあるグルメピザ、自家製パスタ、独創的なサラダ、10〜12種類のヴァラエタル(単一品種)ワインリストを提供するピッツェリアです。 開店から10年を経た私たちのメニューは、ステーキやシーフード・グリル料理、手の込んだ前菜、パティシエによる数々のおいしい自家製デザートにまで拡大しています。ワインリストにある120以上のボトルのラインアップは、イタリア、カリフォルニア、フランス、スペイン、オーストラリア、ニュージーランドからきています。 地元の農家からの農産物やチーズ、良質な有機飼育の生産者からの肉と家禽、様々な海域からの魚介類を使用し、いつもながら私たちは地元のカリフォルニア沿岸のイタリア料理とその国際的な特性に対して忠実であり続けています。
Mezza Luna Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(3429)
価格:高い
• イタリア料理 • ハーフ ムーン ベイ
本日24回予約が入りました。
イタリア語で「半月」を意味するMezza Luna Restaurantは、歴史的なプリンストン・ランディング・ビル(1908年頃)に位置しています。プリンストン・バイ・ザ・シーの港町は、サンフランシスコの32km南、国道1号線沿いに位置しています。太平洋を見渡すハーフムーンベイのこの風光明媚な地域では、息をのむような海岸の景色を楽しめ、マーベリックスの巨大な波で驚きを体験できます。1993年の夏にオープンしたMezza Lunaは、最高品質の肉、魚、農産物、ピザ、パスタを提供するダイニング環境を作り続けています。すべての料理を現代的な南イタリア風にアレンジしています。
Mountain Houseの写真
4.7
素晴らしい(372)
価格:高い
• アメリカ料理 • ウッドサイド
本日18回予約が入りました。
The Mountain House has a rich history dating back to the late 19th century. Serving as a rest stop for travelers, loggers and homesteaders in the Santa Cruz Mountains- we have evolved into a beloved destination known for our Coastal Countryside cuisine and rustic, intimate ambiance. Offering a menu highlighting game meats, locally sourced ingredients, and a curated selection of California and Old World wines, the Mountain House is one of the most unique settings in California. From a roadhouse to fine dining, the unassuming red cabin has stood the test of time along with the majestic redwoods that surround it. Today, the restaurant is owned and operated by distinguished chefs Dmitry Elperin and William Roberts. We offer a three-course prix fixe menu for in our dining rooms and additionally, we serve an à la carte menu in our bar and lounge, available on a first-come, first-serve basis. Take the scenic route to The Mountain House, where nature, history, and hospitality converge.
Fattoria E Mareの写真
4.3
非常に良い(264)
価格:高い
• イタリア料理 • ハーフ ムーン ベイ
本日6回予約が入りました。
Fattoria e Mare ("Farm and Sea") is a vibrant Bay Area restaurant utilizing organic, sustainable ingredients sourced from local vendors. The menu will change often featuring local, fresh ingredients at their peak. As the name of the restaurant suggests, the menu places an emphasis on seafood, while also providing a range of other Venetian inspired options. Executive Chef and Owner, Pablo Estrada, immerses himself in every meal he creates. He is passionate about crafting delicious, unique dishes and ensuring all guests have a wonderful dining experience. We were originally located in Burlingame, but have moved to a new location, nestled in the heart of downtown Half Moon Bay. Our new location allows us flexibility to serve large groups, parties of two, or anything in between. We have options for private dining experiences (e.g. work parties, birthday parties, etc.) Happy Hour specials are offered Sunday-Thursday, 3:00-5:30. We look forward to welcoming you!
West Park Bistroの写真
4.7
素晴らしい(698)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • サン カルロス
本日6回予約が入りました。
West Park Bistroはダウンタウン・サンカルロスの中心部に位置し、新鮮な地元産の食材のみを使用するという原則に基づいて運営しています。新設の飲食店の特色は受賞歴のあるワインコレクションで、最も満足できるハンドカットの肉&シーフードのみを使用した現代的なメニューを引き立てるよう考案されています。シェフのオスカー・キンターナーのビジョンは、最も洗練された食事の形式を支持する料理の分野を網羅することです。温かい雰囲気で古風な趣のあるデザインで、ブランチやランチ、ディナーに最適な場所です。豪華なワインセラーは企業や私的なイベント向けに理想的です。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ