Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

American Canyon​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(6)

Olive and Hayの写真
4.5
非常に良い(963)
価格:高い
• イタリア料理 • ナパ
本日10回予約が入りました。
Olive and Hay is the perfect blend of two famed culinary destinations. Here, local ingredients meets the farm-to-table experience of Napa—a combination that centers around the journey of each ingredient, fusing homemade and homegrown, modern and classic, innovative and traditional Italian cuisine. The feel is casual yet refined, while incorporating rustic accents but providing a modern approach on wine country cuisine.Settle in and relax as the informal vibe creates an inviting atmosphere of enjoyment and connection. At Olive & Hay, you’re free to focus on what’s important to you: cuisine prepared by chefs honoring past generations, the al fresco dining experience, an award-winning Napa and Sonoma Valley wine list, or simply the company sharing your table. This is a place to take your time, to savor what matters most. *Please note, menu changes frequently, menu online is an example of a current menu*
Celadon - Napaの写真
4.6
素晴らしい(5944)
価格:高い
• 各国料理 • ナパ
本日31回予約が入りました。
Celadonでは、美しいダイニングルームや快適な中庭で、受賞歴のある「世界各地のコンフォートフード」を提供しています。地中海、アジア、南北アメリカのコンフォートフードを取り揃えた季節のメニューをお楽しみください。ナパのダウンタウン中心部、ヒストリック・ナパ・ミルに位置するレストランです。
The Grove at Copiaの写真
4.3
非常に良い(2663)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ナパ
本日13回予約が入りました。
Bold flavors. California-inspired cuisine. The Grove at Copia is the signature restaurant from The Culinary Institute of America right in the heart of downtown Napa. The menu is inspired by the bounty of our gardens. The vibe is relaxed, whether you’re here for a special occasion dining experience or a casual meal out. Open Wednesday–Saturday, 5–9 p.m. and Sunday 5–7 p.m. for Dinner.Weekend Brunch available Saturdays and Sundays from 10:30 a.m.-2:30 p.m.
Carpe Diem Napaの写真
4.7
素晴らしい(1367)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • ナパ
本日17回予約が入りました。
Carpe Diemはナパのダウンタウン中心部に位置し、洗練されていながらカジュアルなダイニング体験を提供しています。親しみやすい熱心なスタッフや、つねに更新されるメニューがユニークなお店です。当店のグラスワインや、ご家族でシェアしやすいメニューのほか、有名なダチョウバーガーや、自家製のブッラータ(モッツァレッラ天国)、季節ごとのフラットブレッドなど、様々なメニューをお楽しみください。Carpe Diem Wine Barでは、「いまを生きる」ことができます。様々な場所から見つけてきた旬の食材や、当店のワイン、ビール、手作りカクテルなどのメニューは、お好みのスタイルによらず、すべての皆様にご満足いただけるはずです。 新しいカクテルラウンジでは、お食事もお楽しみいただけます。ご予約の際に、ラウンジまたはメインのダイニングルームのどちらかをご指定ください。ありがとうございます。皆様のご来店をお待ちしています。
Slanted Door Napaの写真
4.6
素晴らしい(478)
価格:高い
• ベトナム料理 • ナパ
本日25回予約が入りました。
While Slanted Door is opening this new location in Napa, it all began with an idea to open a Vietnamese crêpe stand or a noodle shop in the Tenderloin neighborhood. Charles Phan searched for a location but was told that there were already too many Vietnamese restaurants in the area. He moved the search to his own neighborhood: the Mission. He quickly found an available space on Valencia Street.The Slanted Door was born in 1995 with the goal of elevating Vietnamese food to the next level—modern design, sustainable local ingredients, quality teas, and wine pairings. The Slanted Door was quickly recognized and became too small to accommodate the reservation requests. The growing restaurant moved to South of Market in 2002. It was there that the team integrated a craft cocktail program, which was one of the first restaurants in San Francisco to offer craft cocktail menus. The Slanted Door moved again to the San Francisco Ferry Building in 2004.
Croccanteの写真
4.8
素晴らしい(98)
価格:高い
• ピッツェリア • ナパ
本日1回予約が入りました。
Chef Hakan is a second-generation baker who learned his craft in his uncle's bakery in Istanbul. His love for baking started out with making pastries and sourdough bread at first. Hit by a pizza obsession later on, similar to Anatolian flatbread, Chef Hakan studied, experimented, and observed various pizza-making methods. He participated in pizza expos, visited pizza restaurants, and tasted different styles of pizza around the world until buying a nice wood-fired pizza oven and creating his own recipe.Then time came for Hakan to open up his restaurant. Previously known as Napa Baking Company is now serving in Napa as Croccante. Chef Hakan offers long-fermented Pan-style Detroit and Chicago thin tavern style pizza. Croccante currently holds an award from 50 top pizza, as one of the 50 top pizzerias in USA in the "excellent" category as well as a nomination by SF Chronicle as One of the Top Pizzerias in the Bay Area.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ