Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New Jersey

Cliffside Park​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(30)

Kochiの写真
4.8
素晴らしい(94)
価格:非常に高い
• 韓国料理 • ヘルズ・キッチン
本日18回予約が入りました。
Sungchul Shim, formerly of Per Se and most recently Neta, opens his first solo project Kochi in Hell’s KitchenKOCHI - Korean for ‘skewer’- a tasting menu of skewered dishes as well as menu items inspired by traditional Korean cuisine that’s built around seasonality and balance. We are proud to present this menu as an homage to traditional Korean flavors elevated by the hand of gastronomic technique. Incorporating the freshest local ingredients daily, this is our exquisite interpretation of Korean cuisine.[PLEASE NOTE] We are not able to accommodate vegan, vegetarian with gluten-free and celiac diets as well as any allergies or aversions to allium, sesame (even if sesame oil is consumable), soy, gluten, and alcohol. We are able to accommodate vegetarians, aversions to red meat, shellfish, seafood, dairy, nut, gluten (if soy and soy sauce is consumable) and alcohol (if cooked alcohol is consumable) with at least a day of notice in advance.
The Met Dining Roomの写真
4.5
非常に良い(3047)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • アッパー イースト サイド
本日64回予約が入りました。
セントラルパークを望むThe Members Dining Roomは、メトロポリタン美術館の会員制高級ダイニングレストランです。The Members Dining Roomでは、洗練された雰囲気のなかで、現代的アメリカ料理を提供しています。特にシーフードと地元産素材、季節の素材に力を入れています。エグゼクティブ・シェフのフレッド・セイボは、アメリカ内外の料理を中心とした4品のお試しコースメニューを毎月用意しています。The Members Dining Roomでは、料理を引き立てる豊富に取り揃えられたワインのほか、リザーブワインリストとテイスティング用ワイン各種を提供しています。家族や友達、同僚と楽しいひとときを過ごせるエレガントな部屋をレンタルできます。 The Members Dining Roomは美術館の会員限定です。メンバーシップは、お電話(212 – 570 – 3753)での問い合わせ、またはオンライン( www.metmuseum.org)で取得または更新できます。
La Pecora Bianca - Midtownの写真
4.8
素晴らしい(1110)
価格:普通
• イタリア料理 • ミッドタウン イースト
本日35回予約が入りました。
La Pecora Bianca ("the white sheep") offers an unforgettable Italian dining experience in NYC, ideal for private dining, brunch, and takeout. Our menu showcases authentic Italian flavors with house-made pastas, like our signature rigatoni vodka and tagliatelle bolognese, alongside delicious pizzas-all crafted daily with fresh, local, and seasonal ingredients. Join us for brunch, where Italian favorites meet modern tastes, or unwind with spritzes, negronis, and La Pecora Rosa organic rosé during aperitivo hour. Whether you're dining in our stylish space or enjoying our dishes at home, we bring the best of Italian cuisine to every meal.
BLT Primeの写真
4.6
素晴らしい(1082)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • アッパー イースト サイド
本日26回予約が入りました。
BLT Prime showcases contemporary steakhouse fare with inspiring ingredients and modern accents. Our menu features our classic collection of steaks, alongside a generous selection of fresh seafood, signature salads and a weekly-changing Blackboard Menu offering seasonal dishes highlighting local ingredients. Our award-winning wine list features both New and Old World wines, complemented by a selection of hand-crafted specialty cocktails.
JoJoの写真
4.6
素晴らしい(1252)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • アッパー イースト サイド
本日20回予約が入りました。
アッパーイーストサイドのJoJoは、世紀末の2階建てのブラウンストーンの家を利用したレストランです。リラックスしたエレガントなダイニングシーンを提供しています。ジャン・ジョルジュによるニューヨーク市のはじめてのレストランで、1991年のオープン後、高い評価を得ている地域密着型のお店です。エスクァイア誌により今年のベストニューレストランに選ばれ、ニューヨーク・タイムズによる3つ星を21年間維持しています。店名のJoJoは、シェフ、ジャン・ジョルジュの少年時代のニックネームにちなんで付けられました。Jojoはカジュアルディナー、特別な機会、またはプライベートパーティーのために最適です。カジュアルなジーンズ姿でもイブニングドレス着用でも居心地の良い雰囲気です。モダンなフランスメニューとともに、温かいヴァローナチョコレートケーキなど、いつの時代にも愛されるオリジナル料理を提供しています。
Enoteca Harlemの写真
4.9
素晴らしい(181)
価格:高い
• スペイン料理 • ハーレム
Enoteca Harlem was born from a journey to the Basque Country, where I discovered the deep-rooted tradition and importance of family meals, and the vibrant culture of sharing tapas over a good glass of wine in the heart of San Sebastián​The calmness of the coastal life, the scent of the sea breeze sweeping over the vineyards, and the joy of savoring fresh, local ingredients are all part of what makes the Basque culinary tradition so special. At Enoteca, we aim to bring that experience to life—a little slice of the Basque Country where you can be transported to another place and celebrate the art of sharing tapas.
Good Enough to Eatの写真
4.1
とても良い(170)
価格:普通
• コンフォート・フード • アッパー ウエスト サイド
本日4回予約が入りました。
Good Enough to Eat has served American home cooking in the Upper West Side since 1981. Visitors from all over the world come to Good Enough to Eat to enjoy classic American food. They sit side by side with Upper West Side “regulars". The appetite for wholesome, authentic, traditional American food only seems to be growing.Please note we only take reservations for dinner,if you are hankering for breakfast, brunch, or lunch, please feel free to stop by.
DKの写真
4.5
非常に良い(1506)
価格:高い
• アメリカ料理 • シアター ・ ディストリクト
本日3回予約が入りました。
アメリカ初の高級ダイニングレストランDelmonico’sが、マンハッタンのミッドタウン(56 Beaver Street)の素晴らしい場所にオープンしました。これはあなたがたのお父様の時代にあったDelmonico'sとは異なるのでご注意を!シックでモダンな内装とカジュアルな雰囲気のレストランです。伝統を受け継ぐ新しいレストランは、マディソン・スクエア・ガーデン、メーシーズ、ブロードウェイ・シアターに近く、美しい大理石のバー、真紅の革張りの長椅子、キャンドルライト・テーブルがお客様をお迎えしています。ランチや仕事帰りの一杯、またはビッグゲームの前のディナーに適しています。 Delmonico's Kitchenは、季節のオーガニック食材と地元の食材を使い、Delmonico Steak、Eggs Benedict、Baked Alaskaなどのオリジナルメニューに各国料理のテイストを加えた料理を提供しています。 新しいDelmonico's Kitchenは、他の一般的なステーキハウスよりも革新的な伝統料理をベースにした料理を提供し、リピーターを増やしていきます。
Tumi Peruvianの写真
価格:高い
• ペルー料理 • ヘルズ・キッチン
Welcome to tumi, where every meal is a celebration of flavor and creativity. Nestled in the heart of Hell’s Kitchen, our restaurant offers a unique dining experience with a focus on Peruvian cuisine. Whether you're savoring our signature dishes made from the freshest local ingredients or enjoying a curated wine list, we deliver an unforgettable experience. With a warm, welcoming ambiance and attentive service, Tumi is more than just a meal—it’s a destination for food lovers seeking something extraordinary. Come for the food, stay for the lifestyle.
Craftの写真
4.7
素晴らしい(7050)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • Gramercy Park
本日23回予約が入りました。
Tom Colicchio’s Craftはニューヨークタイムズ紙で3つ星、ジェームズ・ビアード賞でベスト・ニュー・レストラン賞を獲得しました。2010年にはTom Colicchioがジェームズ・ビアード賞のベストシェフ賞を受賞しています。Craftは家族経営農場、デイボートの漁師、専門農場から仕入れた最高級の旬の食材を使用するこだわりが評価されています。これらの最高の食材をシンプルに調理し、各食材の良さを引き出します。Craftではシェフ・ド・キュイジーヌのKyle Koenig、パティシエのAbby Swain、温かくもてなすスタッフがお客様の要望を聞きオリジナルのアラカルトメニューを調理しています。7コースの季節のテイスティングメニューから選ぶこともできます。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ