Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューオーリンズ・ルイジアナ州

Crown Point​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(12)

Domenicaの写真
4.6
素晴らしい(7399)
価格:普通
• イタリア料理 • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日119回予約が入りました。
Domenicaは雰囲気の良いモダンなイタリアンレストランです。中東とアメリカ南部の影響を受けたイタリアの郷土料理を提供しています。イスラエル人の血を引くシェフAlon Shayaは、イタリア北部の小さな町に住んで料理の腕を磨きました。彼はこの経験と、地元の食材に対する愛情を大切にして料理を作っています。
Vessel NOLAの写真
4.3
非常に良い(2582)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ミッド・シティ、シティ・パーク
本日21回予約が入りました。
Vessel Specializes in Fresh Seafood and New American Cuisine! Renowned Chef Wille Cooper, who trained under Emeril Lagasse & Wolfgang Puck sources fresh local ingredients incorporating many of the traditions New Orleans is famous for. Dinner is served 7 days a week and brunch Sat-Sun! Happy Hour weekdays 4-6 pm (except holidays). Reservations are advised and we welcome walk-ins! Dine inside or outdoors on our gorgeous covered patio! ARCHITECTURAL DIGEST featured VESSEL as one of "8 of the Most Gorgeous Restaurants in Former Churches Worldwide". Paranormal activity lurks at VESSEL as featured on The Travel Channel's hit show "THE DEAD FILES" in the episode "Deadly Vessel" showcasing the spirits that haunt Vessel. Eat, Drink, Congregate! at Vessel at New Orleans' most exciting restaurant/bar, housed in a 1914 historic church in Mid-City, 10 minutes from the French Quarter just off the Canal Street Streetcar.
Miss Riverの写真
4.7
素晴らしい(1279)
価格:普通
• カクテルバー • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日32回予約が入りました。
Miss River at the Four Seasons New Orleans offers a grand Creole dining experience in the heart of the French Quarter. Led by renowned Chef Alon Shaya, the restaurant serves elevated New Orleans favorites with bold Cajun flavors and local ingredients. Signature dishes include Whole Buttermilk Fried Chicken, Seared Duck Breast, and Red Beans and Rice. Open for lunch and dinner, diners can savor expertly crafted dishes throughout the day. Enjoy a lively weekend jazz brunch every Friday, Saturday, and Sunday from 10:00 am to 3:00 pm, featuring a Bloody Mary bar and live jazz. Perfect for any special occasion, Miss River delivers an unforgettable experience for lunch, dinner, or brunch in New Orleans.
Couvantの写真
4.5
非常に良い(338)
価格:高い
• フランス料理 • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日24回予約が入りました。
Take a seat at our signature French-inspired bistro, Couvant, housed in the former Peychaud Cocktail Bitters factory. Here, French techniques (think pain perdu for breakfast and cochon de lait for dinner) play on the roots of New Orleans cuisine using fresh, local ingredients. New Orleans is renowned for its French cuisine, and you won’t have to leave the confines of The Eliza Jane to enjoy delicious fare within a French bistro. Couvant specializes in classic French cooking serving entrees that pay homage to French history and regional specialties. Never pretentious, the dishes and service at Couvant are purposefully simple and social. Nestle into an intimate dining room banquette. Or dine at a bistro table in our historic courtyard for chef-driven entrées and a bottle of wine — or maybe two.
Birdy's Behind The Bowerの写真
4.7
素晴らしい(589)
価格:普通
• アメリカ料理 • ガーデン・ディストリクト
本日26回予約が入りました。
Birdy’s Behind the Bower is a brunch spot perched in the back of the Framework building, serving Southern-inspired, locally-sourced American cuisine alongside a welcoming outdoor courtyard. We partner with Sugar Roots Farm in New Orleans to source fresh, local ingredients for dishes that range from comforting, house-made breakfast staples to lighter, health-conscious fare. Celebrate on our chic patio or nestle in for a coffee to start your day.
The Steakhouse - Caesars New Orleansの写真
3.7
とても良い(1987)
価格:高い
• ステーキハウス • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日19回予約が入りました。
Besh Steakは、伝統的なステーキハウスに新しい遊び心のあるアプローチをしたレストランで、地元のルイジアナ州の食材や技法に献身するシェフJohn Beshが伝統的なステーキハウスのメニューアイテムに意外なひねりを加えた料理を用意しています。Besh Steakでは、ニューオーリンズ高級ダイニングの経験に欠かせない、料理に合う厳選されたワインとスピリッツも楽しめます。 ユニークでパーソナルなダイニング体験を求めている食通のために、最近追加されたシェフズ・テーブルは、10名まで着席可能で、エグゼクティブシェフPaul Robertによるパーソナライズされた5コースメニューを提供しています。予約は Open Table の予約ページの備考欄に「Chef's Table」と明記ください。5コースメニューは1名につき95ドル(USD)、または5コースメニュー&ワインのペアリングは145ドルです(税およびチップ別)。
Yo Nashiの写真
4.7
素晴らしい(452)
価格:非常に高い
• 日本料理 • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日3回予約が入りました。
Yō Nashi is a New Orleans omakase restaurant. Utilizing local ingredients and flavor with Japanese technique and presentation, Chef Jose creates a dining experience that invokes a sense of transportation while simultaneously being rooted in the city where he presides. Our daily omakase menu is created around the best seasonal ingredients available. Please provide any allergies or dietary restrictions with your reservation so that we may be able to ensure your best possible experience.
Bistro Daisyの写真
5.0
素晴らしい(1318)
価格:普通
• アメリカ料理 • アップタウン
本日10回予約が入りました。
ニューオーリンズのアップタウン中心部に佇む趣のあるBistro Daisy(ビストロ・デイジー)は、オーナーであるAnton&Diane Schulteの娘の名にちなんで名づけられたレストランで、2007年の夏にオープンしました。新鮮な季節の食材、できるだけ地元で採れた食材を使ったアメリカンビストロスタイルの料理を提供しています。魅力的な雰囲気と受賞歴のある料理を提供するDaisyは、市内随一のダイニング体験ができるアップタウンのビスト​​ロのひとつとして評価を得ています。
BABsの写真
4.8
素晴らしい(770)
価格:普通
• ビストロ • バイウォーター
本日19回予約が入りました。
To us, BABs is a place for friends, or those who will soon be. BABs is a casual energetic place with yummy food, authentic hospitality, great libations and friendly faces.We cook ingredient driven food where inspiration comes from our personal experiences or one of the many cultures represented in our area, past and present. Our cooking is inspired by small local farms, using ingredients that are seasonal and raised or caught with care.New Orleans is our home. It’s a place with an amazing sense of community where we’ve created meaningful relationships, and met extraordinary people along the way. We’re excited to continue feeding visitors and the people like us, who call it home.-Nina Compton, Larry Miller, and the BABs Team
Carmoの写真
4.7
素晴らしい(172)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ウェアハウス・ディストリクト
本日3回予約が入りました。
Situated in New Orleans' charming Arts District, Carmo is a tropical restaurant, bar and cultural center with a commitment to providing fresh, flavorful, healthy and affordable dishes in a warm, friendly and casual atmosphere. Chef Dana Honn's menu is built upon the rich, multi-cultural culinary influences found throughout the Caribbean, Central and South America, West Africa, Southeast Asia, Gulf South and beyond, featuring eclectic and traditional/traditionally-inspired dishes with an emphasis on fresh, local ingredients, as well as unique and little-known flavors from around the world. “Origins to table” is the term Honn uses to describe the narratives of the dishes, connecting ingredients to food traditions and ultimately the people who originally created those traditions. From our fresh local seafood and produce to heritage and organic meats, Carmo caters to vegans, vegetarians, pescatarians and omnivores alike.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ