Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Kearny Mesa​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(17)

ARLO San Diegoの写真
4.3
非常に良い(756)
価格:普通
• アメリカ料理 • ミッション バレー
本日13回予約が入りました。
ARLO is an award-winning restaurant known for its scratch-made dishes, crafted from fresh local ingredients. Serving breakfast, weekend DJ brunch, and dinner, ARLO offers a fun and quirky environment. Highlights include a sweeping outdoor patio, swaying palm trees, and a giant outdoor fireplace. The experience is rounded out by an inventive cocktail program, an extensive wine list, and local craft beers on tap. Recently, ARLO won Best Hotel Restaurant and Best Restaurant for Big Groups in the San Diego Magazine Best of 2024 awards. Free parking is available.
Et Voilà! French Bistro - San Diegoの写真
4.8
素晴らしい(2538)
価格:普通
• フランス料理 • ノース・パーク
本日19回予約が入りました。
Et Voilà!は、ノース・パーク周辺部にある賑やかなビストロです。Et Voilà! French Bistroでは、シェフのビンセント・ビアレが、フランス料理と現代的な手法を結合させる才能を発揮しています。ステーキフリット、コキーユ・サンジャックやスーフルなど、地元の産物や季節の産物を使用したフランス各地のレシピをお試しください。フランスの様々な地方から厳選したワインのリスト、バラエティー溢れる地元産の優れた材料と丹念に創り上げられたカクテルをお楽しみいただけます。Et Voila! French Bistroは、賑やかなダイニングや、バーで楽しめるグラスワインやおつまみを探している人たちに人気のあるスポットです。 ご希望の予約時間が見つからない場合は、当店にて対応可能な可能性がありますので、ぜひ当店まで電話ください。
RED O Taste of Mexico - La Jollaの写真
4.3
非常に良い(2687)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日32回予約が入りました。
Dining at RED O is an experience like no other that offers a unique combination of Prime Steak and Seafood with Rick Bayless’ signature Mexican inspired influences. With sustainably sourced and local ingredients, RED O creates flavorful dishes true to the authentic flavors of Mexico. RED O’s team of friendly employees creates a welcoming atmosphere that parallels the luxury resort interior of the restaurant. RED O also features an impressive bar and lounge where you’ll find specialty cocktails, an extensive tequila list and an award winning wine list. The bar also offers Happy Hour from 3-6 p.m. daily and Late Night Happy Hour from 9-11pm Friday-Saturday.
Theresa's Italian Steakhouseの写真
4.2
非常に良い(95)
価格:高い
• イタリア料理 • ミッション バレー
本日2回予約が入りました。
Enjoy authentic Italian Steakhouse cuisine right in the heart of Mission Valley in central San Diego. Theresa’s Italian Steakhouse combines a dynamic atmosphere with traditional dishes. From housemade pasta dishes to prime cut steaks and fresh seafood, you will fall in love with our chef’s recipes, transporting you back to Italy. Take pleasure in every dish with perfectly paired selections from a carefully assembled wine collection.We believe in supporting local farmers and suppliers that produce fresh, sustainable and traceable ingredients. By working together, we can help protect the environment and ensure all animals are treated humanely through modern farming practices. We hope you'll enjoy these local ingredients and have an outstanding dining experience with us.
Callie Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(230)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日53回予約が入りました。
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Juniper & Ivyの写真
4.7
素晴らしい(8040)
価格:高い
• 未指定 • リトル ・ イタリー
本日70回予約が入りました。
Juniper and Ivyでは、「太平洋岸の洗練されたアメリカ料理」を楽しめます。高い評価を受けているシェフのリチャード・ブライス(Bravoの「トップシェフ・オールスターズ」の優勝者として有名)が、オールスター料理チームとともに斬新な料理をサンディエゴへお届けします。西海岸にあるJuniper and Ivyは、屋外での食事と合う素晴らしいカクテルやワイン、ハイエネルギーなデザインで今話題のレストランです。
Cellar Handの写真
4.7
素晴らしい(111)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ヒルクレスト
本日9回予約が入りました。
Nestled in the heart of Hillcrest, San Diego, Cellar Hand embodies a commitment to sustainability, craftsmanship, and community. Through a farm-to-table approach, our menu showcases hyper-local seasonal fare. Our extensive wine list highlights the diverse terroir of California, serving as an extension of founder’s Pali Wine Co. Santa Barbara County winery. By fostering deep connections with local artisans, farmers, fishers, and stewards, Cellar Hand strives to be a destination where guests can savor the essence of California’s bounty in every bite and sip.Enjoy our exposed kitchen, an indoor-outdoor bar, outdoor fire pits, and artwork by Nick Perr. Opened Wednesday - Sunday with daily happy hour specials and Sunday brunch!
The Grill at The Lodge at Torrey Pinesの写真
4.6
素晴らしい(2342)
価格:普通
• アメリカ料理 • ラ ・ ホーヤ
本日36回予約が入りました。
南カリフォルニアの最も有名なリゾートのひとつ、The Lodge at Torrey PinesにあるThe Grillは人気のダイニングで、トーリー・パインズ・ゴルフコースの格別の景色を望めます。The Grillは友人や家族と集まるのにお気に入りの場所です。5つの居心地の良いファイヤーピットのそばにはラウンジがあり、地元の人々や訪問者は美しくデザインされたトレリスの下で地ビールやレストランの特製の薪のスイートからの食事を楽しめます。後者は全国的に高く評価されているエグゼクティブシェフのジェフ・ジャクソンによりじっくりと調理され、農場からの新鮮なメニュー(トレードマークのドラッグストアバーガー、真のサンディエゴ・クラッシックを含む)の基本となっています。The Grillでは居心地の良い雰囲気の中で朝食、ランチ、ディナーを楽しめます。地元の食材を継続的に使用しながら、確かな技術と創造的なカリフォルニアスピリットのもと、思慮に富んだチームが思い出に残る経験をお約束します。
CUCINA CAPRESE PIZZERIA & TRATTORIAの写真
4.6
素晴らしい(114)
価格:普通
• イタリア料理 • オールド・タウン
本日3回予約が入りました。
From My Heart and Soul to Your Table...Chef Gigi Monaco, Born in Capri, Italy where his passion for cooking took root starting from Mamma Rosa & Papa Giovanni… Gigi was trained in Culinary School in Capri, Italy and has over 30 years experience—Let Gigi take you to his home with the finest Italian meal you have ever had!Cucina Caprese is a restaurant that uses traditional Italian culinary techniques including il Forno a Legna –old style wood-fired oven– cooking. We use seasonal, local and organic ingredients as well as meats, cheeses and extra virgin olive oil(EVOO) imported from Italy.Our dough is prepared the authentic way of old Napoli–made only with special ‘OO Flour’, yeast, and water (no sugar oil, or vinegar). Our pizza is then prepared the traditional Neapolitan way, il Forno a Legna, in a wood-fired pizza oven on the side made to order!
Little Frenchieの写真
4.7
素晴らしい(1436)
価格:普通
• フランス料理 • コロナド
本日56回予約が入りました。
Little Frenchie is a chef-driven approachable bistro modeled after Parisian neighborhood cafes. Enjoy our rotating menu of Provencal classics, our immense selection of unique cheeses imported from France and our extensive wine collection from both France and California. We take pride in the imported and local ingredients we use; our produce is sourced from regional farmers, and our seafood from local area fisherman.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Denise
    サンディエゴ •3​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    We had a party of 5.. some of the party was a little late, but the staff was very accommodating. It was the first.time.for all of us in the group, and the waitress was very helpful and assisted with each of our drink selections as well as our meals. The holiday decor was just right, festive but not overdone. The Blackberry Smash and Huckleberry Bourbon cocktails were the hot topic of the night. The food was A-Mazing!!! Porkchops were tender and cooked to perfection, the ravioli was not what was expected but lasted phenomenal and, of course, had to order the French oinon soup, which would be in my top two. No pictures.. we were in the moment enjoying the food and company.
    詳細を見る
    Et Voilà! French Bistro - San Diego価格:普通• フランス料理• ノース・パーク
    4.8
  • Haley
    フェニックス・アリゾナ州 •1​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    One of the best meals we’ve ever had. We can’t wait to be back. We did the Mediterranean feast, it was 5 courses. The first course was dip trip with fresh out the oven pita that I could have made a whole meal off of. The baba ganoush was incredible. My husband doesn’t usually like it but it was his favorite of the dips. The second course was a yellowtail with a mild spice level that paired well. The third course was a potato pasta? It was delicious. Sometimes the descriptions of the course were hard to hear and read off fast. The next course was a crusted halibut & then finally a lemon meringue with coconut bark. I kept thinking the portions may be too small especially since my husband can eat a lot. But we both left more than full. I did the wine pairing with the meal & there wasn’t one that I didn’t like. I struggled to keep up throughout the meal & wasn’t able to finish the last glass but thoroughly enjoyed the experience here. The service was excellent. We had Connor and Aiden but everyone was very attentive.
    詳細を見る
    Callie Restaurant価格:非常に高い• 地中海料理• ダウンタウン/ガスランプ
    4.8
  • DianeVIP
    サンディエゴ •14​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Manager Lisa was the best, most service-oriented manager I have ever seen. She kicked in when service was a bit slow, checked in on us every so often, comped us a drink when we waited a bit too long for our order, and just made a slow evening into a spectacular one. A great manager. Well done Lisa!
    詳細を見る
    RED O Taste of Mexico - La Jolla価格:高い• メキシコ料理(コンテンポラリー)• ラ ・ ホーヤ
    4.3
  • ChranVIP
    サンディエゴ •5​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Great service on a Wednesday, everyone was nice and they validated parking
    詳細を見る
    ARLO San Diego価格:普通• アメリカ料理• ミッション バレー
    4.3
  • steve
    オレンジ カウンティ •4​件の口コミ
    5.0
    2024年12月15日にご来店
    Great food. Service staff first class. Beautiful location..
    詳細を見る
    Theresa's Italian Steakhouse価格:高い• イタリア料理• ミッション バレー
    4.2
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ