Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Kensington​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(17)

Enoteca Molinariの写真
4.7
素晴らしい(594)
価格:高い
• イタリア料理 • オークランド
Enoteca Molinari is an Italian restaurant & wine bar (with heated outdoor seating) that specializes in house-made pasta and Italian dishes using local and seasonal ingredients. Enjoy our all Italian wine list and don't forget to try some dessert.Please make sure to give us 24 hours of notice if you can't make your reservation. Thank you for your understanding!Grazie mille!
The Berkeley Boathouseの写真
4.3
非常に良い(559)
価格:高い
• アメリカ料理 • バークレー
本日21回予約が入りました。
Enjoy a diversified and innovative menu prepared by our culinary team highlighting fresh, local ingredients paying tribute to purveyors from California and the Bay Area. With an emphasis on contemporary California cuisine, the Boathouse menu is inspired by the Berkeley waterfront offering the classic California dishes infused with global influences in an artful presentation to amuse your senses. Designed for sharing, our well-balanced menu consists of a selection of small plates, flatbreads, sides, composed salads, and main entrées.
Passione Emporioの写真
4.9
素晴らしい(190)
価格:高い
• イタリア料理 • バークレー
本日9回予約が入りました。
What does Emporio mean? It’s market where you can get a variety of things you need. Today in small villages in Italy, the Emporio is the center of life. Villagers visit the Emporio daily to socialize, share local happenings, and get their local fresh goods, cheese, pasta, sandwiches, and bread. Passione is bringing a little piece of Italian small village life to you, here in Berkley. Our mission at Passione Emporio is to create a neighborhood restaurant that has the same feel of community and quality as old village Emporios. We source only the best local ingredients and craft them with traditional Italian recipes to make delicious food, with vegan options, along with an authentic array of Italian and locally sourced food and wine.Our rotating wine bar offers a selection of Italian, Californian and European wines and beers with Prosecco at the center of the list to accompany Italian salami and cheese plates during happy hour.
The Hideout Kitchenの写真
4.5
非常に良い(1627)
価格:普通
• アメリカ料理 • ラファイエット
本日68回予約が入りました。
The Hideout Kitchen is a Lafayette, family owned and operated restaurant that's best known for serving a seasonal menu of Californian comfort cuisine for lunch, dinner and weekend brunch. The atmosphere of the restaurant provides a warm, yet upscale dining experience. Whether you're enjoying a leisurely brunch with friends or sharing a special dinner with loved ones, our friendly staff will make you feel right at home.
Trestleの写真
4.8
素晴らしい(2765)
価格:高い
• アメリカ料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日30回予約が入りました。
Trestleは、それほど遠い昔ではない時代、人々が一息ついて素敵な仲間と食事を楽しんだ時代に、敬意を表しリスペクトしています。当店では家族の集まりで見られる満足や温かさを提供し、適切な食事のベースとなるコース料理によるダイニング体験を楽しめます。 1名につき35ドル(USD)の3コースのプリフィックスメニューを毎晩日替わりで用意し、1名につき10ドルのパスタコースの追加オプションもあります。 午前零時までに毎晩翌日のメニューの案内をしていますので、www.trestlesf.comでメニューをご覧ください。 毎晩ベジタリアンメニューも提供しています。その夜のメニューに基づいて、アレルギー対応食や特別食を用意できるよう最善を尽くしています。
Gary Dankoの写真
4.8
素晴らしい(1637)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • フィッシャーマンズ ・ ワーフ
本日27回予約が入りました。
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.
AKIKOSの写真
4.8
素晴らしい(1612)
価格:非常に高い
• 日本料理 • 相馬
本日13回予約が入りました。
新鮮な食材、26年の歴史、独特な調理法を兼ね備えた質の高い寿司を提供するAkikoは、日本語で「秋の/晶かな/明るい子供」を意味するレストランです。 店内は素朴なアースカラーを基調にし、輸入物の紫檀材を用いた床、剥き出しのレンガの壁、変化に富んだ特製オーク材のテーブルセッティングが特徴です。 この空間でユニークな食事の時間を体験できます。 サンフランシスコ・ダウンタウンの金融街に位置する便利な立地の魅力的なブティックレストランで、モダンかつ伝統的な方法で日本の代表的な料理を提供しています。
COQUETA - San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(3366)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日31回予約が入りました。
Brought to you by Award Winning Chef Michael Chiarello and located at Pier 5 on the bustling San Francisco Waterfront, Coqueta is inspired by the cuisines of Spain. Chef Chiarello feels that Spain’s signature ‘small plates’ coupled with the social vibrancy of their dining scene is the perfect combination for San Francisco, which has its own deep-rooted history with the country. Focusing on regional dishes from Madrid, Catalonia, the Basque Country and beyond, the menu will feature Chiarello's interpretation of traditional Spanish cuisine and, as has always been his tradition, will highlight the bounty of fresh, local ingredients from land and sea.Coqueta means “flirt” or “infatuation” in Spanish, and represents Michael Chiarello and his team’s exploration and interpretation of Spanish Cuisine, wine and inspired cocktails, while highlighting the bounty of Northern California.
The Empress by Boonの写真
4.5
非常に良い(1377)
価格:非常に高い
• 中華料理 • チャイナタウン
本日19回予約が入りました。
Empress by Boon is San Francisco’s newest, must-visit epicurean destination, offering a seasonal menu in modern Cantonese gastronomy. Michelin-starred Chef Ho Chee Boon applies traditional techniques to fresh, local ingredients to produce distinctive contemporary dishes infused with Cantonese flavors. The spacious restaurant occupies the former location of Chinatown’s celebrated Empress of China with striking city views. Reimagined by Chef Boon and team, the Empress was brought back to its former glory by embracing modern design elements while incorporating restored original features, creating a welcoming atmosphere that pays homage to the history of the beloved location.
Park Tavern on Washington Squareの写真
3.7
とても良い(32)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ノース ・ ビーチ
本日33回予約が入りました。
Park Tavern on Washington Square has long been a vibrant staple and foundation of the North Beach community. Now, under the helm of renowned American chef-partner Jonathan Waxman and fifth-generation San Franciscan James Nicholas, Park Tavern on Washington Square celebrates San Francisco’s vibrant dining scene with a fresh new era. The restaurant has several private dining options available for groups and parties. As a Bay Area native and one of the pioneers of “California cuisine” Chef Waxman leans into his roots, celebrating the region’s local ingredients showcased in simple, seasonal dishes. Guests can enjoy a menu including Yellowfin Tuna Crudo with avocado, blood oranges, and fresno chili salsa, Cavatelli with dungeness crab, lemon, and parmesan, and Kurobuta Pork Chop Milanese with new potatoes and pepperonata. A few of Waxman’s trademark dishes make an appearance including the JW Kale Salad with anchovy dressing and breadcrumbs, and the famed JW Chicken with salsa verde.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ