Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

La Jolla​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(9)

Isola La Jollaの写真
4.7
素晴らしい(780)
価格:普通
• イタリア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日10回予約が入りました。
Isolaは最高級の地元食材を使った作りたての料理を提供することに誇りを持っています。自家製食材を使用した料理を心ゆくまでお楽しみください。楽しいお食事を!
The Grill at The Lodge at Torrey Pinesの写真
4.6
素晴らしい(2323)
価格:普通
• アメリカ料理 • ラ ・ ホーヤ
本日36回予約が入りました。
南カリフォルニアの最も有名なリゾートのひとつ、The Lodge at Torrey PinesにあるThe Grillは人気のダイニングで、トーリー・パインズ・ゴルフコースの格別の景色を望めます。The Grillは友人や家族と集まるのにお気に入りの場所です。5つの居心地の良いファイヤーピットのそばにはラウンジがあり、地元の人々や訪問者は美しくデザインされたトレリスの下で地ビールやレストランの特製の薪のスイートからの食事を楽しめます。後者は全国的に高く評価されているエグゼクティブシェフのジェフ・ジャクソンによりじっくりと調理され、農場からの新鮮なメニュー(トレードマークのドラッグストアバーガー、真のサンディエゴ・クラッシックを含む)の基本となっています。The Grillでは居心地の良い雰囲気の中で朝食、ランチ、ディナーを楽しめます。地元の食材を継続的に使用しながら、確かな技術と創造的なカリフォルニアスピリットのもと、思慮に富んだチームが思い出に残る経験をお約束します。
Beeside Balcony La Jollaの写真
4.2
非常に良い(156)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日8回予約が入りました。
Beeside Balcony is a hidden gem in La Jolla Village, CA with a relaxed seaside chic décor where guests enjoy global mediterranean cuisine and ocean views from interior and the balcony. A third generation chef of Spanish and Italian descent, and hailing form Paris, France, Christophe's restaurant career began at 17 in the kitchen of his father's restaurant in Pasadena when they first emigrated to the USA. Upon returning to southern California in 2011, Christophe spent 8 years as the managing partner of Eddie V's Prime Seafood in La Jolla. Here he deepened his knowledge of sourcing and cooking the freshest seafood available, while delivering world class service. The laid back coastal vibe of La Jolla, combined with the attention to detail from Christophe's fine dining background, infuses Beeside Balcony with an easy elegance that elevates any gathering, and makes the perfect backdrop to showcase his global mediterranean menu. Ask About our Speakeasy!
RED O Taste of Mexico - La Jollaの写真
4.3
非常に良い(2673)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日23回予約が入りました。
Dining at RED O is an experience like no other that offers a unique combination of Prime Steak and Seafood with Rick Bayless’ signature Mexican inspired influences. With sustainably sourced and local ingredients, RED O creates flavorful dishes true to the authentic flavors of Mexico. RED O’s team of friendly employees creates a welcoming atmosphere that parallels the luxury resort interior of the restaurant. RED O also features an impressive bar and lounge where you’ll find specialty cocktails, an extensive tequila list and an award winning wine list. The bar also offers Happy Hour from 3-6 p.m. daily and Late Night Happy Hour from 9-11pm Friday-Saturday.
Cellar Handの写真
4.7
素晴らしい(107)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ヒルクレスト
本日3回予約が入りました。
Nestled in the heart of Hillcrest, San Diego, Cellar Hand embodies a commitment to sustainability, craftsmanship, and community. Through a farm-to-table approach, our menu showcases hyper-local seasonal fare by Executive Chef Logan Kendall. Our extensive wine list highlights the diverse terroir of California, serving as an extension of founder’s Pali Wine Co. Santa Barbara County winery. By fostering deep connections with local artisans, farmers, fishers, and stewards, Cellar Hand strives to be a destination where guests can savor the essence of California’s bounty in every bite and sip.Enjoy our exposed kitchen, an indoor-outdoor bar, outdoor fire pits, and artwork by Nick Perr. Opened Wednesday - Sunday with daily happy hour specials and Sunday brunch!
CUCINA CAPRESE PIZZERIA & TRATTORIAの写真
4.7
素晴らしい(113)
価格:普通
• イタリア料理 • オールド・タウン
本日3回予約が入りました。
From My Heart and Soul to Your Table...Chef Gigi Monaco, Born in Capri, Italy where his passion for cooking took root starting from Mamma Rosa & Papa Giovanni… Gigi was trained in Culinary School in Capri, Italy and has over 30 years experience—Let Gigi take you to his home with the finest Italian meal you have ever had!Cucina Caprese is a restaurant that uses traditional Italian culinary techniques including il Forno a Legna –old style wood-fired oven– cooking. We use seasonal, local and organic ingredients as well as meats, cheeses and extra virgin olive oil(EVOO) imported from Italy.Our dough is prepared the authentic way of old Napoli–made only with special ‘OO Flour’, yeast, and water (no sugar oil, or vinegar). Our pizza is then prepared the traditional Neapolitan way, il Forno a Legna, in a wood-fired pizza oven on the side made to order!
ARLO San Diegoの写真
4.3
非常に良い(738)
価格:普通
• アメリカ料理 • ミッション バレー
本日24回予約が入りました。
ARLO is an award-winning restaurant known for its scratch-made dishes, crafted from fresh local ingredients. Serving breakfast, weekend DJ brunch, and dinner, ARLO offers a fun and quirky environment. Highlights include a sweeping outdoor patio, swaying palm trees, and a giant outdoor fireplace. The experience is rounded out by an inventive cocktail program, an extensive wine list, and local craft beers on tap. Recently, ARLO won Best Hotel Restaurant and Best Restaurant for Big Groups in the San Diego Magazine Best of 2024 awards. Free parking is available.
Mosaic Restaurant and Barの写真
4.0
とても良い(1)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • デルマール
Fusing California, Baja and Mediterranean cuisine into artistic and creative dishes, like that of a mosaic. Our philosophy is simple. We select the finest local products and ingredients and create wonderful “from scratch” cuisine. Enjoy casual dining, craft cocktails, beer and wine at our indoor/outdoor bar. Our outside terrace seating features communal areas around fire pits and looks over our resort-style pool. If interested in booking the restaurant, terrace or dining room for a private event, please call our catering manager at (858) 764-0269.
Theresa's Italian Steakhouseの写真
4.2
非常に良い(92)
価格:高い
• イタリア料理 • ミッション バレー
本日1回予約が入りました。
Enjoy authentic Italian Steakhouse cuisine right in the heart of Mission Valley in central San Diego. Theresa’s Italian Steakhouse combines a dynamic atmosphere with traditional dishes. From housemade pasta dishes to prime cut steaks and fresh seafood, you will fall in love with our chef’s recipes, transporting you back to Italy. Take pleasure in every dish with perfectly paired selections from a carefully assembled wine collection.We believe in supporting local farmers and suppliers that produce fresh, sustainable and traceable ingredients. By working together, we can help protect the environment and ensure all animals are treated humanely through modern farming practices. We hope you'll enjoy these local ingredients and have an outstanding dining experience with us.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ