Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. カナダ
  3. バンクーバー、ブリティッシュ・コロンビア州

Marpole​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(25)

ELEMの写真
4.7
素晴らしい(88)
価格:非常に高い
• グローバル料理 • マウント ・ プレザント
本日19回予約が入りました。
ELEM is a new restaurant and cocktail lab on Main + 5th. Guests can expect to indulge in Top Chef Canada alum Mayekar’s bold cooking, featuring creative flavour-packed dishes that highlight the unique spices from cuisines around the world with local ingredients, alongside Winnie Sun’s inventive, element-inspired and sustainability-driven cocktails.ELEM’s food menu is an exploration of flavours and spices from all corners of the world, including Bangkok, California, Spain, Mexico, Italy, and Mumbai – all inspired by Mayekar’s extensive travels and Indian heritage. There will also be a big focus on local BC-grown ingredients. The 2,946 square foot, 76-seat space was designed by Vancouver-based Marko Simcich Architect and features three dining spaces and an open window into the kitchen to see the chefs at work.
The Acornの写真
4.8
素晴らしい(96)
価格:高い
• ベジタリアン・野菜料理 • マウント ・ プレザント
本日19回予約が入りました。
The Acorn, a MICHELIN Recommended and award-winning restaurant, brings a fresh, modern approach to vegetable-forward dining in the heart of Vancouver’s Main Street. Known for its creative, locavore-driven menu, The Acorn delivers an unforgettable dining experience using locally sourced, peak-season ingredients. With options for vegans, vegetarians, and gluten-free diners, even the most dedicated carnivores leave satisfied.Our commitment to sustainability runs deep. In our zero-waste kitchen and bar, every part of the ingredient shines—from the skins and stems to pits and peels—transformed into inventive dishes and drinks. We’re proud of our close relationships with local organic farmers, foragers, winemakers, and distillers, ensuring that 99% of what you enjoy on the plate (and sometimes the plate itself!) is grown, harvested, or crafted right here in BC and Western Canada. Signature cocktails shine while local wines showcase the harmony of Terroir to plate.
Published on Mainの写真
4.7
素晴らしい(23)
価格:非常に高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • マウント ・ プレザント
本日47回予約が入りました。
Published on Main is a Michelin-starred restaurant in Vancouver, offering a contemporary dining experience with a focus on local and seasonal ingredients. The restaurant's innovative menu and elegant ambiance have earned it critical acclaim, including a top ranking in Canada's 100 Best Restaurants.Published on Main's menu is a testament to Chef Gus Stieffenhofer-Brandson's creativity and passion. Each dish is a work of art, showcasing the freshest seasonal ingredients with innovative techniques and unexpected flavor combinations. From the amuse-bouche to the final dessert, every bite is a delightful surprise.Published on Main is committed to using sustainable and locally sourced ingredients. The restaurant partners with local farmers and producers to ensure the highest quality ingredients, while minimizing its environmental impact.
Fable Diner & Barの写真
4.2
非常に良い(343)
価格:普通
• ファーム・トゥ・テーブル • イエールタウン
本日6回予約が入りました。
We are so excited to get an opportunity to re-open and amazing location in the heart of Vancouver and cook some amazing brunches, dinner, burgers and pizza for all. We will contiune to source local and fresh ingredients and prepare from scratch as many products as we can.
Yuwa Japanese Cuisine (fka Zest Restaurant)の写真
4.8
素晴らしい(1302)
価格:非常に高い
• 日本料理 • キツラノ
本日10回予約が入りました。
ベスト高級和食レストラン - Vancouver Magazine誌レストラン賞 ゴールドワインリスト賞 - バンクーバー・インターナショナル・ワインフェスティバル Zestは、バンクーバーの高級地区 ウェストサイドに位置しています。店内は、日本のシンプルさに西海岸の風景から引き出される官能性と要素を組み合わせたエレガントで穏やかな雰囲気です。メニューは伝統的な和食とヨーロッパ風の冒険的なメニューのミックスで、モダンな盛り付けです。シェフのおまかせコース(遅くとも24時間前までの予約が必要)には旬の地元食材を使用したシェフの特別料理7〜8品が含まれます。受賞歴のあるワイン/日本酒リストからお好きなワインや日本酒を選んで、小皿料理と共に楽しむことも可能です。
Honey Salt - Parq Vancouverの写真
4.4
非常に良い(2030)
価格:高い
• カナダ料理 • スタジアム地区
本日13回予約が入りました。
Honey Salt is a restaurant dedicated to celebrating the best of B.C. It is located on the lobby level of JW Marriott inside Parq Vancouver. Serves as a cozy home-style, welcoming restaurant with a sophisticated and casual neighborhood ambiance. The cuisine consists of a dynamic, seasonally inspired menu showcasing local ingredients with an emphasis on farm-to-table. The restaurant will boast a lively bar fueled by culinary inspired cocktails, regional spirits and beers, and BC centric wine list. As Honey Salt is not located on the Casino floor, kids are welcome!
Song (By Kin Kao)の写真
4.7
素晴らしい(569)
価格:高い
• タイ料理 • マウント ・ プレザント
本日20回予約が入りました。
At Song (by Kin Kao), we offer a seasonal food menu paired with a natural wines and signature cocktails. We choose the best seasonal local ingredients whenever possible. At its core, our flavours are authentic Thai from all over Thailand. After opening for less than a year, we were honoured with Michelin Guide's prestigious BIB GOURMAND for exceptional value and quality.Our beautiful space is designed by renown local architects Scott & Scott Architects. Our bright room is dimmed before dinner service to keep the attention on our guests and the food for the evening. Expect spicy Thai, fresh daily seafood and good vibes all night long at Song. Our online reservation is limited to 6 guests; should you require 7+, please call/email us once you have booked a table for 6 & we will change on our end should we have the space to accommodate. OUR POLICY FOR GROUPS OF 5 OR MORE IS SUBJECT TO AUTO-GRATUITY (20%) and space is very limited.We look forward to welcoming you!
Tojo's Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(853)
価格:非常に高い
• 日本料理 • フェアビュー
本日2回予約が入りました。
東條は日本最南端の鹿児島にある大変美しい火山の麓で、戦後に育ちました。彼は若い頃に日本を代表する料亭のひとつで最高級和食店の、有名な大乃やで修行をしまた。大乃やで何年も1日16時間働いた東條は、彼が今日でも活用している2000種もの和食のレシピを修得しました。彼はこの時期に最高級で新鮮な魚や農産物を選別する目を養いました。東條の創作への情熱は当時は厳格であった和食の壁を越えたため、彼は1971年に北米に移りました。東條はここの先入観のない多文化は、彼の考えをより受け入れてくれるだろうと感じました。彼はバンクーバーで彼の完璧なお客様を見つけたのです。
Torafukuの写真
4.3
非常に良い(738)
価格:高い
• アジア料理 • チャイナタウン
本日6回予約が入りました。
Nestled on the border of historic Chinatown, Torafuku invites you to experience simple, yet adventurous interpretations of pan Asian flavours. Explore contemporary dishes crafted with local ingredients sourced from local farms complemented by carefully selected wines, local craft beers, and a fashionable cocktail list. Diners are encouraged to enjoy innovative, yet affordable shared plates where east meets west, in a dynamic open concept space.
Flying Pig Yaletownの写真
4.6
素晴らしい(284)
価格:高い
• カナダ料理 • イエールタウン
本日16回予約が入りました。
Owned and operated by John Crook and his partner Erik Heck, The Flying Pig Yaletown is referred to as a nouveau Canadian bistro in the community for its fresh, local ingredients and quality food. The restaurant opened for business in August 2011 and is known for its contemporary Canadian and seafood specials. It has a nice décor comprising of a combination of dark and light colored wooden furniture, along with brick style and white painted walls. The ambiance is casual and welcoming, and customers prefer to have brunch, lunch and dinner here.The Flying Pig Yaletown has separate menus for dinner, lunch, brunch and happy hour. There is also a wine & beverage list featuring different types of drinks from the restaurant's full bar. The Flying Pig Yaletown has a private room reserved for small gatherings and special events, which can accommodate up to 28 people.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ