Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Mercer Island​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(34)

The Georgeの写真
4.4
非常に良い(1128)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日79回予約が入りました。
Discover The George: A modern dining marvel led by Chef Guillermo Carreno. Indulge in a brasserie-inspired menu and lavish bar program within a high-design arena, ushering in a new era for the historic hotel's iconic dining room. Our evolving menu celebrates local seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts.Embrace the Pacific Northwest at The George, savoring the freshest seafood from local waters and curated dry-aged meats. Artisan cheeses and vibrant fruits and vegetables are locally sourced. Signature dishes vary with seasons, from summer scallops to classic Steak & Frites.Honoring the hotel's architecture, The George nods to George B. Post. Renowned Spanish design studio Lázaro Rosa-Violán orchestrates a captivating interior, blending history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, pendant lamp chandeliers, and striking marble floors elevate the ambiance while floor-to-ceiling iron and glass doors complete the vision.
Tulioの写真
4.7
素晴らしい(4088)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日50回予約が入りました。
Tulio Ristorante(テューリオ・リストランテ)のアンティークな回転ドアを通り抜けると、シアトルのダウンタウンの中心部で賑やかなイタリアのトラットリアに入ったかのような気分になります。シェフWalter Pisanoは、食事客や評論家に感動を与え続けて来たこの長年の人気店に心を注いでいます。シンプルで洗練された大胆な風味の料理は、新鮮な太平洋岸北西部の食材と素朴なイタリア料理を組み合わせています。ダウンタウン・シアトルの素晴らしい立地にくわえ、温かな居心地の良い雰囲気と優れたサービスは、Tulio(テューリオ)が街の最高のレストランの1つとみなされている理由です。
Terra Plataの写真
4.6
素晴らしい(4181)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日32回予約が入りました。
Terra Plataはシェフ、タマラ・マーフィーによる「アース・トゥ・プレート(Earth to Plate)」がコンセプトのレストランです。 地元の生産者&職人から仕入れた季節の食材を使用し、心のこもったおいしい創作料理を提供しています。
Larkの写真
4.6
素晴らしい(1210)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日21回予約が入りました。
John Sundstromシェフが手掛けるLarkは、職人に焦点を当てた太平洋岸北西部随一の高級レストランです。Larkは地元の職人、農家、採食者と協力し、各シーズン最高のサービスを提供しています。Larkの中二階に位置するBitter/Rawでは牡蠣、クルード、シャルキュトリ(ハム類)を用意し、ディナー前のドリンクや小皿料理を楽しむのに最適です。Bitter/RawではLarkのフルメニューも提供しています。
Charlotte Restaurant & Loungeの写真
4.6
素晴らしい(605)
価格:非常に高い
• アメリカ地方料理(北西部) • ダウンタウン
本日40回予約が入りました。
Where Pacific Northwest cuisine takes a contemporary twist. Situated on the 16th floor of Lotte Hotel Seattle, Charlotte Restaurant & Lounge offers sweeping views of Elliott Bay. Imaginative dishes are crafted with fresh and local ingredients, paired perfectly with carefully curated, seasonally-changing cocktails. Reservations are strongly encouraged and can be made online for up to 8 guests. For reservations of 9 or more, please email us at charlotte@lottehotelseattle.com or call 206.800.8117 for information on our large party offerings.
That's Amore - Seattleの写真
4.7
素晴らしい(1111)
価格:高い
• イタリア料理 • レスキ、マドロナ、マディソン公園
本日6回予約が入りました。
州間高速道路90号線のベーカー山近くのトンネルの先にある、That's Amoré Italian Café(ザッツ・アモーレ・イタリアン・カフェ)へようこそ。そこではシアトルのスカイライン、ピュージェット・サウンドのエリオット湾、オリンピック山脈の壮大な夕日などユニークな景色を望むレストランで、現代風にアレンジされた伝統的なイタリア料理をお楽しみください。食事の前後には、建物の北側にあるビューポイント・パークへの散歩をお楽しみください。そこからはレーニア・バレー、ビーコン・ヒル、ファースト・ヒルなどが並ぶ、西側の景色をパノラマで見ることができます。レストランへはシアトル中心部から数分です。地元の新鮮な食材を可能な限り使用している、カジュアルで居心地の良いレストランを、あなたもきっと気に入ることでしょう。
Bateauの写真
4.5
非常に良い(1210)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日21回予約が入りました。
Bateauでは店内で解体し、乾燥熟成させた牛肉を提供しています。ウィッビー島にある自家農場からの特選肉を取り揃えており、品質、持続可能性、動物福祉に関する同様の基準を満たした他の農場からも仕入れています。量り売り方式を採用しており、鉄板で調理しています。創作サイドメニュー、フライドポテト、有名なカクテル、種類豊富なボトルリストも用意しており、フレンドリーで洗練されたサービスを心がけています。 「私たちは自家農場の動物の部位すべてを無駄なく使用し、出産、世話、餌、と畜、解体、乾燥熟成といった全工程の指導を行っています。最高の牛肉を育て、準備し、いかなる場所でも提供することが私たちの願いです」とシェフのRenee Ericksonは述べています。
Herb & Bitter Public Houseの写真
4.4
非常に良い(370)
価格:普通
• ガストロパブ • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日3回予約が入りました。
The decor of Herb & Bitter Public House is a fusion of modern and vintage elements, taking large consideration in using salvaged building materials, antiques and contemporary raw building supplies. A year-round retractable glass conservatory covers the 1000 square foot patio. String lighting illuminates the European café style setting.The comprehensive spirits program is progressive and centered around Italian Amari. The overall menu concept is diverse and eclectic with seasonal plates . We incorporate many cuisines and world flavors into dishes that are house-made with as many local, and sustainable ingredients as possible; taking into consideration dietary needs such as gluten-free, dairy-free, vegetarian and vegan.Owner and Entrepreneur: Jesus Escobar
OOLA Capitol Hillの写真
4.9
素晴らしい(107)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日9回予約が入りました。
We always leave ample space for walk-in's so come on over! Party's over 6 people, give us a call or send a direct message on our website. OOLA Capitol Hill offers craft cocktails showcasing OOLA spirits, elevated bar snacks and PNW casual fine dining, shared plates, driven by the seasons. Executive Chef Elizabeth Blacker creates photo-worthy share plates with the freshest seasonal ingredients with a Pacific Northwest flair.Nestled in a private courtyard on Union Street between 14th and 15th, OOLA Capitol Hill is a gem of a building with two garage doors opening onto a patio shaded by mature Japanese Maple trees. With 11 seats at the bar and 22 on the floor, it is one of the rare intimate community treasures that make Seattle a marvel. We also have a Private Dining Room for parties from 8-20.
Violetの写真
4.8
素晴らしい(722)
価格:普通
• アメリカ料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日14回予約が入りました。
Violet, voted Best New Restaurant 2019, by Seattle Magazine, is the newest concept by executive chef William Belickis. Violet offers a unique American Omakase dining experience influenced by French, Italian, and Spanish cuisine.Chef William Belickis emphasizes a strong dedication to seasonal and local ingredients grown in our own rooftop farm and sourced from trusted farms/purveyors, as well as the finest ingredients the world has to offer.Our menu is seasonal based on Chef's choice of the freshest ingredients available to create artistic flavors. Put trust in Chef William Belickis's hands and experience the American Omakase, a personalized 5-course seasonal tasting menu. Wine pairing is available and our knowledgeable staff can help you customize your dining experience.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ