Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Roosevelt​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(34)

Autumn Seattleの写真
4.7
素晴らしい(467)
価格:高い
• アメリカ料理 • フィニー ・ リッジ
本日10回予約が入りました。
Welcome to Autumn Seattle! Located in the Phinney Ridge neighborhood of Seattle, Autumn Restaurant focuses on a simple approach to pasta, seafood & vegetables.
Harvest Beatの写真
4.8
素晴らしい(1155)
価格:非常に高い
• ビーガン • ウォリングフォード
本日6回予約が入りました。
Harvest Beatの料理は季節に応じたもので、地元の有機農家と収穫者をサポートし、意識的な生活を送るコミュニティづくりに貢献しています。
Sushi Kappo Tamura - Dining Roomの写真
4.8
素晴らしい(1733)
価格:非常に高い
• 日本料理 • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日6回予約が入りました。
地元や季節の食材を使うことは日本料理において最も重要な要素で、国際的な料理のコミュニティでも第一の原則となっています。Tamuraはその理念に真剣に取り組み、太平洋岸北西部の旬の食材を使用した本格的な日本料理を提供しています。 Tamuraは割烹スタイルのレストランで、料理はオープンキッチンで調理され迅速にテーブルまで運ばれます。活気のある雰囲気の中で、スタッフとゲストが料理などについての話します。お客様を知り、親しみがありながらもプロフェッショナルな対応でサービスを提供する最高のレストランになることを目標にしています。
Sophonの写真
4.7
素晴らしい(134)
価格:高い
• カンボジア料理 • フィニー ・ リッジ
本日6回予約が入りました。
From the beautifully prepared and exquisitely presented dishes, to the hand crafted local foraged cocktails, it is our goal to bring a homage of gratitude for Khmer cuisine to the Phinney Ridge neighborhood. Every dish is designed thoughtfully, by the owner, Karuna Long for you and your family to share. Our menu and preparations take emphasis on fresh local ingredients that arrive daily with pronounced flavors from all parts of Cambodia. Sophon is a full-service restaurant and bar located in the Phinney Ridge neighborhood of Seattle, WA. We’re open daily; Tuesday - Saturday Serving Dinner from 5p First seating - 9p Last SeatingNEW! Happy hour will be in the bar and patio for Walk in's only from 5-6 on Tuesday- Thursday!
Terra Plataの写真
4.6
素晴らしい(4183)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日30回予約が入りました。
Terra Plataはシェフ、タマラ・マーフィーによる「アース・トゥ・プレート(Earth to Plate)」がコンセプトのレストランです。 地元の生産者&職人から仕入れた季節の食材を使用し、心のこもったおいしい創作料理を提供しています。
Cantinetta - Wallingfordの写真
4.7
素晴らしい(1467)
価格:普通
• イタリア料理 • ウォリングフォード
本日22回予約が入りました。
イタリアンレストラン&バーで、太平洋岸北西部からの季節の食材を使用したトスカーナの伝統料理を中心に提供しています。
The Ballard Cutの写真
4.6
素晴らしい(632)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • バラード/フリーモント
本日19回予約が入りました。
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar specializing in local and seasonal ingredients. Our 1200+ bottle whiskey list ranges from Japanese and Scotch single malts to American bourbons and ryes. The collection is curated to include contemporary and affordable bottles as well as rare and antique vintages. Enjoy a scratch cocktail on our patio as you take in the energetic Ballard nightlife; share a bottle of wine and a tomahawk steak with friends and family; or take a trip around the world with a custom whisk(e)y flight built by our passionate and experienced staff. Helmed by owner Tommy Patrick and chef Rachael Peebles, The Ballard Cut is the culmination of decades of hard work and dedication in the restaurant industry. We sincerely hope you enjoy your dining experience.*We have both indoor and outdoor sidewalk seating available. Please call during business hours to confirm any seating requests.*
Sushi Kappo Tamura - Omakase at Sushi Barの写真
4.8
素晴らしい(11)
価格:非常に高い
• 寿司 • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日2回予約が入りました。
Using local and seasonal ingredients is the most important element in Japanese cuisine. It also has become the primary principle for the international culinary community. With commitment to that philosophy, Tamura features sustainable seasonal ingredients of the Pacific Northwest in authentic Japanese preparation. Tamura is a Kappo style restaurant where food is prepared in an open kitchen and served quickly in a lively environment where staff and guests talk about the food and beyond. Our goal is to become the very best restaurant to our guests by getting to know them and serving them in a personable yet professional manner. *Please note that a 20% living wage charge is included (dine in only). The house retains 100% of these charges to help fund higher wages and benefits to all staff. Additional gratuity is not expected.
Art of the Tableの写真
4.7
素晴らしい(1002)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウォリングフォード
当店はくつろげるダイニングルームや、キッチンを見渡す5席の「シェフズテーブル」、地元の農家や職人との緊密な連携により、シアトルで7年以上にわたり、食べ物と、太平洋岸北西部での食材の育成や収穫に命をかける人々に敬意を表してきました。シェフのダスティン・ロンスピーズによるArt of the Tableのメニューは、すべて地元産の様々な旬の食材を使用して一からお作りするため、毎日更新しています。当店を最もよく表しているテイスティングメニューは特におすすめです。水曜、木曜、日曜はテイスティングメニューに加え、アラカルトメニューを提供しています(金曜、土曜は食事制限のある方向けの代替メニューは提供しておらず、テイスティングメニューのみ提供しています)。
Larkの写真
4.6
素晴らしい(1212)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日17回予約が入りました。
John Sundstromシェフが手掛けるLarkは、職人に焦点を当てた太平洋岸北西部随一の高級レストランです。Larkは地元の職人、農家、採食者と協力し、各シーズン最高のサービスを提供しています。Larkの中二階に位置するBitter/Rawでは牡蠣、クルード、シャルキュトリ(ハム類)を用意し、ディナー前のドリンクや小皿料理を楽しむのに最適です。Bitter/RawではLarkのフルメニューも提供しています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ