Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

San Marcos​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(5)

Collette’sの写真
4.8
素晴らしい(1340)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • エスコンディード
本日2回予約が入りました。
We are committed to giving you a French inspired farm to table fine dining experience. We are forging partnerships with local farmers and organizations to bring you good food done well. We believe that food has the power to bring people together and build community, and we're honored to be a part of that process.
Ember & Ryeの写真
4.6
素晴らしい(1222)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • カールスバッド
本日26回予約が入りました。
Dine overlooking the 18th green at this Richard Blais steakhouse... of sorts. This delightful collaboration with acclaimed chef and television personality offers delectable steaks and fresh seafood dishes rooted in fine local ingredients, served in a casual, vintage clubhouse setting located at the signature Arnold Palmer designed Aviara Golf Club.
UNION Kitchen & Tapの写真
4.7
素晴らしい(1056)
価格:普通
• アメリカ料理 • エンシニータス
UNION Kitchen & Tapはエンシニータス・ダウンタウンの南端、歴史的な国道101号線沿いに位置します。魅力的で、暖かく、快適な雰囲気のレストランで、現代アメリカ料理を提供しています。エグゼクティブシェフのJason Gethinが手掛けるメニューは頻繁に内容が変わり、料理には地元の食材やオーガニック食材を主に使用しています。季節のサラダ、豊富なサンドイッチ、プライムステーキや&チョップ、肉好きまたはベジタリアン向けの特選料理各種を含む種類豊富なメニューを用意しています。UNION Kitchen & Tapでは充実した地元のクラフトビール、希少なワイン、特製カクテルも楽しめ、バーは深夜の02:00まで営業しています。
Le Papagayo Encinitasの写真
4.4
非常に良い(2257)
価格:普通
• アメリカ料理 • エンシニータス
本日22回予約が入りました。
Le Papagayoでは洗練された素晴らしい雰囲気とともに、地中海料理とアジア料理のアレンジを効かせた太平洋沿岸地域の料理を提供しています。地中海料理とアジア料理に着想を得たユニークな料理はすべて、新鮮な地元食材を使って丹念に手作りしています。 Le Papagayoでは五感を刺激する素晴らしいひとときを過ごせます。 アートギャラリーのような、温かみのある快適なダイニングルームにて極上の料理をお楽しみください。 ラウンジ、暖房付きのパティオを併設し、ライブ音楽を毎晩演奏しています。
AVANTの写真
4.5
非常に良い(1666)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ポーウェイ/ランチョ ベルナルド
本日5回予約が入りました。
AVANT is the signature Forbes Four-Star rated restaurant at Rancho Bernardo Inn, offering elevated contemporary California cuisine that unites culinary influences and flavors from Baja California with French techniques and inspiration. The seasonal menu uses the freshest local ingredients and produce from The Inn's on-site garden. Regional Sommelier & Cellar Master Joe Baumgardner has curated an award-winning wine cellar for AVANT, from limited production wines around the globe to bio-dynamically farmed selections, offering the perfect pairing for each course. AVANT's cocktail program serves up imaginative libations ranging from light to direct, all complemented by playful presentations and artistic touches. The essential San Diego dining experience is set in inviting indoor and outdoor spaces with stunning views of the surrounding resort.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ