Santa Monicaの地元産の食材を使った料理が食べられるお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(17)
本日10回予約が入りました。
Growing up in Italy, my family cooked at home and had the most extraordinary experiences with ingredients grown in our backyard, paired with the wines my chef/restaurateur stepfather would bring back from regions throughout Italy. I fell in love with food as a child watching my stepfather, once nominated a top chef in Italy, work in restaurant kitchens and floors. Moving to California in 1991 and subsequently to Santa Monica and experiencing the Farmers Market inspired me to start Orto - Italian for “vegetable garden” - where I meld local ingredients and organic herbs grown here at the restaurant to create traditional Italian recipes. At our bar you’ll find a cocktail list created from fresh herbs and premium spirits, and our wine list focuses on sustainable and organic producers. Andrea InioHappy Hour Monday-Thursday 5-7pmValidated parking is available for $7 for 3 hours at 501 Santa Monica Blvd (enter on 5th street, behind the Citibank)
本日26回予約が入りました。
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
SOCALO is a beachy, California canteen and Mexican pub from award-winning chef/owners Susan Feniger and Mary Sue Milliken. Located within the Gateway Hotel, SOCALO offers seasonal and organic SoCal Mexican fare with cocktails, Mexican wines and craft beers. SOCALO has been named Eater's Superb Santa Monica Restaurants and Hottest Happy Hours, LA Times' 101 Best Restaurants, Best Tacos and Best Mexican Restaurants in LA by Time Out and Thrillist.Open for indoor and outdoor dining, and counter service dining prior to 4pm (no reservations necessary nor taken). Takeout and delivery with plenty of vegan, vegetarian, and gluten-free options available.For groups of 7 or more, please call 310.451.1655 to discuss accommodations, or visit socalo.com. We offer semi-private spaces, private banquet rooms, long communal tables, and two spacious outdoor patios.Mary Sue & Susan are the founders of Mundo Hospitality Group, including Border Grill, Pacha Mamas, BBQ Mexicana, SOCALO & Alice B.
本日62回予約が入りました。
2010年にオープンしたFarmshop(ファームショップ)はレストランと職人市場&ベーカリーで、サンタモニカの26th通りの、1948年から続く歴史的なブレントウッド・カントリー・マート内に位置しています。
Jeff Cercielloの料理は旬の地元産の食材を大切にしています。LAタイムズの Irene Verbilaは、「日曜の夜のFarmshopは、最高のフライドチキンをメインにしています。私が最高の食事トップ10にあげたいのは、Cercielloのオーガニック・ロースト・チキンです。金色でパリパリ、フレッシュで身がぎっしりと詰まっていながらジューシーで、一口ごとにどんどんおいしくなっていくようです」と評しています。
新鮮な地元の食材を際立たせることに加えて、Farmshopではカリフォルニア中心にそろえたワインリスト、厳選されたチーズ、豚肉加工品、職人による食品や家庭用品を提供しており、彼らが誇りに思う多くのカリフォルニアの農家、生産者、販売業者に敬意を評しています。
The Tasting Kitchenは、さまざまな国の要素が融合した料理、その雰囲気と常連客が新しいアメリカンダイニングの心と魂をわしづかみにする店です。ほの暗いダイニングルームは親密な高級ダイニングの究極でありながら、友人とボトルワインを分け合って閉店時間まで気兼ねなく飲むことができる雰囲気を保っています。
一から作るというキッチン哲学を体現するメニューは日替わりで、パスタは毎日手作り、肉は店内で塩漬け、
食材は地元農家の市場で仕入れ、料理はすべて当日調理しています。
壮大なデザインと雰囲気の店で、手作りの新古典派の料理、お客様のガイドでありコンパニオンでもあるサービスを提供しています。是非ご来店のうえ、何なりと質問して食事を楽しんでください。
本日6回予約が入りました。
Step inside the warm glow of Imari's hand-made oak interior and feel transported by an ever-evolving menu under the culinary direction of world-renowned Chef Derek Wilcox of 3-Michelin-starred Kikunoi (Kyoto) and Shoji (NYC). Here you can discover Washoku — a celebration of Japanese culture through traditional dishes, in harmony with the seasons, and local ingredients. With gracious hospitality and presented on shareable plates, Imari stays true to culture by sourcing the finest and freshest ingredients available.
本日1回予約が入りました。
Rustic Kitchen has been serving the local Mar Vista community and surrounding cities for over eight years now! We are a family owned restaurant, sourcing local ingredients and serving up quality dishes that reflect our southern California heritage as well as our family’s Italian roots. Chef Noelle likes to focus on quality ingredients and straightforward preparations. Customer favorites include steak frites, Branzino, chicken pot pie, pan roasted salmon, BBQ pork chop and our super popular RK burger. The wine list is second to none having been recognized by Wine Spectator magazine with their level two Best of Award of Excellence (2-glass) for 5 years in a row. We offer over 60 wines by the glass, flights and more. RK is here to make your wine journey fun and educational. We bring special winemaker events every month as well as our monthly/seasonal specials. Cheers – Chef Noelle Fanaris and Certified Sommelier John Fanaris, Proprietors
本日18回予約が入りました。
Koi Los Angelesは風水とモダンなエレガンスが調和した洗練されたスペースです。キャンドルライトに照らされ、禅をテーマにしたアースカラーの自然のディテール、洗練されたデザイン、暖炉、水辺の風景のすべてが完璧な雰囲気を演出しています。
Koiでは地元と各国の食材を使用した現代的な日本料理を提供しています。Koiクリスピーライス・スパイシーマグロ添え、カリカリ・スパイシーなブリのタルタル、ハマチフュージョンのゆず醤油とトリュフのエッセンス添えなど、人気の取り分け料理を用意しています。メインディッシュには、ブラックコッドの味噌マリネ・沖縄ポテトのピューレ添え、神戸スタイルのフィレミニョン「陶板焼き」、チリシーバス蒸しの一味、生姜、椎茸添えなどを楽しめます。Koiの寿司シェフは巻き寿司に加え、伝統的な最上級の魚介類を使用して、今風の味を求める冒険心旺盛なゲストも満足する寿司も日替わりで用意しています。
4.6