Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. カリフォルニア州セントラルコースト

Santa Ynez Valley​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

SY Kitchenの写真
4.9
素晴らしい(3808)
価格:高い
• イタリア料理 • サンタ イネズ バレー
本日42回予約が入りました。
サンタイネスの中心部にある農家を改装して利用した居心地の良いレストランで、シェフのLuca & Francesco Crestanellisが地元食材を使ったモダンなイタリア料理と地元産のワインを提供しています。 バープログラムには、ミクソロジストのAlberto Battagliniが考案した素晴らしいカクテルを取り揃え、ダイニングルーム、ポーチ、中庭で楽しめます。 予約について: ご希望の時間に Open Table から予約できない場合やキャンセルする場合は、レストランまで電話でご連絡ください。 5名以上の予約の場合は、レストランまで直接お電話ください。 S. Y. Kitchenでは、8名以上の予約にはクレジットカード情報が必要で、最低20%のチップが加算されます。詳細はレストランまでお問い合わせください(電話番号:805-691-9794)。キャンセルは予約日の2日前の17:00まで可能で、レストランへの電話連絡が必要となります。キャンセル期限以降は、所定のポリシーに基づき、手数料が発生することがあります。クレジットカード情報は安全に処理されます。
First & Oak at the Mirabelle Innの写真
4.7
素晴らしい(1200)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ソルバング
本日7回予約が入りました。
First & Oak(新規改装済み)は魅力的なMirabelle Innの中に位置し、Steven Snook氏(エグゼクティブシェフ)による風味豊かで繊細な小皿料理各種を提供しています。フランス料理の技法を用い各国風のアレンジを加えた、カリフォルニア風折衷料理を提供しています。お好みに合わせて調理された旬のメニューを楽しめます。前菜&主菜の形式にとらわれず、シェフのメニューを自由に楽しめるように、小皿料理を用意しています。地元産食材、環境に配慮された食材を使用した、刺激的で素晴らしい料理を楽しめます。
Ellie's Tap & Vineの写真
4.9
素晴らしい(655)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • サンタ イネズ バレー
本日4回予約が入りました。
Welcome to Ellie's Tap & Vine... Join us for seasonal cuisine, elegant ranch ambiance and great wine! We are Valley to Table dining, working with many local farms and purveyors; We look forward to seeing you soon! Our menu changes regularly, so please feel free to visit our website: www.elliestapandvine.com or follow us on IG and/or FB.Our restaurant is located in the heart of Santa Ynez. We boast amazing outdoor seating with great views and because it is often a little chilly in the evening, we have heaters. We are also dog and cat friendly.We know re-adjusting to dining out is a strange experience for everyone and we are all slowly returning. For now, we will be suspending lunch service.
The Gathering Tableの写真
4.7
素晴らしい(94)
価格:高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ソルバング
本日17回予約が入りました。
Welcome to The Gathering Table, Solvang’s newest culinary gem. Led by acclaimed Chef Budi Kazali, renowned for his innovative Asian cuisine with French influences, our restaurant promises an unforgettable dining experience.Chef Budi Kazali brings his mastery to every dish, infusing flavors from his Indonesian heritage with local ingredients sourced from nearby farms. Whether indulging in his signature dishes or exploring new creations, every bite at The Gathering Table is a celebration of culinary artistry.Situated amidst Solvang’s picturesque streets, our restaurant offers a serene outdoor dining area, perfect for enjoying Chef Kazali’s creations al fresco. Inside, savor handcrafted cocktails at our full bar or host an intimate gathering in our Private Dining Room, where every detail is tailored to exceed your expectations.Discover a place where exquisite cuisine meets warm and approachable hospitality at The Gathering Table!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ