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South Austin​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

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現在地周辺のご予約可能な店舗(14)

Suerteの写真
4.9
素晴らしい(130)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • イースト・オースティン
本日98回予約が入りました。
Suerte is a restaurant inspired by the people, cooking techniques, and flavors of Mexico. Nationally acclaimed Chef Fermin Nunez and his team pride themselves on the use of local ingredients from our beloved farmers to achieve something delicious and uniquely East Austin.
Geraldine’sの写真
4.6
素晴らしい(2382)
価格:普通
• 未指定 • ダウンタウン
本日11回予約が入りました。
レディー・バード湖とダウンタウンのスカイラインを上から見渡せるGeraldine'sは、かつてレイニー・ストリートを歩き回っていたホロホロ鳥にちなんで名付けられました。いたるところにオースティンの歴史と文化への敬意が感じられるレストランで、シェフがつくるモダンなメニューには地元産の食材を使用し、生演奏はオースティンを語るのに欠かせないということで、毎晩コンサートを開催しています。テキサスの照りつける太陽を遮ってくれる屋上ラウンジがあり、プライベートカバナ席と屋外席も併設しています。
Interoの写真
4.8
素晴らしい(1715)
価格:高い
• イタリア料理 • イースト・オースティン
本日46回予約が入りました。
Just as in Italy where the food is genuine and locally sourced, you'll find the same at Intero with farm-to-table Italian cuisine. At its core, the concept behind Italian cooking stems from necessity and gratitude for regionally available ingredients. Intero, translating to “whole’’ in Italian, embraces this concept utilizing local ingredients from their entirety, paired with traditional Italian techniques and cooking sensibilities. This naturally sustainable approach allows for innovative, yet familiar dishes that highlight the seasonal availability of what’s grown and raised in Texas. Additionally, Intero provides an authentic nod to the sweet side of Italy offering specialty house-made artisan chocolates (including truffles, barks, and sipping chocolate) along with other traditional Italian desserts in classic, seasonal and unique flavors. Enjoy various Amari, select wines and craft cocktails indoors or out, set in Intero's modern casual atmosphere.
Tomaloの写真
3.9
とても良い(148)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日4回予約が入りました。
Tomalo is a worldly Mexican inspired restaurant, created by UrbanSpace Hospitality, that draws influences from various regions of Mexico and beyond. Tomalo anchors the ground level of the 44 East Ave. Residences, the skyscraper on the banks of Lady Bird Lake where East Ave meets Rainey St. We source and utilize local ingredients and a focus on community. Reservations are recommended but walk-ins are welcomed any day of the week (closed Mondays).
Casa Biancaの写真
4.7
素晴らしい(45)
価格:高い
• イタリア料理 • イースト・オースティン
本日18回予約が入りました。
Named one of Austin Monthly's 2024 Best New Restaurants, Casa Bianca is a full service restaurant and cocktail bar with a focus on high quality seafood, handmade pastas, and local ingredients. Executive Chef/Owner Joseph Zoccoli's maximalist take on contemporary Italian-American cuisine presents a new and exciting addition to the Austin culinary landscape. While the flavors and names of Chef Zoccoli's dishes come from his family’s origin in Italy, the forms and techniques he employs are informed by a decade of experience cooking Japanese cuisine. Sporting Bauhaus and Art Deco influenced interior design and centrally located just east of Downtown Austin, Casa Bianca offers reservations for bar, dining room, and al fresco patio dining.
Summer House on Music Laneの写真
4.6
素晴らしい(24)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日46回予約が入りました。
Summer House on Music Lane is inspired by the casual sophistication that defines a lake house weekend and is the perfect spot for breakfast, lunch, dinner, or a lively weekend brunch.The menu features seasonal, honest cooking that balances old-school hospitality with a decidedly unpretentious, Austin sensibility. Executive Chef Nick Erven focuses on local ingredients and live-fire cooking techniques, offering hearty proteins, housemade pastas, and elevated snacks. Summer House on Music Lane is located in the heart of South Congress at Hotel Magdalena, part of Bunkhouse Hotels. To learn more, visit bunkhousehotels.com.
Ranch 616の写真
4.7
素晴らしい(1578)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南西部) • ダウンタウン
本日56回予約が入りました。
South Texas Ice House, "Texas Cuisine" Products from the Texas Gulf to the Texas Hill Country."The huge snake logo on the outside of an otherwise nondescript building -- created by Bob "Daddy-O" Wade, best known for the oversize boots that front San Antonio's North Star Mall -- is your first hint that this place might be a bit, well, different. Inside, cowboy kitsch, 1950s diner decor, and Mexican folk art mingle, as do workers from the nearby county offices, local movers and shakers, and anyone else looking for terrific food that, like the decor, defies easy categorization.Call it South Texas gourmet. You can really taste the chipotle chilies in the tartar sauce that comes with some of the best crispy oysters this side of the Mason-Dixon Line, and the Gulf fish tacos are gussied up with chili lime aioli and Tabasco jalapeño onions. You get the idea -- lots of spicy dishes."
Hillside Farmacyの写真
4.5
非常に良い(399)
価格:普通
• アメリカ料理 • イースト・オースティン
本日30回予約が入りました。
Hillside Farmacy(ヒルサイド・ファーマシー)はレストラン&専門食料品店で、薬局のオリジナルのキャビネットを使用して美しく復元されたヒルサイド・ドラッグストアの建物内にあります。メニューはサラダ、サンドイッチ、チーズ、ミートプレート、カキ、新アメリカンスタイルのメインディッシュを提供しており、本格的なバーもあります。農産物や肉は、近隣のイーストサイドの農場やテキサス州の牧場から購入しています。
El Alma Southの写真
4.8
素晴らしい(216)
価格:普通
• メキシコ料理 • サウス・オースティン
本日27回予約が入りました。
El Alma's menu is a vibrant take on the contemporary flavors of Mexico, that also features local ingredients like redfish, lamb, and Texas quail. Chef Alma Alcocer-Thomas approaches the food as if you were a guest dining in her own home.
Fabrikの写真
5.0
素晴らしい(311)
価格:非常に高い
• ビーガン • イースト・オースティン
本日18回予約が入りました。
Winner of The Smart Green Guide's USA Discovery of The Year award, Fabrik is Austin’s first 100-percent plant-based tasting restaurant featuring curated menus that highlight the diversity of plant-based cuisine in an intimate, sophisticated setting. Led by Executive Chef-Owner Je Wallerstein, Fabrik is focused on seasonality and sustainability, sourcing produce and ingredients from local growers and provisioners wherever possible. We offer an eclectic selection of vegan, biodynamic and organic wines, including an optional wine pairing. Fabrik also offers saké as well as a range of non-alcoholic options.We offer two fixed 7-course tastings at 6pm and 8:30pm Tues-Sat. With 4 distinct seasonal menus each year, our cuisine highlights Japanese, Nordic, and Italian flavor profiles. Fabrik is 100% independently owned and operated - we look forward to hosting you!

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