Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Tomales​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Campanellaの写真
4.6
素晴らしい(62)
価格:高い
• イタリア料理 • セバストポル
本日9回予約が入りました。
Updated Italian-American “red sauce” cuisine meets the freshest local ingredients in this family-friendly neighborhood gem. Dinner, lunch, and weekend brunch are served on the year-round garden patio or in the lively dining room with its mix of cozy booths and banquettes. A love letter to the owner’s Brooklyn-born and raised Nonna, Campanella’s menu is classic East Coast Italian with some modern touches. Think New York-style pizza topped with Chicken Parm or “Mac & Peas” with house-made cavatelli. Vegetarian, gluten and dairy-free options, too. Full bar with craft and classic cocktails, local and Italian wines, and beers. The whole family will feel like they’re in the warm embrace of their hip grandma.
Blue Ridge Kitchenの写真
4.4
非常に良い(416)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部) • セバストポル
本日15回予約が入りました。
FEATURING A LOCALLY INSPIRED MENU , THINK CALIFORNIA CUISINE WITH A SOUTHERN DRAWL, IN A CASUAL UPSCALE SETTING Located in the Barlow in Sebastopol, Blue Ridge Kitchen is a farmhouse style wood grill and cocktail bar (cocktails coming soon). Designed for family style sharing, our menu is made up of large and small plates. BRK delivers the level of creativity and quality you would expect from a fine dining establishment, but with the approachability and comfort of a neighborhood staple.
Sushi Koshoの写真
4.6
素晴らしい(359)
価格:高い
• 寿司 • セバストポル
本日10回予約が入りました。
Koshō Restaurant at The Barlow is a modern Japanese and sushi restaurant in Sebastopol with a progressive focus on food, local ingredients, and sustainability. We utilize local purveyors for fresh produce and meats as well as national and international providers for fresh seafood and sushi grade fish. Koshō derives its moniker from the condiment of the same name, Yuzu Koshō. Known for its spicy, acidic and balanced nature, it appears throughout the menu in various forms; including Meyer lemon, grapefruit, and satsuma orange koshō. Our chef, Jake Rand, has traveled to many of the famous markets in Japan and has a vast knowledge of selecting top ingredients and the freshest fish and has over 20 years of experience preparing them.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ