Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Uptown​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(14)

Farm Bar - Lakeviewの写真
4.7
素晴らしい(184)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日41回予約が入りました。
Farm Bar is a neighborhood farm-to-table restaurant with locations in Ravenswood and Lakeview. We serve approachable midwestern fair with local, organic ingredients from our own Brown Dog Farm in Mineral Point Wisconsin. Stop by for dinner to indulge in our Classic Burger and famous Wisconsin Cheese Curds, or bring the whole family for lunch. Our mixologists behind the bar will happily shake up handcrafted cocktails or pour a glass of local wine to pair with brunch on the weekends. Join us for homestyle cooking, friendly faces and a table that feels like home. We limit our environmental footprint by using a digital menu linked to our tables with a QR code. We understand that some guests may require a paper menu, and one can be provided with a list of standards items upon request. In order to meet added costs from the city, we've added a voluntary 3% COB fee to our checks. We understand that rising costs affect our guests too, so we will remove this fee upon request.
LAURELの写真
4.3
非常に良い(18)
価格:高い
• アメリカ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日3回予約が入りました。
LAUREL, nestled in Chicago's iconic Talbott Hotel, blends New American creativity with Mediterranean flavors, sourcing local and seasonal ingredients. Experience Mediterranean warmth paired with cosmopolitan flair in our full-service yet casual setting, offering a culinary journey for any occasion. Our design pays homage to the Mediterranean's diverse landscapes and artistic influences, creating a modern ambiance. Welcome to LAUREL, where craftsmanship meets creativity, and every meal celebrates flavor, community, and the art of living well.
Edenの写真
4.8
素晴らしい(1577)
価格:高い
• アメリカ料理 • Avondale
本日29回予約が入りました。
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Mordecaiの写真
4.5
非常に良い(306)
価格:普通
• アメリカ料理 • リグレーヴィル
本日15回予約が入りました。
Focusing on seasonal and local ingredients, Chef Matthias Merges, brings traditional American classics to life with a sense of whimsy and approachability.Mordecai and our second-floor bar, Hush Money, boast an extensive list of vintage and collectable spirits along with innovative cocktails curated by the same team responsible for Logan Square’s renowned Billy Sunday.We are proud to be an enclave for both our neighbors and new friends alike. Whether you are in Wrigleyville for a Cub’s game, a fun spirits experience, or dinner with friends, we are here to welcome you to Mordecai!
Basant Modern Indianの写真
4.7
素晴らしい(438)
価格:高い
• インド料理 • ノース・センター
本日10回予約が入りました。
Basant showcases modern Indian cuisine by complementing the flavors and traditions of India with fresh, local ingredients and classic techniques.The festival of Basant is a tradition, followed for millennia, which symbolizes spring and new beginnings. At Basant, our menu offers skillfully done imaginative variants of traditional Indian cuisine, focusing on the crispness and cleanness of scents and flavors.
Blue Door Kitchen & Gardenの写真
4.7
素晴らしい(2377)
価格:普通
• アメリカ料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日39回予約が入りました。
有名シェフArt Smithが手がけるBlue Door Kitchen & Gardenへぜひ足をお運びください。シカゴのゴールドコースト中心部にあるファーム・トゥ・テーブルのオアシスで、季節の味覚を楽しめるメニューにこだわっています。Blue Doorブランドは当初から持続可能で確かな食材の代名詞となってきました。インディアナ州のかつてオプラ・ウィンフリーが所有していた土地に作った、その名の通りBlue Door Farmをはじめ、中西部の農場から届く旬の新鮮な食材を使い、アメリカの伝統料理を提供しています。Blue Door Kitchen & Gardenは農業コミュニティの熱心なメンバーとして、持続可能な生産者と密接に提携し、この土地と本物の地元の食材や味覚の繋がりを皆さまに知っていただけるように努力しています。
Roots Handmade Pizza - West Townの写真
4.5
非常に良い(54)
価格:普通
• ピッツェリア • ウェスト・タウン
本日2回予約が入りました。
Authentic Quad Cities-style pizza. Known for the sweet malt crust, scissor strip cuts, and fresh ingredients, Roots has been serving West Town since 2010. Oh and don't forget about the famous mozzarella sticks, incredible salads, or those chef series pizzas. Painstakingly crafted comfort food made with fresh, local ingredients. House-made root beer and tons of fun for the kids. A Midwest-only (non)root beer list and late-night hours for the night owls. So come on in. Bring the kids. It’s a new Chicago tradition, and it’s damn good.
Bistronomicの写真
4.9
素晴らしい(6030)
価格:普通
• フランス料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日43回予約が入りました。
シカゴのゴールドコースト中心部に位置し、中西部の農場産の食材を使用するビストロです。パリのカルチャーに起源のあるモダンなフレンチ料理を楽しめます。Bistronomicの名前は、ビストロ(bistro)/料理(gastronomy)/経済(economic)の3つの単語を組み合わせています。エグゼクティブシェフ/オーナーのMartial Noguierが長い間見ていた夢が現実になりました。親しみやすく手ごろな価格で提供する、受賞歴のある現代的なフレンチビストロです。 Bistronomicはシカゴ・マガジンおよびシカゴ・トリビューンにより、「ベスト・ニュー・レストラン」に選ばれました。シェフのNoguierは、2度目となるジェームズ・ビアード財団の「五大湖のベストシェフ」を獲得しました。Bistronomicは、「ベスト・ニュー・レストラン」部門にもノミネートされました。Bistronomicは3年にわたって、ミシュランのビブグルマンとして掲載されています。Bistronomicは最近になって、シカゴ誌から2.5つ星を獲得しています。シカゴ・トリビューンのフィル・ヴェッテルにより、市内のレストランの第22位に選ばれました。
Costera Cocina Tulumの写真
4.6
素晴らしい(894)
価格:普通
• メキシコ料理 • ウェスト・ループ
本日63回予約が入りました。
Costera Cocina Tulum brings the vibrant flavors of Tulum's coastal and Mayan cuisine to life, blending land-and-sea principles with traditional Mexican dishes. Step into a lively yet serene atmosphere that captures the essence of Tulum's unique intersection of jungle, beach, and bohemian nightlife. Experience our day-to-night philosophy, where "the jungle has two attitudes," and enjoy a dining experience that transports you to this enchanting Mexican getaway.
Piccolo Sognoの写真
4.7
素晴らしい(6948)
価格:普通
• イタリア料理 • リバー・ウェスト
本日68回予約が入りました。
地元やイタリア産の素材を組み合わせた、地域のイタリア料理を提供しています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ