Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Brompton​のワインリストが充実しているお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(452)

Daphne'sの写真
4.6
素晴らしい(1705)
価格:普通
• イタリア料理 • サウス ・ ケンジントン
本日47回予約が入りました。
Daphne'sは、季節の料理に加えて、素朴な温かみにあふれたイタリアの魅力を楽しめるレストランです。Daphne’sのエレガントなコンサバトリーは、最大40名までのプライベートなランチやディナーに最適で、ウェディングや民事婚のセレモニーを執り行うことも可能です。明るいコンサバトリーは、夏季は屋外ダイニングの雰囲気を醸し出し、冬季は暖炉のある隠れ家のような雰囲気を漂わせています。 レストランはチェルシーとサウス・ケンジントンの間にあるブロンプトン・クロスに位置し、ナイツブリッジやキングス・ロードでのショッピングの後でランチを楽しむのに最適です。自然史博物館、科学博物館、ビクトリア&アルバート美術館、ロイヤル・アルバート・ホール、カドガン・ホール、ロイヤル・コート劇場もすぐ近くにあります。
Claude Bosi at Bibendumの写真
4.7
素晴らしい(1688)
価格:非常に高い
• フランス料理 • サウス ・ ケンジントン
本日11回予約が入りました。
Celebrated French chef Claude Bosi launched Claude Bosi at Bibendum back in 2017, with a ground-floor seafood and oyster bar and first-floor restaurant which is ‘unashamedly fine dining’, with the chef's signature contemporary and light-hearted flair.The a la carte menu features some of his signature classics and the chef’s Michelin-starred alma matter, with ingredients sourced predominantly from the British Isles and France. The striking upstairs dining room with its dramatic and iconic floor-to-ceiling stained glass windows has been redesigned to house a larger central open kitchen. The light and airy dining room will feature the original Conran chairs with a soft colour palate of muted blues.
The Enterpriseの写真
4.8
素晴らしい(259)
価格:高い
• イギリス料理 • チェルシー
本日1回予約が入りました。
Welcome toThe EnterpriseThe restaurant and bar that’s "like a members’ club… but without the fee".The cozy country house style interior lends itself to a very relaxed comfortable atmosphere where a selection of contemporary British classics and a seasonal á la carte menu is served with daily specials. The Enterprise has a great choice of Champagnes, New world and fine wines. The buzzy popular bar serves a light bar food menu, alongside classic cocktails & an array of spirits.The staff are knowledgeable, professional and very friendly. This iconic restaurant where walk-ins are welcome, is loved by locals and visitors to the area alike.The outside terrace is very popular on sunny afternoons. Get there early, as it's "First come , First served!"
Volta Do Marの写真
4.6
素晴らしい(482)
価格:高い
• ポルトガル料理 • チェルシー
本日1回予約が入りました。
Volta do Mar is the culmination of a journey of discovery the founders - Isabel and Simon - made over many years. They traced their family-history through food and travel, learning how people and culture integrated and inter-married across continents and over distant seas. What they discovered on that journey was an idea that later became a restaurant - Volta do Mar – meaning; to return from the sea.Our menus at Volta do Mar showcase the delicious regional cuisine of Portugal and celebrate the international culinary confluences from its trading past. We cook Portuguese classics and dishes from the countries and places along its former trade routes, touching on Brazil, Cape Verde, Angola, Mozambique, Goa, Macau and Japan. We want to celebrate the diversity and interconnection of Portuguese food and culture across the globe.
Bacchanaliaの写真
4.4
非常に良い(1024)
価格:非常に高い
• ギリシャ料理 • メイフェア
本日101回予約が入りました。
Culinary artistry, inspired by historic Greco-Roman feasts. The Mediterranean’s finest ingredients are given centre-stage, and dishes are finished at table to theatrical acclaim. Breath-taking interiors by Martin Brudnizki Design Studio, where classical myths are retold through a modern palette of the most refined materials, and comforts to sink into. Dramatic artworks by Damien Hirst soar over the dining area, whilst the eye falls on piece after piece of original, antique sculpture.
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4100)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日54回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
Hawksmoor Air Streetの写真
4.4
非常に良い(13268)
価格:高い
• ステーキハウス • ピカデリー
本日147回予約が入りました。
Hawksmoor Air Streetは235席あるシーフード&ステーキのレストランで、魚料理、シーフード料理、ロンドンっ子のお気に入りの伝説のステーキを楽しめます。50席のカクテルバーには「トディ」と呼ばれる時刻表があり、一日の異なる時間帯に合わせて素晴らしいカクテルを提供しています。床から天井までのアーチ型のステンドグラスの窓10カ所から光が差し込む店内からは、リージェント・ストリートを望みます。アールデコ様式の内装には、全て再生素材を使用しています。
The Ivy Asia, Chelseaの写真
4.3
非常に良い(2644)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • チェルシー
本日95回予約が入りました。
Enjoy a taste of east in the heart of west at The Ivy Asia, Chelsea.Our menu takes you on a journey through Asia where you can enjoy sushi & sashimi, small dishes such as prawn tempura or vegetable gyoza, and large dishes including the likes of slow-cooked pork belly and avocado crispy tofu. All our meals are the perfect match for our theatrical drinks and cocktails.On the weekend, our vibrant destination comes alive with entertainment, music, and DJs, encouraging you to stay and play late into the night.
Clos Maggioreの写真
4.6
素晴らしい(15189)
価格:高い
• フランス料理 • コヴェント ・ ガーデン
本日48回予約が入りました。
Clos Maggioreはコヴェント・ガーデンの中心部にある静かなオアシスです。プロヴァンスやトスカーナのスタイリッシュなカントリーインをイメージしたユニークな内装が施された、温かく親しみやすい雰囲気のレストランで、ビジネスや貸切パーティー利用にも最適です。コンサバトリーを利用した明るく広々としたダイニングエリア(格納式のガラス屋根付)が最も美しくなる季節は春〜夏で、冬季は暖炉、夜間のキャンドルライト&星の灯りを楽しめます。Marcellin Marc料理長(地元の旬の食材を使用したバランスの良いメニューで2008年以来AAロゼット賞3度受賞)によるモダンで素晴らしいプロバンス風料理を提供しています。Clos Maggioreは、2,000種以上の銘柄(今年初旬に低〜中価格ワイン400種追加)を取り揃える広いワインセラーを併設し、2003年以来Wine Spectator誌の「ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス」を毎回受賞しています。
MR CHOWの写真
4.2
非常に良い(1230)
価格:非常に高い
• 中華料理 • ナイツ ブリッジ
本日21回予約が入りました。
Mr Chowは1968年のバレンタインデーにオープンしたマイケル・チャウ氏のデザインによる店で、今でもロンドンで最もユニークで美しいレストランのひとつです。白い大理石フロアと塗り壁の空間にオリジナルのアート作品が備わり、贅沢でリラックスできる雰囲気です。Mr Chowではオリジナルの本格的な北京料理と革新的な料理を組み合わせたメニューを提供しています。グリーンプラウン、マミニョン、Mr Chowヌードルなどはすべて受賞歴のあるシェフが創作したものです。最高級の北京ダックや、魅力的な各種ベジタリアン料理も用意しています。夜にはシェフによる巧みな北京ヌードルの手打ちパフォーマンスが行われます。Mr Chowではエグゼクティブシェフのジョン・ウーのチームが一貫して優れた料理を提供し、ロンドンの若くてファッショナブルな世代を魅了しています。「まったく非の打ちどころがなく、素晴らしくおいしい偉業です! 控えめに言っても良い食事を楽しめました」(マイケル・ウィナー、サンデータイムズ) ディナーの平均価格:60ポンド(GBP)強
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ