Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Oxford Circus​のワインリストが充実しているお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(441)

Berners Tavernの写真
4.6
素晴らしい(4471)
価格:高い
• イギリス料理 • オックスフォード ・ サーカス
本日52回予約が入りました。
シェフでレストランのオーナーもつとめるJason Athertonの最も新しいレストランBerners Tavernでは終日食事が可能で、朝食、ランチ、ディナー、お茶、遅い夕食を用意しています。セントラル・ロンドン、フィッツロビアのバーナーズ・ストリートにあるThe London EDITIONホテル内に位置し、通りの独立した入口からアクセス可能です。Jasonとともに10年以上の調理の経験を持つPhil Carmichaelがキッチンの責任者をつとめ、イギリス諸島の最高級の食材を使用し、英国の伝統をヒントにしたモダンな英国料理を提供しています。オークニー諸島のホタテのカルパッチョ(アボカド、赤カブ、ハラペーニョ、ライム添)、ウズラの炭火焼き(アルザスベーコン、スモークトマトのジャム、エシャロット、パセリ添)、バクルー公の敷地の牧草で育てられた牛の切り身の炭火焼きなどがおすすめです。Berners Tavernでは、上質のデボンレッドルビー牛を使用した日曜のロースト料理と各種付け合せなど、英国を代表する伝統料理を楽しめます。
FAROS Oxford Circusの写真
4.8
素晴らしい(759)
価格:高い
• イタリア料理 • オックスフォード ・ サーカス
本日68回予約が入りました。
Located in the heart of London, Faros is a modern, new restaurant with a fresh outtake on a mixture of Mediterranean and Italian cuisines. Our ethos ‘Flavours of the Sun’ sounds as warming as it tastes, and will leave you reminiscing that beautiful Mediterranean island. With our passion for food, filled with colour and culture, we will bring the freshness and quality to your plate.
Andrew Edmundsの写真
4.7
素晴らしい(2086)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • ソーホー
本日54回予約が入りました。
Established in 1985, Andrew Edmunds is considered one of the last bastions of 'old Soho'. This 18th century town house has, for more than thirty years, attracted many loyal customers. A relaxed atmosphere, seasonal menu and famous but reasonably priced wine list have ensured our enduring popularity.
Goldiesの写真
4.3
非常に良い(106)
価格:普通
• グリル料理 • ソーホー
本日31回予約が入りました。
Goldies’ menu focuses on the use of a wood-fired grill, with a selection of small and large plates connected by rich, smoky flavours. Highlights include a Merguez Scotch Egg with harissa mayonnaise, Marinated Baby Chicken with smoked yoghurt, and Grilled Wild Mushrooms, Baby Leek, and a confit egg yolk. In a nod to the founders’ French roots, variations of the iconic Frites are the signature of the restaurant, which are hand-cut and twice-cooked, in either beef dripping or vegetable oil.The design of the space is centred on the expertise of wood-fired cooking, with kitchen counter seating to create a dramatic dining experience for guests. The interiors are cosy, with contemporary decoration, terracotta warm tones and a groovy musical atmosphere. Goldies features a noteworthy terrace that fits 30 guests.
Sartoriaの写真
4.5
非常に良い(2106)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • オックスフォード ・ サーカス
本日31回予約が入りました。
サヴィル・ロウ唯一のスタイリッシュなレストランです。豪華な内装で、シックなカクテルバーと快適な屋外テラスがあります。有名なシェフ・パトロンのFrancesco Mazzeiが考案した、朝食からバー料理にいたる幅広いメニューには、クラシックなイタリア料理や創作イタリア料理が並びます。 受賞歴のあるヘッドソムリエ、Michael Simmsが監修したワインリストには、予算に合わせて楽しめるイタリア各地の上質なワインを取り揃えています。
Bar Crispinの写真
4.3
非常に良い(213)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • ソーホー
本日32回予約が入りました。
Bar Crispin is an all-day restaurant & wine bar on Kingly Street, Soho, designed by Jermain Gallagher. Offering low intervention wines & seasonal sharing plates, it is a place for any occasion. Our chefs are lead by Fabien Spagnolo (ex Frenchie, Pollen St Social, The Corner Room & Casa Fofo), with a wealth of experience he respects each ingredient, allowing us to celebrate great local producers & creating memorable experiences. The menu is broadly European inspired, focussing on locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think crispy polenta, croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). For reservations of 7+ people email bar@crispinlondon.com, we are available for exclusive use or Greenroom part hire. The Greenroom is a private room designed by Jermaine Gallacher with hand-painted lights, emerald green walls reminiscent of old Soho & a beautiful
Blanchetteの写真
4.6
素晴らしい(175)
価格:高い
• フランス料理 • ソーホー
本日23回予約が入りました。
Blanchette Soho is a French bistro serving simple, classic and inventive French food. Our concept is based on the idea of sharing, from smaller snacks such as, charcuterie and cheese, to larger traditional dishes with a Blanchette twist. A fine selection of drinks, including a variety of French wines and classic cocktails, are also available.Founded in 2013 by brothers Maxime, Malik and Yannis, the quintessentially Parisian restaurant is named after their mother. Maxime and Yannis have, between them, almost 30 years of experience in hospitality having worked in top restaurants across London, New York and Paris.Music also plays a big part at Blanchette, with Malik, founder of sound design company La Musique du Faubourg, providing the soundtrack to ensure a buzzing and convivial atmosphere.
Kanishkaの写真
4.5
非常に良い(1727)
価格:非常に高い
• インド料理 • メイフェア
本日6回予約が入りました。
Quite simply, we are experts in an exquisite style of Indian cuisine.Under the skillful direction of Michelin Star Chef Atul Kochhar, we are driven to create compelling flavour experiences for every one of our guests.Above all, we cook with honesty and passion.Our menu features such signature dishes as Atul’s Chicken Tikka Pie, alongside rich delicacies like our New Forest Venison. At every instance, we aim to enchant our guests with a vibrant Indian culture, and cuisine of the highest calibre.
The Counter - Sohoの写真
4.3
非常に良い(35)
価格:高い
• トルコ料理 • ソーホー
本日12回予約が入りました。
Discover the essence of East Mediterranean cuisine through our vibrant sharing plates, reflecting the region’s rich culinary legacy.
Vasco & Piero's Pavilion Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(1579)
価格:普通
• イタリア料理 • ソーホー
本日6回予約が入りました。
Vasco and Piero opened the restaurant in 1971. Vasco and Piero created the restaurant out of a passion for good, uncomplicated Italian food. The making of fresh pasta on the premises has always been a priority. From the outset, the menu changed twice a day, a tradition which still continues.Vasco was born in Umbria and as a result of this many foods are sourced direct from farmers in this region. Particular favourites are truffles, wild mushrooms, seasoned cheeses and cured meats such as lombetto and capocollo. We only use the best quality extra virgin olive oil mainly from Umbria, Central Italy.Many of our hams & salames such as Lombetto (a cured loin of pork) are imported from local Umbrian farms.When in season, we import black & white truffles from hunters around the hills of Umbria.Our balsamic vinegar is from Modena. We use Maldon sea salt with pure flaky crystals.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ