Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Atwater Village​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(72)

71Aboveの写真
4.7
素晴らしい(5839)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日67回予約が入りました。
地上約290mの71Aboveは、ミシシッピ州西部で最も高い所に位置するレストランです。Vartan Abgaryanがシェフを務める71Aboveでは、マリブからラグーナヒルズにかけての海の美しい景色、ロサンゼルス盆地と周辺山岳地帯の絶景を眺めながら、気品あるモダンなアメリカ料理が楽しめます。ドレスコードはスマートカジュアル(例外は認められません)で、ショーツ、サンダル、Tシャツ、野球帽の着用は禁じられています。
Openaireの写真
4.4
非常に良い(2318)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • コリアタウン
本日28回予約が入りました。
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.
La Boucherieの写真
4.6
素晴らしい(1323)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日27回予約が入りました。
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
San Laurelの写真
4.8
素晴らしい(343)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ダウンタウン
本日23回予約が入りました。
San Laurel is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’ collection at Conrad Los Angeles. Here, he effortlessly combines his signature forward-thinking approach to Spanish cuisine with the gorgeous produce found at Southern California’s year-round farmers’ markets. San Laurel is open daily for breakfast and dinner service.The restaurant’s interior combines organic, earthy tones and natural wood finishes with richer hues to complement what’s on the plate: the flavors of Spain as seen through a California lens.
Lemon Groveの写真
4.6
素晴らしい(94)
価格:高い
• イタリア料理 • ハリウッド
本日27回予約が入りました。
Lemon Grove showcases California seasonal hors d'oeuvres, mains, and desserts, complemented by a thoughtful wine list, and artisanal cocktails crafted by our mixologists. The restaurant is located on the rooftop of The Aster, a 6 level private club and hotel recently awarded a highly coveted Michelin Key. Menus evolve frequently, and always offer vegetarian, vegan, and gluten-free friendly options.
Katsuya - Hollywoodの写真
4.6
素晴らしい(3773)
価格:高い
• 日本料理 • ハリウッド
本日42回予約が入りました。
ロサンゼルス・タイムズのリーダーズ・チョイスで、南カリフォルニアの「ベスト寿司レストラン」や、 OpenTable の「北米で最もホットなレストラン・トップ50」に選ばれたKatsuya(カツヤ)では、ロサンゼルスの素晴らしい和食を楽しめます。熟練寿司職人の上地勝也と、デザイン監督のフィリップ・スタルクがダイナミックに手を組んだKatsuyaで料理を満喫できます。シェフ上地が日本の味をアメリカの味覚へと巧みに取り込み、特製カクテル、ユニークな巻き寿司、素晴らしい寿司や刺身盛りを提供しています。 クリスピーライスとスパイシーツナ、ブリの刺身とハラペーニョ、銀ダラの味噌漬けなどの特製料理を楽しめます。優れた才能と卓越した技術を駆使し、Katsuyaは日本料理のイメージを変えています。
The Hummingbird Ceviche Houseの写真
4.7
素晴らしい(34)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • エコー・パーク
本日16回予約が入りました。
Michelin & James Beard-recognized Chef Ricardo Zarate has opened The Hummingbird Ceviche House featuring the Nikkei (Japanese-Peruvian) cuisine he’s best known for. In a charming space with a turquoise-quartz bar, The Hummingbird serves an irresistible bill of fare focused on fresh seafood prepared using traditional Nikkei techniques elevated by California influences. The Los Angeles Times' Laurie Ochoa wrote: "...the service is caring and the food, including an aji amarillo hummus flatbread and sesame-leaf-wrapped shrimp dumplings with tiger's milk aioli, is inventive and delicious. And...the Hummingbird is affordable." Diners delight in Nikkei hand rolls, delectable ceviches, small bites, hot dishes, desserts and house-made Chicha-Morada drinks. The Hummingbird was named one of The Infatuation LA's "Best Restaurants of 2024." NEW: Talented musicians perform live jazz on Tuesdays!
Rooftop at Wayfarer Hotel DTLAの写真
4.3
非常に良い(1817)
価格:高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日19回予約が入りました。
The mood, the views, the late summer afternoon that slips mysteriously into a long LA evening under the stars. Any wonder it’s one of the best rooftop bars in downtown Los Angeles. Join us for killer eats and drinks for lunch, dinner, and weekend brunch. While it is beautiful and incredibly romantic, our outdoor dining space is not weather proof. In the event of rain or severe weather your reservation may be canceled. If poor weather is forecasted within 24 of your reservation and you have not heard from us, we advise contacting the restaurant directly.**For large parties between 9 and 20, please contact our team at dining@wayfarerdtla.com.
Eigikuteiの写真
4.9
素晴らしい(83)
価格:非常に高い
• 日本料理 • リトル東京
本日8回予約が入りました。
Eigikutei is a Japanese cuisine, sushi, and Shabu Shabu Kaiseki restaurant in Little Tokyo, Los Angeles. We have a bar and offer high-end Japanese sake. Eigikutei serves Japanese Kaiseki cuisine courses. Each Kaiseki course expresses the traditional Japanese culture and simple but deep tastes that Japan has grown from time immemorial. We hope all of our guests can enjoy our Kaiseki cuisine with Japanese cultural experiences.**If you wish to select multiple courses, simply choose 'Standard' to reserve seats. We will take your orders at your table. Please do not select menu experiences.
H&H Brazilian Steakhouse - DTLAの写真
4.6
素晴らしい(112)
価格:高い
• ブラジリアンステーキハウス • ダウンタウン
本日23回予約が入りました。
The Number #1 Brazilian Steakhouse in Los Angeles!We are a Modern Brazilian Steakhouse.We open the table with Picanha, Prime Steak!We have the Highest Grade quality meat in US, Serving Halal Beef, Lamb and Chicken and A5 Wagyu.We have the most beautiful Restaurant for Private Events with Four Season Rooms.We are focus on Organic everything, Wines, Produce and Meat!H & H Brazilian Steakhouse is own by Brazilian Henrique Huyer , with a mission of bringing to the American market the vanguard of this concept, bringing the best of Brazil today.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ