Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. マイアミ

Bal Harbour​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(78)

St. Regis Barの写真
4.5
非常に良い(54)
価格:高い
• アジア料理 • バルハーバー
本日1回予約が入りました。
Our luxury lounge features an exceptional selection of the world’s finest champagnes, rare vintage wines, and hand-crafted cocktails, featuring Sushi and Asian-inspired cuisine in a timeless lively atmosphere. Our hand-crafted cocktails are made from the freshest and finest ingredients, created by our mixologists, expertly prepared and designed to tempt the five senses of sight, sound, smell, touch, and taste. This season’s featured libations are Botanical – Asian inspired.St. Regis Wine VaultDelve into the extraordinary collection of the world’s finest wines.
Lido Restaurant and Champagne Bar at The Surf Clubの写真
4.8
素晴らしい(738)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サーフサイド
本日32回予約が入りました。
Lido Restaurant at The Surf Club celebrates its place as the best oceanfront dining experience in the Miami Beaches. The Surf Club's once fabled ballroom, is now a destination for thoughtful Italian culinary; from crudos including Tonno al Tartufo Nero, made-in house pastas like Pacchero "alla Lido", to famed entrées like Branzino al Vapore.On Sundays we offer a Brunch Buffet experience with available seating on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For breakfast (daily) and lunch (served Monday through Saturday), seating is available on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For dinner service, we offer a 2 hour dining experience. We have a 15 minute grace period after which the table may be given to another guest. Please note Lido Restaurant at The Surf Club has a cancellation policy under 24 hours and a no-show policy of $50.00 per person. Our Corkage Fee is $100 per Bottle, $200 for Magnum Bottles (counts as 2 bottles), Max amount per party is 3 bottles
Nobu Miamiの写真
4.6
素晴らしい(3887)
価格:非常に高い
• 日本料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日76回予約が入りました。
Nobuはマイアミの前哨地にある世界的に有名な和食レストランで、象徴的なEden Roc Hotelに興奮の渦を巻き起こす新しいスタイルの和食のパイオニアとして知られています。 メニューにはシェフ・松久信幸のオリジナル料理(ギンダラの味噌焼き、ロックシュリンプの天ぷらなど)、ユニークなマイアミ料理(ロブスター・リゾット、牡蠣、ウニのニュースタイルなど)が含まれます。「おまかせ」やテイスティングメニューも提供しており、当店の多くの独特の料理を試す思い出に残る機会となります。
Hakkasan - Fontainebleau Miami Beachの写真
4.6
素晴らしい(5260)
価格:非常に高い
• 中華料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日46回予約が入りました。
Hakkasanは、先駆的な考えによりイギリス内の中国料理の様相を自力で変えたレストランとして知られています。ミシュランの星を獲得したロンドン店は、2003年以来中国料理と中国の高級インテリアデザインの基準を打ち立ててきました。Hakkasan at Fontainebleauでは、昔ながらの伝統的な広東料理や伝統料理を現代風にアレンジした特製料理が楽しめます。 ワインの開栓料は、2本までが750mlにつき30ドル、3本目以降が750mlにつき70ドルとなります。
EntreNosの写真
4.8
素晴らしい(40)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • マイアミショアーズ
本日8回予約が入りました。
A "Love Letter to Florida". Inspired by the farmers, fishermen and ranchers, chefs Evan Burgess and Osmel Gonzalez pay homage to the beautiful products found in the Sunshine State.
Prime 54の写真
4.6
素晴らしい(2406)
価格:非常に高い
• ステーキ • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日15回予約が入りました。
StripSteak by Michael Minaは、Fontainebleau Miami Beachにオープンした、マイアミで今話題の新しいステーキハウスです。 2フロアに分かれ、屋内・屋外席があり、おしゃれで楽しくエレガントで魅力的な雰囲気が漂います。StripSteakはホテル中央の歴史的なシャトーのロビーのすぐそばにある、まさに今日の刺激的なディナーを楽しむのにぴったりステーキハウスです。各種ステーキ(その多くはホテル内の熟成室と精肉店の肉)のほか、伝統的なステーキハウスのメニューを超える特製料理を用意しています。ステーキハウスには欠かせない見事なロウバーには、ホテルの革新的なオーシャン・トゥー・テーブルのプログラムBleauFishを通して調達した地元産の魚介類が並んでいます。 *8名以上での予約をご希望の場合は直接レストランまでお電話ください。
Mykonos Kitchen and Barの写真
4.6
素晴らしい(114)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ノース マイアミ
本日5回予約が入りました。
Introducing a new and exciting restaurant inspired by the captivating Greek island of Mykonos. Our vision was born from the island's enchanting atmosphere, vibrant culture, and culinary delights. Mykonos is known for its breathtaking sunsets, stunning beaches, and a lively nightlife that exudes an irresistible energy. We were inspired by the island's rich gastronomic traditions, featuring fresh seafood, aromatic herbs, and wholesome ingredients that reflect the Mediterranean diet. Our aim is to transport our guests to the idyllic shores of Mykonos, offering a dining experience that captures the essence of Greek hospitality, warmth, and the vibrant flavors that the island is famous for. From our carefully crafted menu to our welcoming ambiance, we invite you to embark on a culinary journey that celebrates the spirit of Mykonos and creates unforgettable memories.
Reunion Ktchn Barの写真
4.7
素晴らしい(204)
価格:普通
• グローバル料理 • アベンチュラ
本日27回予約が入りました。
Discover the perfect dining destination at REUNION KTCHN BAR, where culinary excellence meets a vibrant ambiance. Whether you're seeking an exquisite dining experience or a relaxed evening out, our restaurant has it all. Indulge in delectable dishes crafted with passion and precision.But that's not all - our restaurant also boasts a chic Lounge area that's perfect for Happy Hours, Late-Night gatherings, and special events. Unwind with friends after a long day, savor handcrafted cocktails, and enjoy a curated menu of delectable bites.OPEN FOR BRUNCH, LUNCH AND DINNERJoin us at RKB and experience the perfect blend of exceptional cuisine and inviting social spaces. Your culinary journey awaits.
Blind Tigerの写真
4.5
非常に良い(156)
価格:高い
• 寿司 • アベンチュラ
本日10回予約が入りました。
BLIND TIGER is located in a secret room inside Reunion Ktchn Bar Restaurant, It was inspired by the speakeasy concept that was born during the prohibition era in the USA. It is a secret place, exclusive, but unpretentious, minimal decoration, where the food is the star.A sophisticated Japanese cuisine experience but with a modern interpretation, with a quality-driven menu curated to activate your senses and focusing on the food.BLIND TIGER is the reimagination of a traditional sushi from traditional nigiri, sashimi or maki to more adventurous sushi combinations. No matter their menu choices , all guests of Blind Tiger can indulge in a high quality Japanese experience.We are one of the America's coolest secret restaurants - https://www.timeout.com/usa/food-and-drink/secret-restaurants-us
Tambourine Room by Tristan Brandtの写真
5.0
素晴らしい(6)
価格:非常に高い
• フランス料理 • North Beach
本日4回予約が入りました。
The Tambourine Room by Tristan Brandt, nestled within Carillon Miami Wellness Resort, offers an intimate 12-seat fine dining journey that reimagines modern classic French cuisine with refined Asian influences. The restaurant marks Chef Brandt’s debut in the U.S. after years of honing his culinary point of view and receiving numerous awards and accolades, including leading multiple Michelin-starred restaurants. In 2013 when he was the head chef at OPUS V the restaurant was awarded two Michelin stars and at the time he was the youngest chef in Germany to lead a two-star kitchen. More recently, in 2022 Epoca by Tristan Brandt in Switzerland was awarded one Michelin star. Chef Tristan Brandt and Chef de Cuisine Timo Steubing showcase an exquisite balance of French tradition and contemporary innovation. Thoughtfully crafted using only the finest ingredients, ensuring every bite is an experience and each course reflects the chefs’ mastery of flavor and technique.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ