Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Bayside​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(28)

Masaakiの写真
4.8
素晴らしい(168)
価格:高い
• 日本料理 • ベイサイド
本日6回予約が入りました。
Dear customers:Starting from 03/01/2024, we will be adjusting our Omakase pricing as following:Omakase Bar seating: $98 per person will be 15 courses, $138 per person will be 18 courses.Table Tasting Menu (not on bar): $88 per person will be 15 courses.Our Omakase reservation is available for four rounds each day: 1pm/5pm/6:30pm/8pm,each round will be one hour and half.If you want to reserve an Omakase bar seating, please go to the "experience" section and select the time slots that you would like to reserve (1pm/5pm/6:30pm/8pm),which will be the only reservation for our Omakase bar seating.All other reservations will be for our regular dine in table/ regular table Omakase tasting menu. Please double check before making reservations.We will be communicating through SMS and/or e-mail with customers about their opentable reservation, so please make sure that either the phone number or the e-mail address is correct when you make the reservation.Masaaki management team.
Sushi Nozの写真
5.0
素晴らしい(4)
価格:非常に高い
• 寿司 • アッパー イースト サイド
本日12回予約が入りました。
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.
Il Mulino New York - Long Islandの写真
4.7
素晴らしい(1502)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ロザリン
本日37回予約が入りました。
Il Mulino New York’s Long Islandは、マンハッタンの賑やかな通りとビーチスポットのハンプトンズの間の話題の場所に位置し、伝統的なイタリア料理を提供しています。極上のサービスとエレガントな料理をお楽しみください。
ITA Kitchen - Garden Cityの写真
4.5
非常に良い(644)
価格:普通
• イタリア料理 • ガーデン ・ シティ
本日18回予約が入りました。
I•T•A Kitchen is our version of innovative Italian American Cuisine. Located in Garden City South.
Blue Mezze Barの写真
4.5
非常に良い(601)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • アッパー イースト サイド
本日11回予約が入りました。
Traditional food in a modern setting.Vibes of Mediterranean all around you while you taste the selected mezzes and sipping your drink. The Blue will leave your eyes and palate rejuvenated.
Mission Ceviche Upper East Sideの写真
4.7
素晴らしい(111)
価格:高い
• ペルー料理 • アッパー イースト サイド
本日20回予約が入りました。
Mission Ceviche was created with the purpose of connecting the diverse people of New York City through the unique lens of Peruvian cuisine. Led by Chef José Luis Chavez & Brice Mastroluca, Mission Ceviche combines traditional flavors with modern techniques and unexpected twists to create an exciting menu that is just as healthy as it is flavorful.To inquire about reservations of 7 or more guests, please visit https://missionceviche.tripleseat.com/party_request/26027 to fill out our event inquiry form. Alternatively, you can also reach out to our restaurant directly by calling 212-650-0014.
Novita Wine Bar Trattoria - Garden Cityの写真
4.6
素晴らしい(2211)
価格:高い
• イタリア料理 • ガーデン ・ シティ
本日25回予約が入りました。
ガーデンシティの中心部に位置するお店です。 Novita Wine Bar Trattoriaは、最先端のワイン保存システムで世界中のワイン100種類をグラスで提供する、ロングアイランドで最初のお店です。同システムはデジタル温度制御され、東海岸で最大級を誇ります。ユニークなワインと食事の体験を楽しみにいらしてください。Novitaのキッチンは、ランチ、ディナー、深夜の食事を提供しています。
Maya - New Yorkの写真
4.7
素晴らしい(2460)
価格:普通
• メキシコ料理 • アッパー イースト サイド
本日15回予約が入りました。
シェフのRichard Sandovalが初めて手がける象徴的なレストランMayaは、本格的なメキシコの食材と革新的な調理法を組み合わせた、Richardの世界的に有名な料理を提供しています。手作りのマルガリータ、100種以上のテキーラを、風味豊かな素晴らしい料理と共にお楽しみください。手作りのメキシコのアートワークがMayaでのダイニング体験を盛り上げます。 「現代メキシコ料理の父 」:フィナンシャルタイムズ 「Mayaの料理はニューヨーク市で提供されている他のどこの料理とも違う」:ニューヨーク・タイムズ - 2つ星 「Mayaはカジュアルエレガンスを定義している。Mayaのメニューはメキシコへのラブレターのようだ」:ミシュランガイド 「メキシコ政府はRichard Sandovalを大使に任命すべきだ」:ニューヨークマガジン
AG Steakhouseの写真
4.7
素晴らしい(100)
価格:高い
• ステーキハウス • ウエストベリー
本日6回予約が入りました。
With 20 years of experience cooking in the finest restaurants, our chef is excited to present their vision to you and all our guests. We know that you want dining out to be more than just a meal. From the moment you arrive, we work to ensure you have that memorable experience.
Casa di Fratelliの写真
4.6
素晴らしい(615)
価格:普通
• イタリア料理 • ウエストベリー
本日8回予約が入りました。
Casa di Fratelli offers a very extent menu with all the classic Italian recipes with 25 years of experience our chef goes beyond offering homemade pastas, homemade desserts, fresh fish and daily specials.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ