Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ボストン

Beacon Hill​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(46)

No. 9 Parkの写真
4.6
素晴らしい(3750)
価格:非常に高い
• ヨーロッパ料理 • ビーコン ・ ヒル
本日8回予約が入りました。
歴史あるビーコンヒルに位置するエレガントなタウンハウスを利用したNo. 9 Parkでは、落ち着いた雰囲気の中でBarbara Lynchの洗練された料理を楽しめます。シンプルさと味を重視し、イタリア料理とフランス料理を絶妙にブレンドした地元料理を提供しています。地域の特徴を活かした地元産を中心としたワインを取り揃えています。C&J KatzのCheryl and Jeffrey Katzによってデザインされたダイニングルームは、落ち着いた灰褐色のパレットと磨かれたダークウッドのフロアが、静かで時代を超越した雰囲気を感じさせます。厳選されたワインと温かいもてなしを提供するNo. 9 Parkは、ボストンでの高級レストランのスタンダードを目指しています。
The Dubliner Irish Pub & Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(397)
価格:高い
• アイルランド料理 • ビーコン ・ ヒル
本日55回予約が入りました。
Boston’s Premium Irish Pub & Restaurant featuring the best in hospitality, food, drinks, live music & sport
Bistro du Midiの写真
4.7
素晴らしい(4571)
価格:高い
• フランス料理 • バックベイ
本日49回予約が入りました。
Bistro du Midiはボストンの美しい公共庭園の景色を望むリラックスした雰囲気のレストランで、シンプルで洗練されたプロヴァンス&南フランス料理、様々な受賞歴を持つワインリストを提供しています。グラウンドレベルのカフェ(床から天井までの窓あり)、市内有数と評価されるパティオ(春〜夏季は屋外での食事可)を併設しています。
Bar Mezzanaの写真
4.7
素晴らしい(1412)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サウス・エンド
本日34回予約が入りました。
Bar Mezzana is a coastal Italian restaurant by Chef Colin Lynch at Ink Block in Boston’s South End, specializing in crudo and hand-made pasta. Signature dishes like Chicken Under a Brick, Grilled Octopus and Orecchiette with Sausage have become instant classics. Seasonal menu updates incorporate flavors from local farmers and purveyors. The crudo menu changes daily - think Nantucket bay scallops and razor clams along with Japanese and European delicacies like shima aji and lubina. All are expertly prepared with bright touches of citrus, oils and salts. Reserve in the dining room for a family dinner or date night. Enjoy the bar and lounge for bar snacks and a great burger. A private dining room is available for a business event or intimate party for up to 12. Any night of the week, Bar Mezzana welcomes with a thoughtful wine list, delightful cocktails, delicious food and friendly staff!
Shore Leaveの写真
4.7
素晴らしい(228)
価格:高い
• 寿司 • サウス・エンド
本日22回予約が入りました。
Shore Leave is our interpretation of a tropical escape through the lens of our love for Boston’s rich dining scene. Named after a sailor’s leisure time on dry land, Shore Leave’s tropical cocktails take you away from the hustle and bustle. This space, music, and most importantly, our Shore Leave team, make every moment here feel like watching the sun go down with your feet in the sand. Off the main drag, just below the street in Boston’s South End, Shore Leave brings you along on an everyday vacation. Options are available for regular dining or the OMAKASE at SHORE LEAVE EXPERIENCE. We do not take reservations for "just drinks", so cancellation fees will apply. Just drinks-walk in for bar seats! We ID at the door. Underage guests are permitted but not permitted at the bar. Stop by for live entertainment! Shore Leave hosts The People's Karaoke most Fridays beginning at 10pm and surf rock band The Electric Heaters Thursdays beginning at 8pm. Entertainment varies so call for details!
The Vermilion Clubの写真
4.6
素晴らしい(80)
価格:普通
• アメリカ料理 • Downtown
本日21回予約が入りました。
Perched on the mezzanine of The Connector at Winthrop Center in Downtown Boston, The Vermilion Club is Chef John Fraser’s modern take on a classic chophouse. The space exudes a vibrant energy, making it the ideal destination for all occasions. Named after Dale Chihuly's masterpiece sculpture above our 55-foot bar, The Vermilion Club embodies a design-forward ethos conceptualized by Thomas Juul-Hansen.Chef Fraser's Mediterranean heritage shines through in the menu, featuring elevated steakhouse classics and Northeastern favorites. Beverage Director Amy Racine unveils an expansive cocktail lineup featuring over 70 meticulously curated cocktails, reintroducing classic cocktails with a contemporary twist. The pastry program is under the expert guidance of Chef Sofia Schlieben, and her large-format Caramelized Puff Pie takes center stage.Welcome to the club.
MIDA - South Endの写真
4.7
素晴らしい(2750)
価格:普通
• イタリア料理 • サウス・エンド
本日36回予約が入りました。
MIDA is a South End neighborhood restaurant, inspired by the simplicity of classic Italian dishes . Our menu focuses on many regions of traditional Italian food and culture, using fresh, seasonal ingredients.Dinner is served Monday - Thursday, and Sundays from 4:00 PM - 10:00 PM and Friday and Saturday from 4:00 PM - 11:00 PM. Brunch is served Saturday and Sunday from 10:30 AM - 3:30 PM. Patio reservations are available on a same day first come basis only. Please call the restaurant to secure patio seating. Patio availability is dependent on weather. Walk-ins are always welcome.
Uniの写真
4.5
非常に良い(2254)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • バックベイ
本日25回予約が入りました。
東京の有名な築地市場、ニューイングランドの地元の漁師から取り寄せた新鮮なシーフードを使った独創的な和食のフュージョン料理を提供しています。東京、上海、シンガポール、バンコク、バングラデシュの街からも影響を受けたUniは、ケン・オリンガーの親しみやすい刺身バーが進化したもので、2016年初頭にかつてのClioスペースにエグゼクティブシェフ/パートナーのトニー・メッシーナを迎えてオープンしました。
Ciao Romaの写真
4.8
素晴らしい(1036)
価格:高い
• イタリア料理 • ノース・エンド
本日66回予約が入りました。
Italian restaurant using the freshest ingredients and house-made pasta. Focusing on Southern Italian cuisine, we serve a full bar and curated wine list. Located on the historic Freedom Trail overlooking North Square.
Season To Tasteの写真
4.8
素晴らしい(1663)
価格:高い
• アメリカ料理 • ケンブリッジ
本日23回予約が入りました。
当店はロバート・ハリスによる新しいレストランで、カール・ドゥーリーがシェフを務めています。日替わりの4コースプリフィクスメニューを、1名様あたり65ドル(USD)でお楽しみいただけます。また、厳選したワインやビールのリストも提供しています。 テーブル席16席と高めの座席4席を併設しており、キッチン内の作業を見渡せます。特定の座席のリクエストも可能ですが、確約はできませんのでご了承ください。また、食事の前にリラックスしたり、ドリンクやスナックのために立ち寄ることも可能な、軽食を楽しめるスタンディングワインバーも併設しています。 ご来店の際は予約をおすすめします。ご予約の時間より15分以上遅くご来店された場合、座席の確約はできません。お早めにお越しください。リクエストに応じて、プライベートパーティーの手配も行っています。少なくとも3ヶ月前までにご予約ください。詳細はマネージャーまで問い合わせください。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ