Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ボストン

Belmont​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(47)

Season To Tasteの写真
4.8
素晴らしい(1663)
価格:高い
• アメリカ料理 • ケンブリッジ
本日23回予約が入りました。
当店はロバート・ハリスによる新しいレストランで、カール・ドゥーリーがシェフを務めています。日替わりの4コースプリフィクスメニューを、1名様あたり65ドル(USD)でお楽しみいただけます。また、厳選したワインやビールのリストも提供しています。 テーブル席16席と高めの座席4席を併設しており、キッチン内の作業を見渡せます。特定の座席のリクエストも可能ですが、確約はできませんのでご了承ください。また、食事の前にリラックスしたり、ドリンクやスナックのために立ち寄ることも可能な、軽食を楽しめるスタンディングワインバーも併設しています。 ご来店の際は予約をおすすめします。ご予約の時間より15分以上遅くご来店された場合、座席の確約はできません。お早めにお越しください。リクエストに応じて、プライベートパーティーの手配も行っています。少なくとも3ヶ月前までにご予約ください。詳細はマネージャーまで問い合わせください。
Sognoの写真
4.7
素晴らしい(821)
価格:高い
• イタリア料理 • ウォバーン
本日65回予約が入りました。
Sogno, nestled just north of Boston, sets the standard for culinary excellence, offering a gastronomic journey through regional Italian fare that delights the senses and leaves a lasting impression on patrons. With meticulous attention to detail and a passion for culinary innovation, Sogno restaurant has earned widespread acclaim and a loyal following. Enjoy a buzzing bar with live music Monday - Friday, covered and heated patio dining and an impressing dining room with big booths and banquets overlooking the exposition kitchen and showpiece brick oven.
Puritan & Companyの写真
4.7
素晴らしい(2204)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ケンブリッジ
本日27回予約が入りました。
Puritan & Companyでは異国の食材やスタイルを取り入れつつ、モダンなアメリカ料理、とりわけ伝統的なニューイングランド料理を提供しています。知り合いの農家や地元で採れた食材を可能な限り使用しており、いつでも遊び心を忘れないよう心がけています。 ダイニングルームではカジュアルで楽しい食事ができます。ちょうど自宅へ来ていただくかのように、私たちが感動した料理やワインをぜひ紹介したいと願っています。料理とお客様を第一に考え、フレンドリーで家族的な雰囲気の中で快適な時間を提供しています。
MIDA - Newtonの写真
4.6
素晴らしい(1584)
価格:普通
• イタリア料理 • ニュートン
本日56回予約が入りました。
MIDA is an inspired neighborhood Italian restaurant by award winning Chef, Douglass Williams. Our menu focuses on many regions of traditional Italian food and culture, using fresh, seasonal ingredients. We are all about supremely delicious food and warm hospitality.Dinner is served Monday - Sundays from 4:00 PM - 10:00 PMLunch is served Monday - Friday from 11:00 AM - 4:00 PMBrunch is served on Saturdays and Sundays from 10:30 AM -4:00 PM.Reservations for indoor dining can be made in advance online. Patio reservations are now available for booking online or over the phone. Walk-ins are always welcome. Parties larger than six should call the restaurant directly to book a table.
Umami Omakaseの写真
4.8
素晴らしい(104)
価格:非常に高い
• 寿司 • ケンブリッジ
本日16回予約が入りました。
Umami Omakase and Sake BarBest Sushi of 2021 & 2023 AwardsTop 50 restaurants in BostonCambridge MASeafood. Japanese food, Beer and WineChef Tasting Menu:Miso SoupSashimi PlatesSushi NigiriToroJapanese Fish; Madai. Kinmedai. Shima-Aji. Kamasu. Akayagara. Hotate. Hokkaido Uni. Kanpachi. Salmon. Unagi. Tuna. Ikura. Tibiko. CaviarJapnaese A5 Wagyu BeefFoie GrasTruffleKitchen specials; Duck breast. ChawanmushiHand Roll / Chirashi bowl Umami DessertSake Tasting/ PairingsFine dingingHigh end restaurantSpecial day, Special dinnerOccasion celebration. Birthday. Anniversary. Graduation. Marriage dinner.Influencer welcomeCatering. Group reservation. Family and kids. Work dinner. Company party.
Salt + Stoneの写真
4.4
非常に良い(576)
価格:高い
• アメリカ料理 • サマービル
本日53回予約が入りました。
Welcome to Salt + Stone, the vibrant heart of Assembly Row in Somerville, where great food, craft cocktails, and a welcoming atmosphere come together. With a menu that spans from fresh seafood to wood-fired dishes, this spot has quickly become a local favorite! Whether you're looking to indulge in our irresistible weekend brunch, unwind with a refreshing craft cocktail, or relax in our dog-friendly outdoor (heated) patio pavilion, Salt + Stone is the perfect place for any occasion.With our unique open space featuring floor-to-ceiling windows and a lively ambiance, it's the perfect place to enjoy a casual meal, date night or brunch with family and friends. Don't miss the Creme Brûlée French Toast—it’s a standout on the brunch menu—and if you're in the mood for something a little more festive, our famous Mimosa towers are sure to add some sparkle to your day.Come for the food, stay for the vibes—it’s no wonder Salt + Stone has made such a splash in the heart of Somerville!
Margeaux Supper Parlorの写真
4.4
非常に良い(77)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ケンブリッジ
本日33回予約が入りました。
Margeaux Supper Parlor presents a novel way to experience dinner by telling stories through cuisine. Guests are encouraged to order a themed trio of dishes, larger than tapas and smaller than big plates, to better experience the menu and recreate the familial bonhomie we associate with supper at grandma’s (when you were urged to try a bite of everything!). Recommended wine pairings are served in collections to mirror the entree trios. Margeaux Supper Parlor serves New American cuisine, blending dishes inspired by the two most historic port cities in the country: New Orleans and Boston. Dinner plates include: Tomato & Bacon Jam Deviled Eggs (topped with a fried Maine oyster), Lamb Lollipops with cherry reduction, Pumpkin Ravioli, Beef Wellington, Shrimp & Boursin Grits, and Maple Bourbon Steak Tips.Brunch is also served in themed collections and includes items such as: Quiche Lorraine, Fried Chicken & Sweet Corn Waffle, Eggs Benedict, and a Black Forrest Waffle.
SOURCE Restaurantの写真
4.5
非常に良い(568)
価格:普通
• ピザバー • ケンブリッジ
本日25回予約が入りました。
SOURCE is a fresh, modern approach to the local gastro pub and pizza bar. Source is an innovative dining destination featuring rustic yet refined food, and an unmatched craft and local beverage program. Utilizing local and sustainable products and only the purest ingredients, SOURCE’s mission is to embrace the root of who we are and what we consume. Owned by Restaurant veteran Daniel Roughan, SOURCE offers guests the space to enjoy delicious quality authentic Neapolitan-style pizza cooked in a wood-fired oven. In addition to pizza SOURCE will offer an assortment of small plates, entrees and homemade desserts. SOURCE will be open daily for lunch and dinner as well offering an unforgettable brunch experience both Saturdays and Sundays. Welcome home, Welcome to SOURCE.
Little Donkeyの写真
4.7
素晴らしい(2084)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • ケンブリッジ
本日46回予約が入りました。
Little Donkeyは、ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフ、Ken OringerとJamie Bissonnetteによる最新のレストランです。この二人のシェフはボストンで人気のToro、ニューヨーク市のCoppaとToro、またバンコクやまもなくオープンするドバイのレストランもプロデュースしています。Little Donkeyは、ケンブリッジのセントラルスクエアの中心部に位置しています。OringerとBissonnetteによるボストンエリアで初のレストランで、6年前にオープンしました。居心地よく、昼から夜まで営業しています。シェフたちの世界旅行にインスパイアされた、市場の食材を使った世界各国のスモールプレートを提供しています。
Forageの写真
4.5
非常に良い(1495)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ケンブリッジ
本日8回予約が入りました。
Forageは、ウェストケンブリッジにあり、ハーバードスクエアすぐ近くにある気さくなビストロです。地元の農家、漁師、猟師と提携し、季節の食材を活かしたユニークでローカルなメニューを提供しています。刺激的ながらも親しみやすく、ヘルシーな料理です。 Forageのバープログラムには、旬の地元産の原料を中心に使ったクラシカルなクラフトカクテルを取り揃えています。Forageでは、オーガニック/バイオダイナミック農法で作った白、赤、スパークリングワインを厳選し、手頃な料金で楽しめます。独立した革新的な醸造所のビール各種も楽しめます。 Forageを指揮するのはオーナー/ゼネラルマネージャーのStan Hilbert、シェフはEric Cooper、バーマネージャーはJoe Choiniereです。この3人はジャマイカ・プレインのTen Tablesで7年間一緒に働いていました。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ