Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. カナダ
  3. カルガリー・南アルバータ

Beltline​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(26)

Carinoの写真
4.9
素晴らしい(1036)
価格:高い
• イタリア料理 • ミッション
本日40回予約が入りました。
Carino Riservaは、イタリア料理と日本料理を融合したレストランで、カナダのカルガリーにあるミッション地区に位置しています。
DOPOの写真
4.9
素晴らしい(100)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • カルガリー
本日49回予約が入りました。
Please note that DOPO will be closed December 24 and 25, 2024, as well as January 1 to January 8, 2025.DOPO, meaning 'after' in Italian, is an intimate dining experience in the lower level of Elizabeth Square on the corner of 34th Ave and 18th Street in Marda Loop, Calgary. Inspired by D.O.P, its predecessor restaurant, on Canada's Top 100 three years in a row, DOPO has been reimagined by Executive Chef, David Leeder and Owner, Tony Migliarese. With strong opinions from Mamma Rose, of course. Our phone is not actively monitored and we don't have a voicemail. If you need to contact us, please email info@dopoyyc.com or message us on Instagram @dopo.yyc. We will do our best to respond to you within 48 hours. Please use OpenTable Messages to contact our team with any changes or reservation cancellations.Ci vediamo dopo!
FinePrintの写真
4.6
素晴らしい(517)
価格:高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日35回予約が入りました。
Our award winning head chef Francis Martinez executes a menu that honours local producers to deliver contemporary dishes with a soft french influence. From our celebrated sablefish to the finest local beef, from small delicious snacks to robust courses, we aim to create a special experience for every guest. The attention to detail we seek starts with our local farmers and producers and transcends to our preparation and cooking styles. From sourcing natural and organic ingredients to selecting special kindling for our wood burning Josper oven, we have a love for food and hospitality that is best when shared with our friends and guests.
Teatro Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(2947)
価格:非常に高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日38回予約が入りました。
イタリア語で「劇場」を意味する Teatro は、カルガリーの芸術・劇場地区というレストランのロケーションに敬意を表しています。Teatro は20年以上にわたり、歴史的なトロント・ドミニオン銀行(1911年創立)の建物内の高級ダイニングの雰囲気の中で、現代的な地中海料理を提供しています。受賞歴を持つワインセラーには、イタリアとボルドーの高級ワインを中心に、1,100の銘柄の13,500本を超えるワインを保管しています。8コースの「シェフのテイスティングメニュー」で、本物かつユニークな高級レストラン体験を楽しめます。大人数のグループの場合は、プライベート、またはセミプライベートでのダイニングも可能です。 3コース・エクスプレス・ランチ($25)は、多忙なダウンタウンでの食事に最適です。地元産の食材、季節の食材をふんだんに使用しており、メニューは毎週変わります。詳細については @TeatroCalgary をフォローしてください。 服装はビジネスカジュアルドレスを推奨します。予約をお勧めします。
The Wilde On 27の写真
4.5
非常に良い(566)
価格:非常に高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日23回予約が入りました。
Indulge in an unforgettable dining experience at The Wilde, nestled on the 27th floor of The Dorian Hotel. Our culinary haven is a testament to the art of gastronomy, with a menu specially crafted by the visionary Executive Chef, Josh Dyer. As you step into The Wilde, you'll be captivated by the breathtaking views from our elevated vantage point, setting the stage for an exceptional evening. Our seasonally changing dinner menu is a celebration of Canadian classics, highlighting sustainability and the very best local ingredients. If you're in the mood for a more relaxed experience, our lounge beckons with a curated selection of cocktails and a wine list that's a testament to the art of our mixologists. Whether you choose to dine with us or unwind in the lounge, The Wilde promises an enchanting culinary journey that will leave an indelible mark on your palate and memories, where every detail is designed to elevate your dining experience to new heights.
Hawthorn Dining Room and Barの写真
4.4
非常に良い(835)
価格:高い
• カナダ料理 • カルガリー
本日23回予約が入りました。
A boldly modern interpretation of authentic prairie fare from Chef Rupert Garcia, closely intermingled with the elegance and gravitas of Fairmont Palliser – Hawthorn is both iconic and unexpected.In the heart of a city’s icon, in the landscape of the prairies, where our history meets our future: Hawthorn inside Fairmont Palliser offers a boldly modern interpretation of authentic prairie fare. Enduring significance meets exhilarating newness as Hawthorn serves up familiarity with a twist of modernity. A fresh sense of sophistication, rooted in place.**Enjoy complimentary valet parking every day from 5 pm until close, exclusively for our dinner guests**
MODERN STEAK on Stephen Avenueの写真
4.6
素晴らしい(1424)
価格:高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日64回予約が入りました。
Four key pieces separate us from a traditional steakhouse.1) We only serve ranch specific Alberta Beef. That means we don’t serve beef from anywhere else on the planet. We know our farmers and ranchers personally and respect the hard work they put into produce our beef. We like our beef to be, hormone & antibiotic free and pasture raised. Happy cattle make for better steaks. 2) We are one of just a handful of steakhouses in Canada that serves, Grass-fed, Grain-fed, Wet-aged, Dry-aged and Wagyu beef 365 days a year. Our beef is always fresh never frozen.3) We use an 1800o Infrared Grill to cook your steaks. Our grill stays at very consistent high heat versus a traditional open flame grill. The high heat creates a flavourful crust on outside of the steak and leaves a juicy centre.4) Our décor is warm and modern. The tradition has always been dark wood, leathers and a muted palate for a steakhouse. We broke the mold and decided to add hand selected music that reflects us!
River Caféの写真
4.6
素晴らしい(4870)
価格:高い
• カナダ料理 • カルガリー
本日8回予約が入りました。
プリンスズアイランドパークの中心部に位置し、4つの橋または土手道のひとつを経由して徒歩でアクセスできます。オークレアエリアでは路上駐車が可能で、オークレアマーケットの地下駐車場は週末と夜間は3ドル(USD)の定額料金で利用できます。メモリアルドライブでの駐車も可能です。皆さまのお越しをお待ちしています。予定が変更になる場合はお知らせください。
Calcutta Cricket Clubの写真
4.7
素晴らしい(1013)
価格:高い
• インド料理 • Beltline
本日37回予約が入りました。
Calcutta Cricket Club is an Indian restaurant and bar with a quirky, vintage-inspired decor that offers quality takes on food inspired by the cosmopolitan nature and cuisine of West Bengal.
Fonda Foraの写真
4.5
非常に良い(644)
価格:普通
• 未指定 • カルガリー
本日23回予約が入りました。
Located inside the Westley Hotel in the heart of Downtown Calgary, Fonda Fora is an exciting new contemporary Mexican restaurant brought to you by the folks at Thank You Hospitality. Food and Beverage Magazine 30 under 30 winner, Chef Emilio Montenegro has crafted a menu based on his upbringing in Northern Mexico and his journey in kitchens across the world. Much of our concept is based around the heirloom corn of Mexico. We import four types of corn from a collective of heirloom farms in Mexico in order to provide the best product we can. We process this corn from raw and turn it into masa for dishes all across our menu, like our Sope, Tamal, and of course, Tortillas. There is a saying in Mexico that we live by at Fonda Fora: "Sin maiz no hay pais," meaning without corn, there is no country. Maiz is the lifeblood of Mexican cuisine, and we are excited to present it to you as it should be.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ