Central Austinのテイスティングメニューがあるお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(31)
本日52回予約が入りました。
お知らせします…
シェフTyson Coleは2011年度のジェームズ・ビアード財団により「Best Chef Southwest」賞を受賞しました。UchiとUchikoファミリー、そして友人のサポートに感謝します!
日本語の「Uchiの子」にちなんだUchikoは、有名なエグゼクティブシェフ/寿司職人Tyson Coleが人気店Uchuに続きオープンしたレストランです。オースティンの中心部にあり、Uchiがもつ素晴らしいエネルギッシュな雰囲気を守りながら進化させたUchikoでは、Uchiと同様に新鮮な創作料理が並ぶ新しいメニューを用意しています。メインダイニングルームは夜は予約が可能です。イートインバー/カフェエリアも併設しています。
本日42回予約が入りました。
Jeffrey's Restaurant & Barは、1975年からオースティンで高級ダイニングを提供しています。2012年に大規模な改装のため閉店し、オースティンのプレミアレストラングループ、McGuire Moorman Hospitalityの指導の下、再オープンしました。ダウンタウン西部の静かな地区に位置するレストランには活気あるバーと3室の独特なダイニングルームがあり、乾燥熟成させたプライムステーキ、最新版の古典的高級ダイニング、地元の食材を使用したメニューを提供しています。プライベートダイニングが可能で、無料のバレーパーキングも利用できます。地元のカーサービスも提供しています。
Josephine Houseでは、ランチ、ブランチ、ハッピーアワー、ディナーのほか、月曜の夜はステーキ&フライドポテトを提供しています。The Clarksvilleコテージには、コーヒーやカクテルが楽しめる小さな大理石のバー、居心地のよいテーブル席のあるダイニングルーム、日陰のパティオがあり、前庭の芝地ではくつろぎのひと時を過ごせます。シェフのAlex Manleyとチームは、地元の最高の食材を使用した多岐にわたる日替わり メニューを用意しています。
本日43回予約が入りました。
Hestia, named after the Greek goddess of the hearth, is a modern live-fire grill house. Dishes find inspiration from a custom 20-ft hearth which anchors the kitchen and dining room. Our menus offers an opportunity to explore and showcase techniques that highlight the role of fire in food. You may choose to order from our a la carte menu or experience our chef curated tasting menu.We accept reservations 60 days in advance. For event inquiries, please visit our website.2024 Michelin One Star
本日36回予約が入りました。
お知らせ:シェフ、タイソン・コールは2011年度のジェームズ・ビアード財団により「Best Chef Southwest」賞を受賞しました。UchiとUchikoファミリー、友人のサポートに感謝します!
Uchiでは、フード&ワイン誌による「2005年度アメリカで最高の新参シェフ」を受賞したエグゼクティブシェフ/寿司マスター、タイソン・コールの料理を提供しています。日本の伝統料理に新たな風味を加えた刺激的なメニューです。「家」を意味するUchiは、日本の多くの寿司バーのように古い家を改装した建物を利用しています。活気ある雰囲気の斬新なデザインで、オースティンの多様な飲食店の中に溶け込んでいます。Uchiでは予約数は限られており、大半のテーブルを予約なしのお客様のために空けています。ほとんどのテーブルは先着順です。お客様全員がお揃いになってからテーブルに案内します。
本日26回予約が入りました。
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE :: Uchibā, loosely "Uchi Bar" in Japanese, is Uchi's izakaya‑inspired cocktail bar and restaurant delivering a vast selection of Japanese whiskies, unique cocktails, yakitori grill items and Uchi classics. Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. We look forward to serving you, Kanpai!
本日46回予約が入りました。
Mexta extends an invitation to a realm in the heart of Austin where the enchantment of Mexican gastronomy unfolds. It’s a concept that celebrates the magic born when authenticity encounters innovation, where history and contemporary flair merge seamlessly.Mexta isn’t just a restaurant; it’s a destination for those who seek not merely a meal, but an indelible journey into the extraordinary.
本日8回予約が入りました。
Verbena is a restaurant and bar located in the heart of West 6th Street occupying the street side ground level of the award-winning Canopy by Hilton Hotel. The venue is comprised of a 36-seat bar and lounge, a 60-seat dining room with open kitchen, and wood-burning hearth, both which open to a lush open-air courtyard.
Journey through Chef Paolo's gastronomic narrative where he pays homage to his contemporary Mexican roots. His menu is highly influenced with essences of French techniques and contains stories and flavors he's discovered throughout his travels. It is truly a memorable dining experience.
Come grab a coffee and freshly baked pastry on your way to work or spend a Sunday morning over a bountiful brunch. Meet a friend for a vibrant patio lunch or gather with co-workers for drinks and dinner. You’re always welcome at Verbena.
本日33回予約が入りました。
Located in the heart of the South 1st district, Nomade is a Yucatecan kitchen celebrating fresh coastal seafood, artisanal spices from Merida, and wood-fired cooking. From the team behind the South Congress favorite, Lucky Robot, Chef Jay and restaurateur Adam Weisberg share their experiences in the region and hope to transport you to the lush jungles of the Yucatán.Heirloom masa, sustainably caught seafood, and artisanal spices are used to create traditional and contemporary Yucatecan dishes. Our bar features a collection of additive free agave spirits and an Latin inspired wine list. Additionally, we are a 100% gluten-free restaurant, seed oil free, and offer an extensive plant-based menu. #4 best new restaurant in the South by YELPTop 15 restaurants in Austin by Fodors Travel2024 Open Table Diners' Choice Award Winner.
本日5回予約が入りました。
Note: Opentable is up-to-date with our availability. Select "show next available" to see future openings.Fabrik is the intersect of fine dining and mom & pop restaurant hosted in an intimate micro restaurant space. We offer a 5 and 7-Course tasting at 6pm, and a 7-Course tasting at 8:30pm Wed-Sun. Fabrik's current menu focuses on Japanese, Nordic, and Italian flavor profiles. Fabrik is 100% independently owned and operated.Led by Executive Chef-Owner Je Wallerstein, Fabrik is Austin’s first 100-percent plant-based tasting restaurant featuring curated menus that highlight the seasonality and diversity of plant-based cuisine in an upscale, sophisticated setting. With sustainability as a priority in our approach, we source produce and ingredients from local growers and provisioners wherever possible. We offer an eclectic selection of vegan, biodynamic and organic wines, including an optional wine pairing. Fabrik also offers saké as well as a range of non-alcoholic options.
本日51回予約が入りました。
Comedor and award-winning Chef Philip Speer serve modern Mexican cuisine with Texas influences and a focus on sourcing organic and sustainable ingredients through Austin area farmers. Comedor won Best New Restaurant in Texas by Texas Monthly, Best New Restaurants in the United States by Esquire and Robb Report, and has been featured in the New York Times, Wall Street Journal and Condé Naste Traveler. Comedor is also internationally recognized for its building architecture designed by world renowned architect Tom Kundig.