Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ポートランド・オレゴン

Clackamas​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(21)

Ardenの写真
4.8
素晴らしい(1001)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ノースウェスト・ポートランド
本日8回予約が入りました。
Arden is an idyllic retreat tucked into Portland's Pearl District. Arden delivers seasonal Pacific Northwest cuisine and an award-winning wine program featuring over 250 bottles, many with bottle age. Guests have the option to dine a la carte or enjoy the chef's prix fixe menu ($70): a shared experience that features 4 courses of seasonal cuisine. Coursed wine pairings are also available ($45). Arden is named in homage to Shakespeare's famous forest - a place to escape the hustle and bustle of the city and appreciate nature's bounty and beauty. The restaurant invites you to take an exiting culinary adventure through the Pacific Northwest, and explore the incredible range of ingredients that the region has to offer.
L'Orangeの写真
4.9
素晴らしい(105)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • SEポートランド
本日13回予約が入りました。
Named one of the New York Times America's Best Restaurants 2024! Tucked away upstairs in a charming old storefront and voted one of Portland's 'Best New Restaurants' in 2023, L'Orange features an intimate dining space that beckons you to immerse yourself in a different era. Chef Joel Stocks and his talented team will guide your palate through adventurous dishes that blend European culinary traditions with the finest local ingredients. Experience the taste of "Old Portland" with every bite. Enhance your dining experience with a thoughtfully curated selection of wines, personally chosen by Owner/Winemaker Jeff Vejr and his team. While our wine list boasts a European focus, we also showcase a variety of local wines, including the exceptional offerings from Jeff's own Golden Cluster label. Join us at L'Orange for a taste of history, innovation, and the vibrant flavors of the Pacific Northwest!
Jejuの写真
4.8
素晴らしい(32)
価格:非常に高い
• 韓国料理 • SEポートランド
本日3回予約が入りました。
Korean-American cuisine with a focus on wood-fired cooking techniques and whole-animal butchery, Jeju Restaurant is the newest addition to the Han Oak family of restaurants by Chef Peter Cho and Sun Young Park.
Le Pigeonの写真
4.8
素晴らしい(1636)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • SEポートランド
本日7回予約が入りました。
Le Pigeonは、ポートランドのイースト・バーンサイド通りに位置し、くつろげるダイニングルームで、フランス料理にヒントを得た冒険心あふれる料理や、様々なワインを提供しています。相席のテーブルのみ予約を受け付けており、シェフのカウンターは先着順でご案内しています。
Alpenrauschの写真
4.5
非常に良い(195)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • SEポートランド
本日14回予約が入りました。
Named one of 20 Best New Restaurants in America for 2024 By Bon Appetit! In a distant European city, Fabian and Miriam vanished into the Alps, trading their city lives for mountain solitude. Once busy young professionals, their days were consumed by demanding careers, their rare weekends cherished for dining out and dancing, occasionally venturing into the mountains.But destiny intervened when Miriam inherited her grandfather's Alpine hut, nestled amidst the rustic charms of the mountains. They cut ties with the city, forsaking it for good. Days were spent farming, foraging, crafting cheese, and making wine. Nights brought cooking, baking, wine-drinking, and stargazing.Friends from the city visited, but Fabian and Miriam never looked back. They were drawn deeper into the mountains, caught in the Alpenrausch's dual meaning—the exhilaration of mountain air and the intoxication of good company, fine wine, and schnapps.Come experience Alpenrausch!
Lilia Comedorの写真
4.8
素晴らしい(348)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • SWポートランド
本日11回予約が入りました。
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.
Departure Restaurant and Loungeの写真
4.4
非常に良い(4427)
価格:普通
• アジア料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日29回予約が入りました。
歴史的なMeier & Frankビルの最上階に位置するDeparture Restaurant + Loungeでは、市街のパノラマの景色を眺めながらモダンなアジア料理と種類豊富なカクテルを楽しめます。エグゼクティブシェフのGregory Gourdetは、伝統的な食材を使用したアジアの国々の料理を手がけています。Skylab ArchitectureのJeff Kovelの設計による屋上デッキ2カ所からは、ポートランドのダウンタウン、ウィラメット川、セント・ヘレンズ山を一望できます。
Urban Farmer Portlandの写真
4.4
非常に良い(2900)
価格:普通
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日47回予約が入りました。
Urban Farmerはモダンなアメリカンステーキハウスで、職人が手作りした地元の食材を使った料理を提供しています。豪華なナインズホテルのロビー内に位置するUrban Farmerは、エレガントで落ち着いた雰囲気のレストランで、洗練された食事を提供しています。自家製乾燥熟成プライムビーフには、キッチンへ直接運びこまれる新鮮な地元産の野菜が添えられています。ポートランドの地元産クラフトスピリッツに加え、その多くがバイオダイナミック農法で作られた地元産オーガニックワインなど一流の飲み物が揃っています。洗練されたアーバンスタイルのレストランで、クラシックなカクテルを提供しています。1909年築の歴史あるマイヤー&フランクビルに並ぶ改修済みの美しいベランダからは、市街のパノラマの景色が一望できます。手軽でおいしいカントリースタイルの朝食、オレゴン州の恵みが詰まったロウカボーのランチ(地元産の食材を使ったランチ)、Urban Farmerでの芸術的なデザインのダイニングルーム(2~20名収容可)でのディナーおよびドリンクなど、どのようなシチュエーションにも素朴で心からのおもてなしを提供しています。
The Tavern at Heathmanの写真
4.1
とても良い(254)
価格:高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日2回予約が入りました。
Located in downtown Portland, The Tavern at Heathman blends historic charm with farm to table Pacific Northwest cuisine. Set within the Historic Heathman Hotel, this esteemed restaurant offers an intimate ambiance and a menu that celebrates the region's bounty. From King Salmon to our Smash Burger, each dish showcases the best of local ingredients. Book your reservation for breakfast or dinner and come cozy up in The Tavern!
Gado Gadoの写真
4.9
素晴らしい(145)
価格:高い
• インドネシア・マレーシア料理 • ノースイースト・ポートランド
本日25回予約が入りました。
Nominated for Best New Restaurant and Best Chef in the James Beard Awards, Gado Gado is an Indonesian-focused restaurant in Portland’s Hollywood neighborhood serving an eclectic menu that derives flavors from owners Thomas and Mariah Pisha-Duffly’s cultural heritage, travels, and culinary backgrounds.In addition to an extensive à la carte food and drink menu, groups are invited to indulge in a bountiful family-style, chef’s choice Rice Table dinner — Gado Gado’s interpretation of the Dutch-Indonesian “Rijsttafel” feast.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ