Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューオーリンズ・ルイジアナ州

Crown Point​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(15)

Miss Riverの写真
4.6
素晴らしい(1291)
価格:普通
• カクテルバー • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日35回予約が入りました。
Miss River at the Four Seasons New Orleans offers a grand Creole dining experience in the heart of the French Quarter. Led by renowned Chef Alon Shaya, the restaurant serves elevated New Orleans favorites with bold Cajun flavors and local ingredients. Signature dishes include Whole Buttermilk Fried Chicken, Seared Duck Breast, and Red Beans and Rice. Open for lunch and dinner, diners can savor expertly crafted dishes throughout the day. Enjoy a lively weekend jazz brunch every Friday, Saturday, and Sunday from 10:00 am to 3:00 pm, featuring a Bloody Mary bar and live jazz. Perfect for any special occasion, Miss River delivers an unforgettable experience for lunch, dinner, or brunch in New Orleans.
Maypopの写真
4.6
素晴らしい(1350)
価格:高い
• 東南アジア料理 • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日6回予約が入りました。
Welcome to Maypop! - the sister establishment to the award winning Mid-City restaurant MOPHO. Located two blocks from the Super Dome and only one block from Poydras street, it features Southeast Asian inspired southern cuisine and focuses on hand made pastas and house charcuterie paired with Gulf seafood, local produce and hand ground curries. Enjoy our refreshing cocktails that are as innovative and creative as our cuisine, and our well curated wine list paired to our eclectic dishes.Executive Chef Michael Gulotta was named a 2016 Best New Chef by Food and Wine Magazine and Maypop was named a 2017 best new restaurant by New Orleans magazine as well as a 2017 peoples choice best new restaurant by Gambit Magazine.Parties of 5+ guests will be charged an automatic 20% gratuity.
Vessel NOLAの写真
4.3
非常に良い(2599)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ミッド・シティ、シティ・パーク
本日20回予約が入りました。
Vessel Specializes in Fresh Seafood and New American Cuisine! Renowned Chef Wille Cooper, who trained under Emeril Lagasse & Wolfgang Puck sources fresh local ingredients incorporating many of the traditions New Orleans is famous for. Dinner is served 7 days a week and brunch Sat-Sun! Happy Hour weekdays 4-6 pm (except holidays). Reservations are advised and we welcome walk-ins! Dine inside or outdoors on our gorgeous covered patio! ARCHITECTURAL DIGEST featured VESSEL as one of "8 of the Most Gorgeous Restaurants in Former Churches Worldwide". Paranormal activity lurks at VESSEL as featured on The Travel Channel's hit show "THE DEAD FILES" in the episode "Deadly Vessel" showcasing the spirits that haunt Vessel. Eat, Drink, Congregate! at Vessel at New Orleans' most exciting restaurant/bar, housed in a 1914 historic church in Mid-City, 10 minutes from the French Quarter just off the Canal Street Streetcar.
Restaurant Augustの写真
4.9
素晴らしい(8129)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日33回予約が入りました。
ネイティブのJohn Beshが舵を取って2001年10月にオープンしたRestaurant Augustは、過去2年間にThe Times-Picayuneから完璧な「5ビーン」のスコアを獲得した唯一のレストランです。Food & Wineは、Beshに1998年の「Best New Chef」の名誉を授けました。Gourmet magazineのGuide to America's Best Restaurantsは、AugustをNew Orleansの厳選トップ5に入れました。
Chemin à la Merの写真
4.7
素晴らしい(1152)
価格:普通
• クレオール料理 • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日35回予約が入りました。
Chemin à la Mer, a French Quarter Steakhouse at Four Seasons Hotel New Orleans, offers panoramic Mississippi River views and a menu featuring specialty steaks, fresh Gulf Coast seafood, and a grand oyster bar. Under the direction of James Beard Award-winning Chef Donald Link, enjoy classic cuts like A5 Kobe Strip and Pan-Roasted Filet Mignon, along with seafood dishes such as Snapper Ceviche and Steamed Louisiana Shrimp. Ideal for breakfast, lunch, or dinner, this premier New Orleans restaurant offers dishes elevated by refined technique and infused with regional flavors and creative flair, making it a standout choice for a memorable dining experience.
The Bowerの写真
4.5
非常に良い(755)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Lower Garden District
本日21回予約が入りました。
The Bower is a full service restaurant and bar proudly highlighting locally sourced American cuisine. Louisiana Farmers and farmers markets are our jam and inspiration. Our menus are ingredient driven determined by seasons, product availability and the additional health benefits they provide.
Kingfish - New Orleansの写真
4.2
非常に良い(1904)
価格:普通
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • フレンチ ・ クォーター
本日15回予約が入りました。
Kingfishではニューオーリンズのシェフ・ネイサン・リチャードによるニュー・ルイジアナ料理を提供しています。メニューはネイサンのルイジアナ料理中心のアプローチを反映しており、バーではサゼラック、ピムス・カップなどの伝統的なニューオーリンズスタイルのカクテル、ニューオーリンズのミクソロジスト、Justin Gehrmannによるモダンなカクテルを楽しめます。
Emeril's Brasserie - Caesars New Orleansの写真
3.9
とても良い(310)
価格:高い
• フランス料理 • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日21回予約が入りました。
Emeril Lagasse’s first French-inspired restaurant concept—Emeril’s Brasserie, will bring the signature Creole flavors he is famous for to classic French-inspired dishes. The restaurant will encompass brunch and dinner dining options and delicious cocktails. Diners can enjoy their meal in a luxurious brasserie-inspired dining room, at the bar, or outdoors on the terrace to take in the sights of the famed French Quarter. The restaurant is accessible from both the casino floor for guests at least 21 and Canal Street for all ages. SPECIAL NOTE: Guests under the age of 21 are not allow to walk through the casino and must enter at the Canal Street entrance.
Fountain Loungeの写真
4.0
とても良い(569)
価格:普通
• ビストロ • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日27回予約が入りました。
The Fountain Lounge a New Orleans Bistro at The Roosevelt Hotel, a beloved restaurant since 1938, offers a modern take on traditional Southern cuisine. Using fresh South Louisiana ingredients with creative flair, it blends timeless New Orleans flavors with innovative twists. From classic Fried Chicken Mondays, featuring a four-generation recipe, to our inspired approach to creole cuisine, our bistro menu provides a warm yet surprising welcome to both travelers and locals.Enjoy live entertainment Thursday, Friday, and Saturday evenings from 6:00PM to 10:00PM
Apollineの写真
4.6
素晴らしい(1761)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • アップタウン
本日12回予約が入りました。
Apollineは、美しいアップタウン・ニューオーリンズに位置しています。クレオール料理の影響を受けた、地元産の食材、レストランの畑で採れるハーブ、ペッパー、トマトなどを使用した現代的なフランス料理を提供しています。改装済みのコテージスタイルの家を使用しています。シェフのマット・ファーマーとゼネラルマネージャーのフランク・フィリップスが、斬新なメニューとニューオーリンズで12年以上続くトレードマークの優れたサービスでおもてなしします。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ