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East Austin​のテイスティングメニューがあるお店

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現在地周辺のご予約可能な店舗(28)

Juniperの写真
4.6
素晴らしい(2728)
価格:高い
• イタリア料理 • イースト・オースティン
本日37回予約が入りました。
オースティンのベテランシェフ、Nicholas YanesによるJuniperはオースティンに最近オープンしたレストランです。Juniperでは、プレミアな食材と古いテクニックを調和し、イタリア北部とテキサスの中心を結ぶ、心地よくて発明的な古典料理を提供します。
Hestiaの写真
4.7
素晴らしい(1945)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日44回予約が入りました。
Hestia, named after the Greek goddess of the hearth, is a modern live-fire grill house. Dishes find inspiration from a custom 20-ft hearth which anchors the kitchen and dining room. Our menus offers an opportunity to explore and showcase techniques that highlight the role of fire in food. You may choose to order from our a la carte menu or experience our chef curated tasting menu.We accept reservations 60 days in advance. For event inquiries, please visit our website.2024 Michelin One Star
Esteの写真
4.8
素晴らしい(158)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • イースト・オースティン
本日102回予約が入りました。
Nestled between East Austin neighborhoods, Este celebrates fresh seafood, Mexican cuisine, and charcoal cooking. From the team behind the East 6th favorite, Suerte, Chef Fermin and restaurateur Sam Hellman-Mass are taking their love for masa coastal. In a location with a rich history, Este’s bright dining spaces, artisan decor and spacious outdoor deck bring the energy of seaside towns to East Austin. An extensive wine list and vibrant coastal-inspired cocktails are the perfect pairing for aguachiles, ceviches, oysters y otros mariscos!
Uchi Austinの写真
4.9
素晴らしい(5450)
価格:非常に高い
• 寿司 • ダウンタウン
本日44回予約が入りました。
お知らせ:シェフ、タイソン・コールは2011年度のジェームズ・ビアード財団により「Best Chef Southwest」賞を受賞しました。UchiとUchikoファミリー、友人のサポートに感謝します! Uchiでは、フード&ワイン誌による「2005年度アメリカで最高の新参シェフ」を受賞したエグゼクティブシェフ/寿司マスター、タイソン・コールの料理を提供しています。日本の伝統料理に新たな風味を加えた刺激的なメニューです。「家」を意味するUchiは、日本の多くの寿司バーのように古い家を改装した建物を利用しています。活気ある雰囲気の斬新なデザインで、オースティンの多様な飲食店の中に溶け込んでいます。Uchiでは予約数は限られており、大半のテーブルを予約なしのお客様のために空けています。ほとんどのテーブルは先着順です。お客様全員がお揃いになってからテーブルに案内します。
Uchiba Austinの写真
4.8
素晴らしい(173)
価格:非常に高い
• 寿司 • ダウンタウン
本日36回予約が入りました。
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE :: Uchibā, loosely "Uchi Bar" in Japanese, is Uchi's izakaya‑inspired cocktail bar and restaurant delivering a vast selection of Japanese whiskies, unique cocktails, yakitori grill items and Uchi classics. Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. We look forward to serving you, Kanpai!
Nômadeの写真
4.7
素晴らしい(508)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • Austin
本日36回予約が入りました。
Located in the heart of the South 1st district, Nomade is a Yucatecan kitchen celebrating fresh coastal seafood, artisanal spices from Merida, and wood-fired cooking. From the team behind Lucky Robot, Chef Jay and restaurateur Adam Weisberg share their experiences in the region and hope to transport you to the lush jungles of the Yucatán.Heirloom masa, sustainably caught seafood, and artisanal spices are used to create traditional and contemporary Yucatecan dishes. Our bar features a collection of additive free agave spirits and an Latin inspired wine list. Additionally, we are a 100% gluten-free restaurant, seed oil free, and offer an extensive plant-based menu. #4 best new restaurant in the South by YELPTop 15 restaurants in Austin by Fodors Travel2024 Open Table Diners' Choice Award Winner.
Verbenaの写真
4.5
非常に良い(438)
価格:普通
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日14回予約が入りました。
Verbena is a restaurant and bar located in the heart of West 6th Street occupying the street side ground level of the award-winning Canopy by Hilton Hotel. The venue is comprised of a 36-seat bar and lounge, a 60-seat dining room with open kitchen, and wood-burning hearth, both which open to a lush open-air courtyard. Journey through Chef Paolo's gastronomic narrative where he pays homage to his contemporary Mexican roots. His menu is highly influenced with essences of French techniques and contains stories and flavors he's discovered throughout his travels. It is truly a memorable dining experience. Come grab a coffee and freshly baked pastry on your way to work or spend a Sunday morning over a bountiful brunch. Meet a friend for a vibrant patio lunch or gather with co-workers for drinks and dinner. You’re always welcome at Verbena.
Uchiko Austinの写真
4.8
素晴らしい(6073)
価格:非常に高い
• 寿司 • セントラル・オースティン
本日64回予約が入りました。
お知らせします… シェフTyson Coleは2011年度のジェームズ・ビアード財団により「Best Chef Southwest」賞を受賞しました。UchiとUchikoファミリー、そして友人のサポートに感謝します! 日本語の「Uchiの子」にちなんだUchikoは、有名なエグゼクティブシェフ/寿司職人Tyson Coleが人気店Uchuに続きオープンしたレストランです。オースティンの中心部にあり、Uchiがもつ素晴らしいエネルギッシュな雰囲気を守りながら進化させたUchikoでは、Uchiと同様に新鮮な創作料理が並ぶ新しいメニューを用意しています。メインダイニングルームは夜は予約が可能です。イートインバー/カフェエリアも併設しています。
Fabrikの写真
5.0
素晴らしい(294)
価格:非常に高い
• ビーガン • イースト・オースティン
本日7回予約が入りました。
Winner of The Smart Green Guide's USA Discovery of The Year award, Fabrik is Austin’s first 100-percent plant-based tasting restaurant featuring curated menus that highlight the diversity of plant-based cuisine in an intimate, sophisticated setting. Led by Executive Chef-Owner Je Wallerstein, Fabrik is focused on seasonality and sustainability, sourcing produce and ingredients from local growers and provisioners wherever possible. We offer an eclectic selection of vegan, biodynamic and organic wines, including an optional wine pairing. Fabrik also offers saké as well as a range of non-alcoholic options.We offer two fixed 7-course tastings at 6pm and 8:30pm Tues-Sat. With 4 distinct seasonal menus each year, our cuisine highlights Japanese, Nordic, and Italian flavor profiles. Fabrik is 100% independently owned and operated - we look forward to hosting you!
Gyu-Kaku Japanese BBQ - Austin, TX | Sonder at East 5thの写真
4.4
非常に良い(392)
価格:高い
• 日本料理 • セントラル・オースティン
本日14回予約が入りました。
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other! Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
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