Guaynaboのテイスティングメニューがあるお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(22)
本日1回予約が入りました。
True to its name, the Chef’s Table feels gloriously indulgent, inviting lucky diners on a hedonistic journey encapsulating Antonio Pérez’s life in Puerto Rico and his culinary career across South America, Europe, and Asia. The setting feels intimate and wildly special, with just 12 seats surrounding the open kitchen, complemented by a lounge area for a welcome cava before dinner or a post-tasting menu digestif. The themed-driven five-course menu changes monthly along with its wine pairing. This is not merely another dining experience; it’s an intimate journey through the heart and soul of a Puerto Rican cook and his global culinary influences. Do not reserve a number of diners higher than desired, in our kitchen everything is prepared for all confirmed reservations, as such, we will regard it as a no show who has failed to comply with the reservation. If you wish to cancel your reservation, please give us at least three day’s notice. Thank you for your kindness and understanding.
WILD KITCHEN MENU by: Chef Ian Isgut will present a 4 - 8 - 12 course meal option which changes every visit only available by reservations Most if not all local produce are usedAquí para educar y complacer su paladar!
本日5回予約が入りました。
Contemporary restaurant and bar in Santurce’s Calle Cerra by Chef José Esteban Rivero.
本日3回予約が入りました。
“SUR” is derived from the curiosity of wanting to explore, venture, feel, know, understand and experience the unknown. It comes from the desire to contribute and create awareness; It is the recognition of the differences that unite us; It is the respect we owe to nature that drives this desire to tell stories through sensations. If as a team we manage to bring an experience so extraordinary that you left with a smile, then we have completed our mission.
本日4回予約が入りました。
Godai by Sakana is located in the heart of San Juan. What started as a Omakase Speakeasy in a janitorial Closet in San Jose Building, quickly became one of the most sought after restaurant with only 6 seats and a waiting list of 6+ months.Godai represents our three concepts in one building living in harmony to provide the best dinning experience in Puerto Rico and the Caribean. It sits at the base of a typical Puerto Rican House/Building turned into a Restaurant on the corner of Calle del Parque and calle Finlay, Santurce.The restaurant has been owned by Chefs Cesar Vega and Chef Daysi since opening it’s first location in 2021 and during that time it has evolved considerably, both in food and in experiences.Chef Cesar’s tasting menu consists of Japanese inspired Omakase courses.Guest can now also visit the Godai by Sakana Restaurant for Chef Cesar’s Dining Experience with both abbreviated versions of Chef’s Cesar tasting menu and new menu to pair with champagne or sake.
Embark on a culinary journey to the heart of Edomae-style sushi at the only authentic Japanese sushi restaurant in Puerto Rico. We meticulously source the freshest seasonal fish directly from Toyosu market in Japan, ensuring unparalleled quality and flavor. Indulge in our exquisite omakase experience, crafted by our master sushi chefs, or curate your own culinary adventure with our a la carte menu. Our selection of award-winning A5 WAGYU beef, including striploin, ribeye, and tenderloin (filet mignon), adds a touch of luxury to your dining experience. To savor the true essence of Edomae-style sushi, we invite you to book our Omakase Experience in advance. Kindly note that our kitchen closes no later than 9:30 pm. Kindly ensure that you are on time for reservation. We do not have high chairs nor do we have space for strollers.
本日53回予約が入りました。
ケータリングのワークショップを行っていたシェフのSantaellaが、高い評価を得ている建物で風味豊かなメニューを提供しています。地元の新鮮な食材を目と鼻の先にあるファーマーズマーケットから仕入れています。歴史がいたるところに感じられる店内には、緑、茶色、木材の色を使用した内装が施されています。パパイヤや観賞用バナナなど土地の植物や木々が茂る中庭をメインダイニングルームが囲んでいます。
75席のダイニングルームと16席の食事な可能なバーのあるSantaellaは、島のクレオール料理をベースにした風味豊かなフュージョン料理を用意しています。
本日57回予約が入りました。
テイスティングメニューのみを提供しています。
バー/ラウンジエリアではアラカルトダイニングも可能です。
***テイスティングメニュー***テーブルにつき5名まで
4コースディナー1名あたり69ドル(USD)
5コースディナー1名あたり79ドル
6コースディナー1名あたり89ドル
子供用メニューはありません。
*** グループのテイスティングメニュー***テーブルにつき6名以上
17:00〜18:30または21:00〜22:00 1名につき89ドル
18:45〜20:45 1名につき109ドル
6名以上のパーティーには、特別なグループテイスティングメニューを提供しています(1名につき89/109ドル)。
観劇前後の座席については、空き状況により利用可能です。
グループテイスティングメニューは、グルテンフリー、ベジタリアン、またはビーガンオプションを含むアレルギーや食事制限に対応可能です。