Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Hillcrest​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(33)

La Bonne Tableの写真
4.9
素晴らしい(1431)
価格:普通
• フランス料理 • ヒルクレスト
本日14回予約が入りました。
賑やかなヒルクレスト地区の中心部に位置するLA BONNE TABLEは、ロマンチックでエレガントな雰囲気の居心地が良い隠れ家的なレストランです。フランスの田舎料理をビストロ方式で提供しています。質素ながらも洗練された四季折々の伝統的なフランス料理をはじめ、本格的なバーで提供するフランスの生ビールを楽しめます。この高級レストランは座席数が少ないため、予約することをお勧めします。どうぞ召し上がれ!
Callie Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(280)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日68回予約が入りました。
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Madisonの写真
4.5
非常に良い(3043)
価格:高い
• 地中海料理 • ユニバーシティ・ハイツ
本日40回予約が入りました。
近代的な広々としたユニバーシティ・ハイツの住民の集いの場で、洗練された雰囲気の中、地中海風料理とエレガントなカクテルを提供しています(ザガットより)。
Kettner Exchangeの写真
4.7
素晴らしい(1383)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • リトル ・ イタリー
本日44回予約が入りました。
Kettner Exchangeにはリトルイタリーで唯一の屋上パティオがあり、港の景色を眺めることができます。エグゼクティブシェフのBrian Redzikowskiによる進歩的なアメリカ料理と、スティーブン・タトルの作る素晴らしいスピリッツを提供しています。
The Prado at Balboa Parkの写真
4.6
素晴らしい(7942)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日60回予約が入りました。
サンディエゴのダウンタウン、コンベンションセンター、ミッションバレーからわずか数分の場所に位置するThe Prado at Balboa Parkは、公園内の最も美しい建物の中に位置しています。 シェフのジョナサン・ヘイルによるクリエイティブな指導のもと、Prado Restaurantは、サンディエゴのベストニューレストランとしての栄誉を獲得し、グルメマガジンによるアメリカのトップ10レストランの一つに選ばれ、また、カリフォルニアのレストラン・ライター協会により念願の4ツ星を受賞しました。 コンチネンタル料理とともに、真に優れたサービス、ユニークな雰囲気、手作りの装飾、屋内/屋外のダイニング(通年)などを提供しています。これらは「最もロマンチック」で「最高の特別な機会」のレストランとして名声を獲得した理由のほんの一例です。
Books + Recordsの写真
4.7
素晴らしい(395)
価格:高い
• アメリカ料理 • バンカーズ・ヒル
本日25回予約が入りました。
Global inspired American cuisine, craft cocktails, and weekend brunch in an upbeat atmosphere, with live music.Chef Ryan Stickel is serving up San Diego's freshest food takes in an art deco meets mid-century mod warehouse space. With a tenured run on both Eater's Heat Map and list of San Diego's Hottest Cocktail Bars, the food and drinks are both guaranteed to delight your senses.
Huntressの写真
4.5
非常に良い(816)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン/ガスランプ
本日37回予約が入りました。
Huntress is the most adventurous and energetic modern steakhouse in downtown San Diego, offering the finest cuts of meat, one of the largest collections of Japanese whisky brands in California, and a contemporary, lively atmosphere where music elevates every dish.
Nobu San Diegoの写真
4.6
素晴らしい(3759)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日57回予約が入りました。
受賞歴のある「新しいスタイル」の和食として世界的に有名なNobuは、世界中の知識豊富なダイナーに料理の冒険を提供し続けています。サンディエゴ店は、鱈の西京焼きやハマチの刺身ハラペーニョ添えなどシェフ松久信幸の伝説的な料理を楽しめるもう一つのキャンバスです。 長年にわたりファッショナブルな中心部にあるHard Rock Hotelに位置するレストランで、マイアミとニューヨークのNobuで腕を磨いてきたエグゼクティブシェフのデビッド・ミードによるユニークな料理を特徴としています。Nobu San Diegoは、料理、非の打ち所がないサービス、上品かつ活気のある雰囲気を満遍なく提供しています。
Botanicaの写真
4.6
素晴らしい(37)
価格:普通
• 日本料理 • ノース・パーク
本日8回予約が入りました。
Botanica is a craft cocktail bar offering an exquisite selection of unique cocktails inspired by classic paintings. Our sexy and inviting space is perfect for enjoying artfully crafted drinks paired with delectable small bites. Step into our lounge and experience a fusion of artistic elegance and sophisticated flavors.
ARTIFACT at Mingeiの写真
4.8
素晴らしい(869)
価格:高い
• 各国料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日22回予約が入りました。
ARTIFACT is a full-service restaurant featuring craft cooking inspired by ancient methods, spices and botanicals located inside the beautiful Mingei Museum at Balboa Park . Offering indoor, outdoor courtyard, and bar seating for lunch Tuesday-Saturday.Crafted by Tim Kolanko, Executive Chef, Urban Kitchen Group, and Tony Coito, ARTIFACT’s Chef de Cuisine, will be a nod to Mingei’s changing international exhibitions in an environment filled with functional, innovative art and design by Jennifer Luce, Founder and Principal of LUCE et studio, who led the design and renovation project. ARTIFACT and CRAFT CAFE at Mingei-the latest additions to restaurateur Tracy Borkum and Executive Chef Tim Kolanko’s CUCINA family of restaurants. An Urban Kitchen Group Concept. CUCINA urbana, enoteca, sorella, UKG Catering, Urban Kitchen at The Ready Shell at Jacobs ParkFollow the journey on social media @Dine.Mingei

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Sheldon
    オレンジ カウンティ •1​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Highly recommended. If you've never been here, it is one of the most beautiful restaurants in San Diego and doesn't need a view of the city or water. On top of that, the food is fantastic. We had the chef's cut (hanger) steak along with the beef short ribs and salmon. Both dishes were incredible. We finished the evening with the tres leches cake and coffee. Amazing! The only thing better than the food and ambiance was the service provided by Mehdi. He made spot on dinner and dessert recommendations for us. He was fantastic and truly an asset to the Prado. I will be back, even if it is just for dessert and/or cocktails. Oh, also dog friendly on the front patio, which tonight provided awesome music from the wedding nearby.
    詳細を見る
    The Prado at Balboa Park価格:普通• カリフォルニア料理• ダウンタウン/ガスランプ
    4.6
  • OpenTable DinerVIP
    フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外 •4​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Great food, very cool environment. Had a wonderful time there with two clients of mine. Loved the variety of food, and the drinks were outstanding. The only issue is that it was a little cold at the bar. But when we move to a table. The temperature was fine.
    詳細を見る
    Kettner Exchange価格:高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• リトル ・ イタリー
    4.7
  • nikolasVIP
    シカゴ・イリノイ州 •3​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    I took my mom there last night for dinner. We are from Chicago and are no strangers to good food and Michelin-starred level dining. This was hands down one of the best meals we've both had in a long time. Get the hangar steak and lamp chops. The avocade labneh and hummus were beautiful too with locally sourced crudite. I also had the scarpinocc which was one of the best pastas I've ever had (even compared to what I've tried in Italy itself). We couldn't believe this place didn't have a michelin star yet but suspect that will change by the time we come back again. Next time we are in San Diego, this is the first stop we are making.
    詳細を見る
    Callie Restaurant価格:非常に高い• 地中海料理• ダウンタウン/ガスランプ
    4.8
  • jeffrey
    サンディエゴ •17​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Excellent meal overall. Very nice ambience that resembles French bistros. Escargot nicely prepared and came out bubbling hot. Confit of duck was delicious- crispy skin and meat tender and falling off bone. Not a fan of the white sauce paired with the duck as I prefer a sweeter sauce to counter act the rich fattiness of the duck. Crepes Suzette for dessert was light and a nice ending to the meal. Overall an excellent experience.
    詳細を見る
    La Bonne Table価格:普通• フランス料理• ヒルクレスト
    4.9
  • Anissa
    オレンジ カウンティ •2​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Wonderful birthday dinner with friends! Love the ambiance and food was amazing!
    詳細を見る
    Madison価格:高い• 地中海料理• ユニバーシティ・ハイツ
    4.5
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ